akdeniz diyeti ile 2 haftada 8 kilo

Ya kizlar uyuz oldum bu dabah 72.5 ciktim ama hic bozmadim dun kilo alamam yani dun sabah 71.8 ckmistim tartida acaba aksam yemek yememistim ondanmi az cktim yada yanlsmi gsterdi tarti anlamadim nese napalim 72.5 da gzel moralimi bzmicam ama bgun brazck kacmk yaptim saat 3 gbi tulmba tatlisi yedim temzlik yapiyrum sabahtn beri evim byuk oyzden temzligim bi turlu btmedi brazda iyi oluyo banada hareket oluyo aksam yemegi yemicen bgun bakalim salatalimla gecstiricem saat 7 gbi yerim bakalim yarn nolucak ben karar aldim aksam yemegi yemicem bundan snra saat 3 gbi en son bseyler yicem okdr cok ackirsamda salatalik yicem bitane baskada bsey emicm aksamlri bakalim nolucak ramazana kadr bu sekil devam edicm

Siz neler yapiyosnz nasl gdiyo diyet devam ediyomsnz hic sesinz ckmiyo

kötü olmuş artı çıkman canım ama bende isveçe mi geçsem yine diyorum bir hafta sonra

72.4 kiloyum hanimlar bgun tartildm 100 gr vermisim sadce ben artk tam olrak uyamiyorum diyete sadece sabahlari uyuyorum aksamlari ya yemiyrum yda salatalim domtes bi but yiyorum yemedgm zmanda aksam dayanamayip meyve yiyorum azcik suyumu iciyrum 2.5 lt ya ramazana tam 1 hafta var ben 5 gunde 5 kilo verme diyeti var en azndan 3 kilo veriĺir diyrum onu yapicam cuma gnu baslicam ama o gune kdrda dkkat edicem aksam yemekleri yemicem meyvde yemicm tutucm kndmi bakalim

mşll didem bence iyi gidiyosun sorma okulun son haftası hergün bi etkinlik var piknikler günler dikkat etmeye çalışsamda ucndan kıyısından yiyince doyuma ulaşıyosun ben ramazandan ümitliyimm ramazana kadar 70 kg olup çok dikkat edicem bakalım ne kadar gdecek bu akşam 1 kase çorba içtim başka yemicem yarında piknik var offffffff

bugün yemek yemeyi unuttum ya sınavım vardı hiçte aç hissetmedim ama çok inceldiğim yorumları duymak beni mutlu etti

Hanmlar ben dun kuran okuttum oyzden brazcik kacirdim ya anlamadim bsey var tartida bu sabah viktim 72.2 cktim snra tekrar cktim 73 gsterdi defalarca cktim hemde yine 73 gsterdi snir oldum yiyince hemen aliyorum ben ya napicam nese ben bgun 5 gunde 5 kilo verme diyetine basliyorum bakalim nolucak size burdan diyet btince yaxarim kac kilo verdigimi ama en az 3 kilo veririm hralde diyrum :) bakalim hayrlisi :)

Ayriyetten herkesin didem ne kdr zayflamssin ay ne kdr gzel olmus bole devam demeleri beni cok motive etti tam gaz devam

Reactions: es1
Ya ben salı günü tartıldınız 62 geldim belimi kalmamış da ölçüler belim 11cm incelemiş kalmam 4 cm incelemiş çok güzel gidiyordu ama evimizi taşıyoruz iş yapmaktan hiçbirşeye dikkat edemedim güç kuvvet kalmayınca da yemeği kaçırdım baya

bugün yemek yemeyi unuttum ya sınavım vardı hiçte aç hissetmedim ama çok inceldiğim yorumları duymak beni mutlu etti

Canm dun 5 gunde 5 gunluk diyete basladim du 73 ciktin tartida bu sabahta 72.2 ciktim 800 gr gtti bir gunde bence sende bu diyete baslamalisin 5 gunluk 3 kilo versen yine kardr bnce ramazandan once motive olur sanada ben ramazanda da diyete devam edicem bakalim bu diyet btsin kac kilo verdigimi yazican insallah :)

Reactions: es1

ooo süpermiş ya başlayabilirim bende bıraktım akdenizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…