kızlar kırmızı reishi mantarı varmış bilen varmı aranızda
Bu dualar hep soldan sağa yazılmış.Sizlerde farkettinizmi.
kızlar ya dayımın kanseri beyine sıçramış şimdi beyin cerrahı görecekmiş eyer beyin cerrahı amalıyat ederse bir umut var şayet amalıyat yapmazsa yapılacak pek bir şey yokmuş nerden çıktı bu hastalık ya kızdığım nokta 3 yıl önce doktora gidiyorlar doktor akciğerde leke olduğunu söylüyorlar ama dayım önemsememiş bu ne cahillik kardeşim ya niye bu bizim millet bu kadar vurdum duymaz anlamıyorum sanki muane olsa ne kaybedecek şimdi daha mı iyi oldu
bazı insanlarımız herhangi bir vesvesenin bile peşine düşüp doktor doktor gezmeyi alışkanlık haline getirmişken,bazılarımız da doktora gitmezsek hastalık bize uğramaz sanıyolar ne yazık ki..ikisi de normal değil tabii ki..Allah acil şifalar verir inşallah..
kızlar ya dayımın kanseri beyine sıçramış şimdi beyin cerrahı görecekmiş eyer beyin cerrahı amalıyat ederse bir umut var şayet amalıyat yapmazsa yapılacak pek bir şey yokmuş nerden çıktı bu hastalık ya kızdığım nokta 3 yıl önce doktora gidiyorlar doktor akciğerde leke olduğunu söylüyorlar ama dayım önemsememiş bu ne cahillik kardeşim ya niye bu bizim millet bu kadar vurdum duymaz anlamıyorum sanki muane olsa ne kaybedecek şimdi daha mı iyi oldu
en büyük korkum benim beyne sıçraması. ailenizin kararı ama son zamanlarında adamcağzı amlyt.ettirmek ne kadar doğru bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?