Akıl danışmak istiyorum kızlar

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim doğru değilse affola,sosyal medya üzerinden mesajlaştığım dışarıda da bildiğim biriyle mesajlaşıyordum aramızda 4 yaş var baya konuştuk,çok açık sözlü birisi olduğu için bana pat diye benimle birşeyler yaşamak istediğini,cinselliğe düşkün olduğunu söyledi istemediğin birşeyi de yapmam dedi,hiçbir şeye zaten müsaade etmem ama şu var ki daha önce birkaç kızla birlikte olmuş sosyal medyadan da açık saçık kızları takip ediyor bunlar benim aklımı çok karıştırdı,birşeyler hissediyorum çok da olmasa,devam etsek aramızda birşey olmadan da devam eder biliyorum fakat önceden birlikte olduğu kızlar olduğu için benimleyken gözü dışarıdaki kızlarda olur mu ya da istediğini karşılamadığım için terk eder mi biraz da sizden fikir almak istedim

Anlattığına göre gözü göze benzemiyor. Duygusal olarak değil cinsel olarak yaklaşmış resmen sana. Yerinde olsam uzak dururdum. Ama sen bilirsin tabi

Uzak durun böyle tehlikeli insanlardan!

Uzak durun. Bu kalas üzer sizi. Duygusal düşünüp değer veren bir adam öyle profilleri takip etmez. Açık açık sevişelim demiş. Amaç bu yani. Sevişmezseniz gidip başkasıyla yapacak. Ben asla bu konuları açıp ‘düşkünüm’ diyen bir adamla olmazdım. Aldatma bahanesi şimdiden hazır.

Kesinlikle böyle biriyle ilişki düşünme derim

Eğer bu kişi hala aklında kaldıysa, aklından şüphe duy derim.
Aklımda olmasının sebebi şu Bir süredir konuşuyoruz ve böyle birşeyin konusu dahi açılmadı gayet iyi birisi olarak tanıdım alıştık birbirimize böyle birşey söylediği anda zaten konuşmayı kestim sizden fikir almak için yazdım zaten

Yol yakınken vazgeç bu adamdan. Şimdi bir şey yapmam derler sevgili olunca iş başka boyutlara gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…