akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

Isterse ayda 10bin lira kazansin o isten cikartirim esimi..gece uykum kacacaksa, huzurum bozulacaksa baslarim oyle ise oyle paraya amaa bunu benden once esim düşünmeli..

işi zaten zor elde etti.emeği çok fazla...
işten çıkartttıramam...
sınırını koysun soğusun kız

aaa benzer bir olay aklıma geldi.

benim eşimin de toplasan 3-4 aylık çalışma arkadaşı , ortak gittiğimiz bir düğün için bize sizin masada yer tut demişti, ben de ne alaka diyerek kızmıştım, sonuçta bir sürü kişi geliyor aynı şirketten, neden onlara yer tutalım ki sadece. eşim ona tamam demiş ama ben kızınca bir şey diyememişti, yer falan tutmadı. kız sonradan sordu mu onu bilemem.

bir de aynı kişi doğumgününde eşimi aramıştı, gene hop ne alaka demiştim. iş arkadaşı ise iş günü kutlasın doğum gününü değil mi :) bu olaya kadar sadece kızmakla yetinmiştim, sonra müdahale ettim elbette. Bu kadar samimiyet tez ayrılık getirir dedim eşime

ay çok sinir bozucu
belki birşey yoktur ama yinede kadın saçma davranışları var . neden otursun ki yan koltuğa arkada otursun yani .

işi zaten zor elde etti.emeği çok fazla...
işten çıkartttıramam...
sınırını koysun soğusun kız
Baxi kadinlar arsiz oluyor, zamp gibi yapisiyor insana, hastalikli dusunceleri oluyor bilemezsiniz..
Biz kadinlar daha sert cizgiler cizebiliyoruz, net oluyoruz ama erkeklerin hosunami gidiyor nedir daha genis davranabiliyorlar..

Siz kendiniz diyorsunuz esim yanlis anladigimi dusunuyo diye..bilemedim esinizle net bi dille konusun o halde, evden aldirmak ne demek ya..

Sen esine birsey soyleyip aklina sokma ama cidden rahatsiz edici. İs yerine supriz ziyaretler vs yapsaniz. Yani kadin kadina ben seni anladim mesaji verseniz belki utanir.
Eşinin aklına birşey sokma nedir canım yaa. Kadın resmen açık kart oynuyor. Belli etme mi kalmış.

Eşinin aklına birşey sokma nedir canım yaa. Kadın resmen açık kart oynuyor. Belli etme mi kalmış.
Esin eger karakterli bir adamsa o kadina uygun dille uzak durmasini soylemeli. Misal otobuste oteki yanliz bayani arkaya atmamali. Ama adam aldatacaksa aklina koyduysa kimse onu tutamaz. Kadin icinde ne dersen inkar edecektir. Yanlis anladin diyecektir o yuzden bilemiyorum.

heryerdeleeeer böle illet kızlar

Tecrübelerim dogrultusunda şunu söylemek istiyorum ki '' hiç bir kadından erkeğe arkadaş olmaz '' bunu bana kendi sevgilim bile söyledi. O yüzden ipleri sıkı tut kocana cok belli etme ama gözün hep üstünde olsun..

Valla canım abartı durumlar hariç kadınlar anlar diyenlerdenim! Eşimle ben de dükkandaki servisçi kız yüzünden tartışmıştık ve elle tutulur tek şey kızın beni devamlı görmemezliğe vermesi idi! Sinir krizi geçirdim bi akşam eşimle deli gibi kavga ettim ve eşim gitmedi yanına bir daha muhabbet etmediler hiç. Ve eşim dükkanda ki ortaklığını da devretti tamamen ayrıldı. Sonrasında ise kızın ne tip bi kız olduğunu anladı ve hak verdi bana.
Bence eşinle net konuş ve durumdan rahatsız olduğunu kızın art niyetli olduğunu ve yakınlığına bir An önce Son vermesini iste.. Kesinlikle hak veriyorum sana

babamda hep böle derdi..
kadının erkek erkeğin kız arkadşı olmaz..diyeee

Bence eşinize bak görüyorum hoş olmuyor kendi hayatında rahat olabilir buna anlam yüklemeyebilir ama etraftan öyle anlaşılmıyor.Hiçbişey yokken hakkınızda dedkodu çıkar üzülürsünüz bende rahatsız oluyorum bu durumdan kcaman kız kendine çeki düzen vermesi lazım sende abisi olarak otur konuş uyar kendisini ya da ben iş yerine gelip kadın kadına konuşmak zorunda kalacağım bir daha böyle bir davranışa şahit olmak istemiyorum aynı şekilde sen benim yanımda aynı şekilde bir erkek görseydin nasıl hissederdin deyin bundan sonra da düzelmezse ya eşinizin de meyili vardır.Ya da kadın yüzsüzlüğe vurmuştur.Yine de düzelmezse gidin kadınla hafif kibar hafif tehditkar bir konuşma yapın.

anladım valla artık kesin anladım evli barklı erkekler daha çok dikkat çekiyor ya.. tüm sünepe kızlar evli erkeklere sarıyor...
iyi niyet göremiyorum.. bende memurum benimde arkadaşlarım var gerekirse ön koltuğa oturup bir yerlere gidiyorum ama seviyemi aşmadan.. seviye aştırmadan.. sınırlar çizerek.. kimseye mesaj atmam yani niye karşıma oturmadın diye..

yaw benim eşimin samimi erkek arkadaşı bile kalmadı kız arkadaşı olsa bi de cinnet geçiririm heralde. çevresinde ne kadar iş eyaramaz erkek(!) arkadaşı varsa hepsini biiiir bir sildirdim. kimseciklerle bağı yoktur, zira iş çevresi hep bozuk insanlar. ne diye bozuklarla takılsınki evli barklı adam.
Ben olsam söylerdim, keskince rahatsızlığımı söyler tavrımı alırdım. durum değişene kadarda tavrımı korurdum. ya da git samimi erkek arkadaş edin kendine arkadaşım. iğrenç bi öneri oldu farkındayım ama oda sana saygı duysun çok iyi oluyosa.

babamda hep böle derdi..
kadının erkek erkeğin kız arkadşı olmaz..diyeee

bazıları bunu yanlıs anlıyo ama bende cok katılıyorum calştgım şirkette 4 tane erkek 2 bayanız ve kendi aralarında nasıl muhabbetler yapıyolar duyunca sok oluyorum. erkek hiç bir kadını arkadaş olark görmez ufakta olsa cinsel açıdan bakar kadından o ışığı alırsa kur yapar. ben hangi erkek arkadaşıma arkadaş gozuyle baksam sonradan onların aşk itiraflarıyla karşılaştm ki şuanki sevgilim bile daha önceden cok samimi oldugum yakın bir arkadaşımdı.. Hatta daha kötüsü en iyi arkadaşımı bi arkadaşıma ayarlamaya kalktım sonradan cocuk bana demesin mi ben sana aşığım diye.. ahh ahh canımm kocana sahip çık bu devirde kadınlar sapıtmış karısı var falan dinlemiyolar.

kanka ayağı g.t ayağı diye boşuna dememişler valla .
Yolarım kız ben olsam sen yine iyi sabrediyorsun .

benim esiminde okuldan samimi gorustugu arkadaslari var,kizlari bende taniyorum hatta bazen is gezilerine ayni arabada gidiyorlardi,yanyan da otururlarmistir heralde bilemedim ki
ama kiz erkek gibi kiz,dobra esimle enseye tokat..ben hic suphelenmedim ama hic oyle abuk sabuk msjlarini gormedim de..
zaten tasindi gitti baska memlekete

ama siz o fingirdegin uzerinden gozunuzu ayirmayin,ne o msjlar filan..

ayırmam da şimdi çoook uzaktaaaaa

tavrımı koydum dicemi dedim..
mesajlarım gülücüksüz..
soğuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…