akdeniz diyeti ile 2 haftada 8 kilo

bu akşam başlayayım bakayım nasıl olacak :)
normal su iç ya yoğurdu yap bence :)

Bgun aksam yemegimde gec kaldim izgara yapti esim oyzden 8 de yedim nese bgunde is yaptim 20 dakika spor yaptim ama dunku kdr hareketli degildim bakalim yarin nolucak :) suana kadr 1lt su ictim yatana kadr devam en az 2 lt icicem insallah

Yarin bol eksilerle uyaniriz insallah ben yogurt kurunu denedm midem bulandi yerkn cnku pul biber bogazma takiliyo tavsiyem toz biber kullanin daha iyi olur ama tadi cok kotu degl idare eder :)

Tunaydinnnn yeni tartildim 73.5 ciktim ama dun aksam adet oldum onun siskinligi var bence daha fazla gderdi yoksa moralimi bzmicam nette okudum adetkende diyeti bozmayin diyo adetiniz bitince toplu kilo kaybi oluyomus zaten

Of ya ben baya kacamak yaptim bgun aksama kadr dayandm smdi yedim uyuz oluyorum yaa

Sabah kahvaltida azck peynir 2 tane salatalik kepek ekmegi yedim bir dlim

Aksamda 6 da domates salatalik yedim birertane bide baget yedim bitane haslanmis

Kacamak olrakta Iki uc catal karisik kizartma
Salcali makarna 3 kasik
keskek 2 catal
iki isirik cikolata

800 kaloriyi gecmemisim yinede hesapladim

Ama yarn daha cok dkkat edicem insallah inat ednce hic kacamak yapmiyrum inat ettim yarn hic kacamak yapmcam insallahhh :)

Ooo afiyet olsun ayıptır söylemesi evde bir kutu baklava var ama bir tane bile yemedim tatlı delisi bir insan olarak gözümün önünde olduğu halde elimi uzatmıyorum

Vallahi bravo sana benimde hafta sonu misafirim var napicam bakalim ama bzmcam insallah

Niye yemedin canm bu arda yarn artk tartil ya cok mrk ediyrum kac kilo verdigini suan kacnci gnundesn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…