- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.049
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Size uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Okulsa okul, işse iş, gün bitiminde evimde sorumluluklarımı yerine getirip uyuyana kadar kitap, dizi, film, oyun o an ne bana keyif veriyorsa kafamı yoruyordum. Hayatımın her anında sorunlarımla zihnimi dolduracak şeyler yaparak hafifletmeye çalıştım. Boş kalınca hassas kalbim baş edemiyor.Size uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Böyle bi alışkanlığım vardı. Yokluğuna alışmak için Aşırı direnmistim. O dönem stresten saçımda bı tane beyaz çıkmıştı hiç unutmamSize uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Sen de az değilsin heYerlerine yeni kişiler ekleyerek
Başkasıyla mutlu olacak da ben öylece 3 çocukla ortada kalmış gibi mal gibi kalıcam diye korkuyorumÖldüğünü varsaydım Burhan, çokta acılı olmadı.
Anlattığına göre yokluğu ile başa çıkılamayacak türden bir herif değilmiş zaten.Size uygun olmadığını düşündüğünüz ama sizde alışkanlık haline gelmiş birinin yokluğu ile nasıl başa çıktınız?
Buna fırsat vermeden sende yoluna bakBaşkasıyla mutlu olacak da ben öylece 3 çocukla ortada kalmış gibi mal gibi kalıcam diye korkuyorum
Bı söz vardir Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsızlık duymaz diye...Başkasıyla mutlu olacak da ben öylece 3 çocukla ortada kalmış gibi mal gibi kalıcam diye korkuyorum
Tatlım seni mutsuz ettikten sonra kiminle ne yaparsa yapsın...vakti gelince nasibindeki insan seni bulacak. Pozitif düşünmeye çalış, düşünce gücü diye birşey gerçekten var. Kodla kendini.Başkasıyla mutlu olacak da ben öylece 3 çocukla ortada kalmış gibi mal gibi kalıcam diye korkuyorum