akdeniz diyeti ile 2 haftada 8 kilo

Yanlarnmi var yoksa resmdemi ole grundu bomiyrum ama azck gobusun var oda gtse hic bseyin yok yani 60 kilo olursan vok gzel olursn bence hic bseyn yok senin bolede gzelsin bence :)

günaydınlar şey ben haftasonu diyete uymadım desem
cumartesi hiçbir şey yemedim hiç canım yemek istemedi ama pazar akşamı kaçırdım
bu hafta sıkı bir şekilde devam inşallah simitin makarnanın yerinede salata yiyip durmayı düşünüyorum

Gunaydin hanimlarrrr bu sqbah eksileri gorme umuduyla uyandim ve umutlarim bosa cikmadi iki gundur tartilmiyodum en son 73.1 cikmistim hafta sinu cok uyamadim birazda kacirdm yani ama dun aksam bsey yemedim sadece 8 gbi salatalik yedim iki gndurde cok su icemedm 1.5 lt fln ictim ama bu hafta tam gaz devam yani snuca gelicek olursak sabah tartildim veeeeee 71.8 ciktim hayal gbi ya defalarca cktim tartiya cok mutluyum bgun 7 gnum ve 6 gunde tam 3 kilo vermisim bu hafta bende smit makarna fln yemicem dahada azalticam ve spora devam edcem bakalim nolucak bi 5 kilo versem keske bu hafta :)

Reactions: es1

süpersiiiiiiinnnnn :)

Ama adetim bitmek uzere sisligim inmeye basladi onunda etkisi var yani bence :) ama olsun 71 grdum ya artik gam yemem ben gece yatrken insallah en az 72.9 grurum demstim birden grunce gercktn inanamadm tutucam k ndimi bi kac gun arayla tartilicam ozman dahada motive oluyoum bnu anladm :)

Altmışlara az kaldı senin inşallah bende inebilirim :) isveçte kısa zamanda çok verince vücudum kendini sıkar diye düşündüm ama bakalım neler olacak :)

Altmışlara az kaldı senin inşallah bende inebilirim :) isveçte kısa zamanda çok verince vücudum kendini sıkar diye düşündüm ama bakalım neler olacak :)

Aynen smdide diyrum ah bi 60 lari grsem :) sen kac kilosun tartildinmi ne zaman tartilican

Azaydidem hanım yorumunuz için çok teşekkür ederim sizin eksiklerimizi hayranım umarım biz de öyle oluruz ben de bugün 63 geldim bir haftamız daha var umutluyum :)

mrb kızlar ben birtürlü motive olamıyorum bakalım yarın kaç çıkacağım.herhangi bir diyet yapmıyorum kafama göre artık.didem sen hangisini yapıyosun nasıl gidiyo?

mrb kızlar ben birtürlü motive olamıyorum bakalım yarın kaç çıkacağım.herhangi bir diyet yapmıyorum kafama göre artık.didem sen hangisini yapıyosun nasıl gidiyo?

Muzaffer kushanin diyetini yapiyorum canm bgun 7 gnum ama bende cok uymuyorum nerdeyse sadece ilk iki gun uydum gerisine uymadm hep degisiklikler yapyim sadece sabahlari uyuyorum aksamlri tavuk yda bazen yemiyorum salatalik yiyio gecstiriyrum hafta sny misafirim vardi brazcik bozdum ama 6 gunde 3 kilo vermisim cok motive oldum valla 74.8 kiloyla baslamistim 71.8 kilo ciktim bgun tartida tam 3 kilo cktim bakalim devam ediyrum bi 4 kilo daha versem ramazana kadr okdr iyi olurki ramazanda dev edicem zaten bakalim hayrlisi insallah kurtulucaz bu kilolardn :) sen nye motive olamiyosun canm bi listee uymak zor geliyosa kolori sayaci indr tlfnuna 800 kaloriyi gecme haftada iki kilo verirsn emn ol :) ama hmur isi fln yemicn tabi ben 4 5 kilo verdm cnku 1000 kaloriyi gecmedn spor yaptim snde yapablirsn bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…