akdeniz diyeti ile 2 haftada 8 kilo

Canm basladinmi bu diyete :) ya ben skldim elma diyetnden zaten dgru duzgnde veremedm yarn bu diyete baslicam ama venim gnderidim listeye uyucam ilk sayfada var sen hangisini yapiosun canm

senin gönderdiğini yapıyorum canım bugün 1.günümdü :) hadi hadi başla sende :)

mrb hoşgeldininz bende isveç diyetinden sonra başlayamadım yapanların yorumlarını okudum 4-5 kilo vermişler evet menü çokgüzel ama ben muzaffer kuşhana başlıcam siz yaparsanız sonuç bildirirmisiniz
İlk günü geride bıraktık sabırsızlanıyorum ama korkuyorum sonuçtan

Korkma canm insallah istedgmz kiloya duseriz

Kac kilo fazln var peki az kilon varsa yznden gdeblr blki ama fazla kilon varsa gbkten gder :)
Ya ben 22 yaşındayım ömrüm boyunca hep yedim hiç kilo almadım hep zayıflıktan yakındım 54 kiloyla hamile kaldım 71le doğum yaptım doğumdan 4 gün sonra 62 kiloydum işte 8 ay bitti şu an 65im ilk defa böyle kilolu olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum şu an 5 kilo versem büyük moral olur bana sonra eski halime dönmek istiyorum

Reactions: es1

ben 65e inmeye çalışıyorum bence kısa sürede verirsiniz 5 kiloyu :)

kendim gibi birini bulduğuma sevindim
benki 61 kg ile ikiz bebeklerimi doğurmuş, doğumdan hemen sonrada 51 kg olan kadın, hatta yıllaaarca 52 yi geçmemiş işte bu kadın doğumdan 2 yıl sonra kilo almaya başlayarak neticede şimdi 2 yıldırda 61,5 kg dayım 64 ü de görmüştüm zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…