Akıl danışmak istiyorum kızlar

Ben de diyorum ki aklına dahi düşmemeli bu kişi. Niyetini açıkca beyan etmis. Uzaklaşman en iyisi olmuş. Aklına geleni yapma :)

Hayır yani bunla sevgili olup napacan? Evlenecek misin? Evlenince kocam aldatıyor,baska kiza bakarken yakaladim başlığı mi atacaksın? Ya da hayatini guvenmedign bi sapiklami gecireceksin. Her erkek cinsellige düşkündür ama daha mesajlastigi birine böyle yazacak bir öküz var karşında saf mısın nesin yavrucum

aman uzak durun boyle abazalardan
ıradesız ınsanlardan hıc haz etmem . ıradesıne sahıp olamayanlar hep ahlaksız olurlar

Sakın. Bunu dile getirmesi bana itici geldi. Her erkek bunu düşünür ama dile getirmesi olmamış. Her erkek bunu düşünür ama karşındakine saygı duyar. Saygıdan sevgiden istemez. Sabreder bekler. Yaşam görüşünüze göre ya evliliği yada gelecek o zamanı. Başka insanlara bakmasın diye bedenini teslim etmek olmaz asla. Ben evlendikten sonra olmasından yanayım.

Sebileyi anladık Mehmet bu çocuk mu ?
Oysa erken değil mi sence ?
Daha doğrusu her şey için !

Adam sana acıkca sadece sex birlikteliği istediğini soylemiş...su katılmamış bir sırtlan...sense ben yapmazsam beni terkeder mi diyosun...

Yine de cvp evet kesinlikle.
Adam senle ciddi bişi düşünmüyor düşünmez...

Güven verici değil.
Sen bunla birlikte ol bak direkt ortadan kaybolur. İstediği belli açık ve net söylüyor.
Arkadaşım derhâl bu sapığı terket ve o aşk sandığınız safsatalari bırakın ask dokunmaya bile kıyamamaktir belliki bu herif kadınları sadece cinsel bı mekanizma olarak görüyor uzak dur derim

Olmaz, tam evlenilecek adam. Sakın kaçırmayın, hayırlı kısmet bu olsa gerek. Anaa şiiir yazdım farketmeden))))

Siz bunları düşünüyorsunuz ama adam sizinle sizin istediğiniz tarzda bir ilişki istemiyor. Açıkça söylemiş ne istediğini.
Duygusal bir ilişkide cinsellik yaşanması normal ama böyle şeyler ilişkinin gidişatı içinde doğal bir şekilde gelişir, iki taraf da istiyorsa yaşanır. Böyle ayı gibi dile getirilmez.
Amacı ciddi ilişki olan insan da yapmaz bunu, amacı sadece seks olan insan da...
Bu kadar diline vurmuş adam ağır yokluktadır yani.
Kendi iyiliğiniz için uzak durun.

Adam şeyinin derdine düşmüş sende ben bişey yasamazsam gozu dısarda olur mu diosun.Yaşanması gerekenler yaşanır zaten ne bu acele?O adamdan uzak dur lütfen canım.Şeyinin derdine düşmüş konuşulcak onca mesele varken ne gerek var tum bunlara

Senin hala konuşmayı surdurmen hata bence

Yalniz arkadasin tarzina da yani ne desem bilemedim; Çok açık sözlü aman da aman cook cool biriyim, ozguvenim ve egom gayet yüksek açık açık da söylerim cinsellige de düşkünüm, istemedigin bir şeyi yapmam merhamet abidesi ya beyzademm sanki lütufta bulunuyor! Bu adamların böyle saçma sapan bir egoya hangi kafayla ulaştığını merak ediyorum gerçekten. Ya da bence geçerli olan olmayan öz güvenlerini varmiscasina sunmakta nasıl bir başarı bu ki haklarını yemeyeyim bu da bir yetenek gerçekten.. İsteklerini karşılamazsan terk eder mi diye düşünmek niye?? bak şimdiden seni bu psikolojiye sokmuş bile baskı yaratmış ve gayet de başarılı olmuş, bu ilişkiyi birakip her şeyden önce kendini sorgulamalısin bence. Yanlış anlama lütfen seni yargılamak falan değil derdim ama lütfen kadınlar ya bu adamların bizi böyle saçma sapan psikolojiler yaşatmasına izin vermeyelim n'olur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…