• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akciğerimde sıkıntı varmı?

Gulbahar Adgzl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
33
-3
1
24
Arkadaşlar merhaba bugün yoğun bir öksürük ve sırt ağrısından dolayı doktora gittim acil bölümüne ve röntgen istedi ama röntgende bişey görünmüyor denildi acaba aranızda doktor olan varmı veya anlayan bir bakabilirmi daha önceden doktor ihmali yüzünden akciğer enfeksiyonundan 6 gün yoğun bakımda yattım onun için tek bir doktora göstererek içim rahat etmedi açıkcası 🙄🙄

Eklentiler

• IMG_7971.webp
    IMG_7971.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_7973.webp
    IMG_7973.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 39
Özele gidin gösterin bide isterseniz, birde akciger röntgenine girerken südyen kolye cikarirsaniz daha iyi olur sizin icin

Arkadaşlar merhaba bugün yoğun bir öksürük ve sırt ağrısından dolayı doktora gittim acil bölümüne ve röntgen istedi ama röntgende bişey görünmüyor denildi acaba aranızda doktor olan varmı veya anlayan bir bakabilirmi daha önceden doktor ihmali yüzünden akciğer enfeksiyonundan 6 gün yoğun bakımda yattım onun için tek bir doktora göstererek içim rahat etmedi açıkcası 🙄🙄
Acillerde genelde pratisyen hekimler oluyor çok acil vakalara genelde uzmanlar bakıyor . Göğüs hastalıklarından randevu alın uzmanı muayene etsin. Geçmişinizi de anlatın . Burdan olacak şey değil bu. Röntgeni çeken kişi sütyeninizi kolyenizi niye çıkartmadı yada uyarmadı pes doğrusu. Baya amatör yada sizi umursamadılar.

Back
X