Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye yemedin canm bu arda yarn artk tartil ya cok mrk ediyrum kac kilo verdigini suan kacnci gnundesn :)
Su içmiyor musun4.gündeyim öğle yemeğimi 3 gibi yemiştim patates salatası çok tok tuttu bende süt içtim :)
tuvalete çıkamıyorum ben 2 bardak yeşilçay içmeme rağmen ondan tartılmak istemiyorum napsam da düzeltsem
Su içmiyor musun
Oooo ne güzel ben çok içemiyorum ya içer içmez de lavaboya gidiyorum ılık su dene olmazsa rezene veya sinemaki mi ne öyle bi çay var ya ondan iç3 litreyi geciyor
Yine de veriyorsun her gün ne zaman fark edilir hale gelir acabaGunaydinlarrrr :) dun bil kacamakli gnun snunda 73.4 ckmisim 100 gr gtmis sadece ama adetim oyzden dgru snuc vercegni sanmiyorum diyete bgun tam gaz devam edicem artk kacamak yok tutucam kndmi ama artk tartlmicam adetim bitene kadr adetm bttikten bi iki gun snra tartilicam siskinligim gtsin dye
Ben yiyemediklerimin yerine sebze yemeği yiyorum iki kaşık veya çorba meyve falan sen de böyle yapabilirsin fikiryarın 6.günüm ya öğlen haşlama sosis var onun yerine ne yesem
Aklıma geldi lavaboya gidemiyorum demiştin ya taze kayısı gelmiş pazara onunla meyveli yoğurt yapabilirsin
Ya ben iki gün önce 64 geldim vermişim ama ne kadar bilemedim çünkü bir kere tartılmıştım diyetten önce 65 geldim sonra tekrar tartıldınız 66 geldim artık bu baskülün hangisi doğru bilemiyorum o yüzden kaç kilo verdiğimi de bilemiyorumDun misafirim vardi biraz kacirdimoyuzden moralimi bozmamak icn bu sabah tartilmadm yarn tartilicam bakalim ama verdgmu dsunmuyorum hayrlisi bakalim nolucak :) siz naptinz tartildnzmi kizlar zuhalll naptin devm ediyomsn kac kilosun cnm