- 27 Mayıs 2015
- 156
- 46
- 31
Gunaydin hanimlarrrr bu sqbah eksileri gorme umuduyla uyandim ve umutlarim bosa cikmadi iki gundur tartilmiyodum en son 73.1 cikmistim hafta sinu cok uyamadim birazda kacirdm yani ama dun aksam bsey yemedim sadece 8 gbi salatalik yedim iki gndurde cok su icemedm 1.5 lt fln ictim ama bu hafta tam gaz devam yani snuca gelicek olursak sabah tartildim veeeeee 71.8 ciktim hayal gbi ya defalarca cktim tartiyacok mutluyum bgun 7 gnum ve 6 gunde tam 3 kilo vermisim bu hafta bende smit makarna fln yemicem dahada azalticam ve spora devam edcem bakalim nolucak bi 5 kilo versem keske bu hafta :)
Ama adetim bitmek uzere sisligim inmeye basladi onunda etkisi var yani bence :) ama olsun 71 grdum ya artik gam yemem ben gece yatrken insallah en az 72.9 grurum demstim birden grunce gercktn inanamadm tutucam k ndimi bi kac gun arayla tartilicam ozman dahada motive oluyoum bnu anladm :)
Altmışlara az kaldı senin inşallah bende inebilirim :) isveçte kısa zamanda çok verince vücudum kendini sıkar diye düşündüm ama bakalım neler olacak :)
Aynen smdide diyrum ah bi 60 lari grsem :) sen kac kilosun tartildinmi ne zaman tartilican
tartılmadım eğer bu hafta güzel geçerse tartılcam
Ya hayr lutfen yarn sabah tartillll
Peki sen blirsn canm :) bende bi kac gun snra tartilicam bakalim nlucak :)kendimi hazır hissetmiyorum
Azaydidem hanım yorumunuz için çok teşekkür ederim sizin eksiklerimizi hayranım umarım biz de öyle oluruz ben de bugün 63 geldim bir haftamız daha var umutluyum :)
mrb kızlar ben birtürlü motive olamıyorum bakalım yarın kaç çıkacağım.herhangi bir diyet yapmıyorum kafama göre artık.didem sen hangisini yapıyosun nasıl gidiyo?