akdeniz diyeti ile 2 haftada 8 kilo

Aynen ama ben umitliyim en azndan 5 kilo gder dyrum bakalim :) ama bgun son kacamak yaptim daha yapmcam tutucam kndmi

Niye yemedin canm bu arda yarn artk tartil ya cok mrk ediyrum kac kilo verdigini suan kacnci gnundesn :)

4.gündeyim öğle yemeğimi 3 gibi yemiştim patates salatası çok tok tuttu bende süt içtim :)
tuvalete çıkamıyorum ben 2 bardak yeşilçay içmeme rağmen ondan tartılmak istemiyorum napsam da düzeltsem :KK43:

Ya bu tipime uzun süre tahammül edebilsem diyet falan yapmam benim sadece yemeklerden önce bir bardak ılık su içerek 8 kilo vermişti ne yemekten kıstı ne spor yaptı ama zaman aldı işte biraz

Gunaydinlarrrr :) dun bil kacamakli gnun snunda 73.4 ckmisim 100 gr gtmis sadece ama adetim oyzden dgru snuc vercegni sanmiyorum diyete bgun tam gaz devam edicem artk kacamak yok tutucam kndmi ama artk tartlmicam adetim bitene kadr adetm bttikten bi iki gun snra tartilicam siskinligim gtsin dye

Gunaydinlarrrr :) dun bil kacamakli gnun snunda 73.4 ckmisim 100 gr gtmis sadece ama adetim oyzden dgru snuc vercegni sanmiyorum diyete bgun tam gaz devam edicem artk kacamak yok tutucam kndmi ama artk tartlmicam adetim bitene kadr adetm bttikten bi iki gun snra tartilicam siskinligim gtsin dye
Yine de veriyorsun her gün ne zaman fark edilir hale gelir acaba :KK43:

Aklıma geldi lavaboya gidemiyorum demiştin ya taze kayısı gelmiş pazara onunla meyveli yoğurt yapabilirsin

• Beğen
Reactions: es1
Tunaydnnnnn sabah tartildim dayanamıyorum ben tartilmadn ya 73.1 cktim 300 gr gitms 4 gunde 1.700 gr gitmis eger bole gderse en az 5 kilo veririm heralde :)

Dun misafirim vardi biraz kacirdimoyuzden moralimi bozmamak icn bu sabah tartilmadm yarn tartilicam bakalim ama verdgmu dsunmuyorum hayrlisi bakalim nolucak :) siz naptinz tartildnzmi kizlar zuhalll naptin devm ediyomsn kac kilosun cnm

Dun misafirim vardi biraz kacirdimoyuzden moralimi bozmamak icn bu sabah tartilmadm yarn tartilicam bakalim ama verdgmu dsunmuyorum hayrlisi bakalim nolucak :) siz naptinz tartildnzmi kizlar zuhalll naptin devm ediyomsn kac kilosun cnm
Ya ben iki gün önce 64 geldim vermişim ama ne kadar bilemedim çünkü bir kere tartılmıştım diyetten önce 65 geldim sonra tekrar tartıldınız 66 geldim artık bu baskülün hangisi doğru bilemiyorum o yüzden kaç kilo verdiğimi de bilemiyorum

X