Günaydın maaşallah ilk günden güzel bir sonuç almışsınız biz ne kadar verdik acaba belki de hiç vermedim çok korkuyorum ya boşa çabalamaktanGünaydın hanımlar bende kuşhanın 2.gününe başladım 400 gr gitmiş 71.7 yim.sizleri merak ediyorum bakalım ne kadar gidecek ahhh bi 60 olsamm
Canım uydugun taktirde sende verirsin kaçıncı gündesinGünaydın maaşallah ilk günden güzel bir sonuç almışsınız biz ne kadar verdik acaba belki de hiç vermedim çok korkuyorum ya boşa çabalamaktan
Günaydın hanımlar bende kuşhanın 2.gününe başladım 400 gr gitmiş 71.7 yim.sizleri merak ediyorum bakalım ne kadar gidecek ahhh bi 60 olsamm
Bugün 3. gün daha es1 arkadaş gibi ben de tartılmıyorum bekliyoruz bakalım inş hepimiz mutlu oluruzCanım uydugun taktirde sende verirsin kaçıncı gündesin
Ya çok su içmemiz gerekiyor ya benim suyla hiç aram yoktur sırf diyet için içiyorum ama hemen lavaboya gidiyorum sanki vücudumda hiç oyalanmıyor su bu durumda olan var mı ve içtiğim su bi işe yarıyor mudur acaba fikirleriniz neler :)
Ama vücuttan giden kilo değil su diyenler oluyorsu içmeden kilo veremezsin :) tuvalete gittiğinde sevin çünkü o şekilde gidiyor kilolar :)
Misafirim de diyette o yüzden rahatımAman dikkat et misafrler gelnce bzuluyo diyet miyet kalmiyo :)
Misafirim de diyette o yüzden rahatım