akdeniz diyeti ile 2 haftada 8 kilo

Günaydın hanımlar bende kuşhanın 2.gününe başladım 400 gr gitmiş 71.7 yim.sizleri merak ediyorum bakalım ne kadar gidecek ahhh bi 60 olsamm

Reactions: es1
Günaydın hanımlar bende kuşhanın 2.gününe başladım 400 gr gitmiş 71.7 yim.sizleri merak ediyorum bakalım ne kadar gidecek ahhh bi 60 olsamm
Günaydın maaşallah ilk günden güzel bir sonuç almışsınız biz ne kadar verdik acaba belki de hiç vermedim çok korkuyorum ya boşa çabalamaktan

Ya çok su içmemiz gerekiyor ya benim suyla hiç aram yoktur sırf diyet için içiyorum ama hemen lavaboya gidiyorum sanki vücudumda hiç oyalanmıyor su bu durumda olan var mı ve içtiğim su bi işe yarıyor mudur acaba fikirleriniz neler :)

su içmeden kilo veremezsin :) tuvalete gittiğinde sevin çünkü o şekilde gidiyor kilolar :)

Tunaydnnnn hanmlar :) ben bgun braz gec kaldm dun cok yruldum nku hem spora gttim hem bahar temizligine basladim oyzden baya yrulmusum

Ben dun 74.8 kiloydum bgun yani demin tartida 73.7 ciktim ama dun hic durmafim yerimde ve 2.5 lt su ictim ve baya kacamaklrim da oldu ama bgun kacamak yapmcam insallah bakalim nolucak :)

kilo kaybı ya terlemekle ya da tuvalete çıkmakla olur başka çıkar yolu yok :)
tabiki kilo vermeden öncede vücuttan su ve ödem atılır

İnş bakalım bu araya azaydidem hanım ne güzel sonuç almışsınız bir günde bi biz kaldık tartışmaya

Aynen aslnda okadr cok kacamak yaptim ki ben bu kadr beklemiyodum ama gzel motive oldu bana bgun hic kacamak yapmcam insallah yarnda bu sekil snuc alsam daha ne isterim :) ama cok hareketliydim dun sabah 9.30 da kalktim aksam 6 ya kadr oturnadim dsunun sporda yaptim o saatler icerinde 1 saat bence cok hreketli oldgm icn gtti okdr cnku hem hareketsiz olup hemde dnku gbi kacmak yapsaydm 300 gr anca gderdi bnde :) bakalim yarn nolucak :)

Ben de çok merak ediyorum da evde baskül yok salı günü bebeğimi sağlık ocağına götüreceğiz ancak o zaman tartılırım herhalde siz de baya hareket etmişsiniz ben o kadar hareket etmiyorum sadece 20 dk egzersiz yaptım göbek için ama akşama misafirim var ben de birazdan başlayacağım harekete :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…