- 27 Mayıs 2015
- 156
- 46
- 31
Ayy sizinki daha büyük vahşet o kadarcık kiloyla ikiz bebek maaşallah sonrası kötü olmuşşimdi bu vahşet değilde ne
yaaa bana bakta teselli ol bacım :))) hamilelik resimlerimde bile daha zayıfım :)))) bide boyumu söyliyim 1,52 :))))))))))Ayy sizinki daha büyük vahşet o kadarcık kiloyla ikiz bebek maaşallah sonrası kötü olmuş
Allah yardımcın olsun boyun da kısaymış benimki 1.58 ama kilom daha çok ne yapalım uğraşacağım ;(yaaa bana bakta teselli ol bacım :))) hamilelik resimlerimde bile daha zayıfım :)))) bide boyumu söyliyim 1,52 :))))))))))
ooooh öğle yemeği simit
Ben bazi menyleri degstiriyorum et yerine tavuk yicem bide simit yemicen susami eritmek cok zor ne blim onun yerine baska bsey ycem makarnada yemicem bakalim :)
yaaa bana bakta teselli ol bacım :))) hamilelik resimlerimde bile daha zayıfım :)))) bide boyumu söyliyim 1,52 :))))))))))
Allah yardımcın olsun boyun da kısaymış benimki 1.58 ama kilom daha çok ne yapalım uğraşacağım ;(
bende etler yerine isveçteki gibi yağsız tuzsuz tavuk yicem :) makarna güzel enerji veriyor ama pirinç yemicem bende :)
Ya evdeki peynr tam yagli ayriytten almak ta istemiyrum tam yagli yesem nolurki 25 gr yerine 15 gr yerm nlcak ki
Dimi :) bu arada bgun ikinci gunun dmi hic kilo vermismisin tartildnmi canm
Ben şimdi bime gittim bütün peynirler tam yağlı bi tane buldum üstünde Light yazıyo bu olur heralde
Ben dayanamam tartilirim ben eksileri grdukce motive oluyrum :) bu arada salata diyo ya aksam yemegnde 8 kfte dyo 100 grm ven 100 gr haslanms tavuk yiyrum bide domates salatalik sogan salatasi yaptm azck tuz mnnack ama bide limon siktm bole olur dmi ya