akdeniz diyeti ile 2 haftada 8 kilo

Hanim bgun sabah itibariyle basladim diyete kushanin diyetini yapiorum ilk sayfada atmstim spora da gttim sabah ayriyetten bahar temizligi yapiyorum yani iyi kalori harcicam bu 5 gun bakalim persembede spora gidicem insallah istedigimiz kiloya duseriz :) sabah tartildim 74.8 le basladim bgun :)

Reactions: es1
Ben bazi menyleri degstiriyorum et yerine tavuk yicem bide simit yemicen susami eritmek cok zor ne blim onun yerine baska bsey ycem makarnada yemicem bakalim :)

bende etler yerine isveçteki gibi yağsız tuzsuz tavuk yicem :) makarna güzel enerji veriyor ama pirinç yemicem bende :)

yaaa bana bakta teselli ol bacım :))) hamilelik resimlerimde bile daha zayıfım :)))) bide boyumu söyliyim 1,52 :))))))))))
Allah yardımcın olsun boyun da kısaymış benimki 1.58 ama kilom daha çok ne yapalım uğraşacağım ;(

Valla hanimlar halinize sukredin benim byum 1.60 kilom 74.8 olmasi gerekn kilo 52 ama 55 olsam yetr yani nerdeyse 20 kilo fazlam var bayrama kadr 60 olmak istiyorum bakalim nolcak bu diytlr keske 10 kilo kesin vereblsem ramazndada dyet yapicm ozmanda 5 kilo versem daha ne isterim :)

Ben de simit yemedim bugün sadece 1 tane elma yedim bir de evdeki peynir yağsız mı bilmiyorum o yüzden çok az yiyorum

Ya evdeki peynr tam yagli ayriytten almak ta istemiyrum tam yagli yesem nolurki 25 gr yerine 15 gr yerm nlcak ki

Dimi :) bu arada bgun ikinci gunun dmi hic kilo vermismisin tartildnmi canm

Ben şimdi bime gittim bütün peynirler tam yağlı bi tane buldum üstünde Light yazıyo bu olur heralde

Ben dayanamam tartilirim ben eksileri grdukce motive oluyrum :) bu arada salata diyo ya aksam yemegnde 8 kfte dyo 100 grm ven 100 gr haslanms tavuk yiyrum bide domates salatalik sogan salatasi yaptm azck tuz mnnack ama bide limon siktm bole olur dmi ya

bende eksi görememekten korkuyorum bu sefer birkaç gün dayancam :) olur herhalde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…