- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- Konu Sahibi minikorganizer
Pisman olacagin seyleri yapma. Yol yakinken vazgec. Bu adamdan bir cacik olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de diyorum ki aklına dahi düşmemeli bu kişi. Niyetini açıkca beyan etmis. Uzaklaşman en iyisi olmuş. Aklına geleni yapma :)Aklımda olmasının sebebi şu Bir süredir konuşuyoruz ve böyle birşeyin konusu dahi açılmadı gayet iyi birisi olarak tanıdım alıştık birbirimize böyle birşey söylediği anda zaten konuşmayı kestim sizden fikir almak için yazdım zaten
Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim doğru değilse affola,sosyal medya üzerinden mesajlaştığım dışarıda da bildiğim biriyle mesajlaşıyordum aramızda 4 yaş var baya konuştuk,çok açık sözlü birisi olduğu için bana pat diye benimle birşeyler yaşamak istediğini,cinselliğe düşkün olduğunu söyledi istemediğin birşeyi de yapmam dedi,hiçbir şeye zaten müsaade etmem ama şu var ki daha önce birkaç kızla birlikte olmuş sosyal medyadan da açık saçık kızları takip ediyor bunlar benim aklımı çok karıştırdı,birşeyler hissediyorum çok da olmasa,devam etsek aramızda birşey olmadan da devam eder biliyorum fakat önceden birlikte olduğu kızlar olduğu için benimleyken gözü dışarıdaki kızlarda olur mu ya da istediğini karşılamadığım için terk eder mi biraz da sizden fikir almak istedim
Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim doğru değilse affola,sosyal medya üzerinden mesajlaştığım dışarıda da bildiğim biriyle mesajlaşıyordum aramızda 4 yaş var baya konuştuk,çok açık sözlü birisi olduğu için bana pat diye benimle birşeyler yaşamak istediğini,cinselliğe düşkün olduğunu söyledi istemediğin birşeyi de yapmam dedi,hiçbir şeye zaten müsaade etmem ama şu var ki daha önce birkaç kızla birlikte olmuş sosyal medyadan da açık saçık kızları takip ediyor bunlar benim aklımı çok karıştırdı,birşeyler hissediyorum çok da olmasa,devam etsek aramızda birşey olmadan da devam eder biliyorum fakat önceden birlikte olduğu kızlar olduğu için benimleyken gözü dışarıdaki kızlarda olur mu ya da istediğini karşılamadığım için terk eder mi biraz da sizden fikir almak istedim
Güven verici değil.
Sen bunla birlikte ol bak direkt ortadan kaybolur. İstediği belli açık ve net söylüyor.
Arkadaşım derhâl bu sapığı terket ve o aşk sandığınız safsatalari bırakın ask dokunmaya bile kıyamamaktir belliki bu herif kadınları sadece cinsel bı mekanizma olarak görüyor uzak dur derimÖncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim doğru değilse affola,sosyal medya üzerinden mesajlaştığım dışarıda da bildiğim biriyle mesajlaşıyordum aramızda 4 yaş var baya konuştuk,çok açık sözlü birisi olduğu için bana pat diye benimle birşeyler yaşamak istediğini,cinselliğe düşkün olduğunu söyledi istemediğin birşeyi de yapmam dedi,hiçbir şeye zaten müsaade etmem ama şu var ki daha önce birkaç kızla birlikte olmuş sosyal medyadan da açık saçık kızları takip ediyor bunlar benim aklımı çok karıştırdı,birşeyler hissediyorum çok da olmasa,devam etsek aramızda birşey olmadan da devam eder biliyorum fakat önceden birlikte olduğu kızlar olduğu için benimleyken gözü dışarıdaki kızlarda olur mu ya da istediğini karşılamadığım için terk eder mi biraz da sizden fikir almak istedim
Olmaz, tam evlenilecek adam. Sakın kaçırmayın, hayırlı kısmet bu olsa gerek. Anaa şiiir yazdım farketmeden))))Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim doğru değilse affola,sosyal medya üzerinden mesajlaştığım dışarıda da bildiğim biriyle mesajlaşıyordum aramızda 4 yaş var baya konuştuk,çok açık sözlü birisi olduğu için bana pat diye benimle birşeyler yaşamak istediğini,cinselliğe düşkün olduğunu söyledi istemediğin birşeyi de yapmam dedi,hiçbir şeye zaten müsaade etmem ama şu var ki daha önce birkaç kızla birlikte olmuş sosyal medyadan da açık saçık kızları takip ediyor bunlar benim aklımı çok karıştırdı,birşeyler hissediyorum çok da olmasa,devam etsek aramızda birşey olmadan da devam eder biliyorum fakat önceden birlikte olduğu kızlar olduğu için benimleyken gözü dışarıdaki kızlarda olur mu ya da istediğini karşılamadığım için terk eder mi biraz da sizden fikir almak istedim
devam etsek aramızda birşey olmadan da devam eder biliyorum fakat önceden birlikte olduğu kızlar olduğu için benimleyken gözü dışarıdaki kızlarda olur mu ya da istediğini karşılamadığım için terk eder mi biraz da sizden fikir almak istedim
Adam şeyinin derdine düşmüş sende ben bişey yasamazsam gozu dısarda olur mu diosun.Yaşanması gerekenler yaşanır zaten ne bu acele?O adamdan uzak dur lütfen canım.Şeyinin derdine düşmüş konuşulcak onca mesele varken ne gerek var tum bunlaraÖncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim doğru değilse affola,sosyal medya üzerinden mesajlaştığım dışarıda da bildiğim biriyle mesajlaşıyordum aramızda 4 yaş var baya konuştuk,çok açık sözlü birisi olduğu için bana pat diye benimle birşeyler yaşamak istediğini,cinselliğe düşkün olduğunu söyledi istemediğin birşeyi de yapmam dedi,hiçbir şeye zaten müsaade etmem ama şu var ki daha önce birkaç kızla birlikte olmuş sosyal medyadan da açık saçık kızları takip ediyor bunlar benim aklımı çok karıştırdı,birşeyler hissediyorum çok da olmasa,devam etsek aramızda birşey olmadan da devam eder biliyorum fakat önceden birlikte olduğu kızlar olduğu için benimleyken gözü dışarıdaki kızlarda olur mu ya da istediğini karşılamadığım için terk eder mi biraz da sizden fikir almak istedim
Senin hala konuşmayı surdurmen hata benceÖncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim doğru değilse affola,sosyal medya üzerinden mesajlaştığım dışarıda da bildiğim biriyle mesajlaşıyordum aramızda 4 yaş var baya konuştuk,çok açık sözlü birisi olduğu için bana pat diye benimle birşeyler yaşamak istediğini,cinselliğe düşkün olduğunu söyledi istemediğin birşeyi de yapmam dedi,hiçbir şeye zaten müsaade etmem ama şu var ki daha önce birkaç kızla birlikte olmuş sosyal medyadan da açık saçık kızları takip ediyor bunlar benim aklımı çok karıştırdı,birşeyler hissediyorum çok da olmasa,devam etsek aramızda birşey olmadan da devam eder biliyorum fakat önceden birlikte olduğu kızlar olduğu için benimleyken gözü dışarıdaki kızlarda olur mu ya da istediğini karşılamadığım için terk eder mi biraz da sizden fikir almak istedim
Yalniz arkadasin tarzina da yani ne desem bilemedim; Çok açık sözlü aman da aman cook cool biriyim, ozguvenim ve egom gayet yüksek açık açık da söylerim cinsellige de düşkünüm, istemedigin bir şeyi yapmam merhamet abidesi ya beyzademm sanki lütufta bulunuyor! Bu adamların böyle saçma sapan bir egoya hangi kafayla ulaştığını merak ediyorum gerçekten. Ya da bence geçerli olan olmayan öz güvenlerini varmiscasina sunmakta nasıl bir başarı bu ki haklarını yemeyeyim bu da bir yetenek gerçekten.. İsteklerini karşılamazsan terk eder mi diye düşünmek niye?? bak şimdiden seni bu psikolojiye sokmuş bile baskı yaratmış ve gayet de başarılı olmuş, bu ilişkiyi birakip her şeyden önce kendini sorgulamalısin bence. Yanlış anlama lütfen seni yargılamak falan değil derdim ama lütfen kadınlar ya bu adamların bizi böyle saçma sapan psikolojiler yaşatmasına izin vermeyelim n'olur!Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim doğru değilse affola,sosyal medya üzerinden mesajlaştığım dışarıda da bildiğim biriyle mesajlaşıyordum aramızda 4 yaş var baya konuştuk,çok açık sözlü birisi olduğu için bana pat diye benimle birşeyler yaşamak istediğini,cinselliğe düşkün olduğunu söyledi istemediğin birşeyi de yapmam dedi,hiçbir şeye zaten müsaade etmem ama şu var ki daha önce birkaç kızla birlikte olmuş sosyal medyadan da açık saçık kızları takip ediyor bunlar benim aklımı çok karıştırdı,birşeyler hissediyorum çok da olmasa,devam etsek aramızda birşey olmadan da devam eder biliyorum fakat önceden birlikte olduğu kızlar olduğu için benimleyken gözü dışarıdaki kızlarda olur mu ya da istediğini karşılamadığım için terk eder mi biraz da sizden fikir almak istedim
Hayır o anlamda değilSebileyi anladık Mehmet bu çocuk mu ?
Oysa erken değil mi sence ?
Daha doğrusu her şey için !
KonuşmuyorumSenin hala konuşmayı surdurmen hata bence