herkese merhaba. babamın 4. evre küçük hücreli akciğer ca olduğunu öğreneli tam 1 yıl oldu. babam su anda evde bilinci bulanık, yarı felçli olarak yatıyor. yazılanların hepsini okudum. öncelikle sunu kesin kez söylemek istiyorum kesinli ota çöpe boşuna para harcamayın, o iyi geliyo bu iyi geliyo hepsi yalan maalesef. bende çok aldım, köpekbalığı kıkırdakları, mantarlar, ebegumeciler, keçiboynuzları aklınıza ne gelirse. her duyuduğumu yediriyorduk babama. ama gördümki gereksizmiş.evet bizler bir umut alyoruz yediryoruz, vicadınımızı rahatlatıyoruz belki.ama inanın çözüm değil. onun yerine hastaya ne yemek ne içmek nereye gitmek istiyorsa yaptırın.biz eve hapsettik babamı iileşcek diye. aman mikrop kaparsın aman yorulursun diye hep oyaladık durduk. şimdi kolunu bile kaldıramıyo.tüm organları iflas etti. 7 kür en ağırından kemo ve beyne 6 kür ışın aldık. ilk aylarda hersey çok güzledi tüm kitleler yok oldu. çok mutluyduk. ama bu illletin özelliği buymuş. kemo alınca tüm kanser hücreleri sakalnıyormuş, kemo bittiğinde daha agresif biçimde ortaya çıkıp yiyip bitiriyolarmış hastayı maalesef. şimdi düşünüyorumda keske kemo da aldırmasaydık. resmen işkence ettik babama. sırf aman biraz daha yaşasın yanımızda olsun diye.onun cektiği acıları düşünmedik bencilce kendimizi düşündük. halbuki, köyune götürseydik, pikniğe götrüseydik keşke.bunları çok severdi.böyle konuşuyorum kızlar ama kusura bakmayın. şimdi babamın resmen vefatı için dua ediyorum. okadar acı çekiyo okadar inliyoki o halde görmeye dayanıyoruz hiçbirimiz. altını bağlıyoruz, oturtamıyoruz bile, hiçbirsey yemiyor. bi deri bi kemik kaldı.sadece acı çekiyor. ağrı bantlarına başladık artık. allah düşmanıma vermesin ama KÜÇÜK HÜCRELİ AKCİĞER KANSERİne (diğerlerini kastetmiyorum özellikle küçük hücreli)yakalanan hasta yakınlarına tavsiyem sadece kalan hayatını mutlu yaşatın.gitmediğimiz doktor prof vs. kalmadı, hekes iileşemez dedi. sadece ömrünü uzatmayı deneyeceğiz dedi okadar. bide uzatın yeterki başımızda olsun dedik ve asıl şimdi vicdan azabı çekiyoruz. çok umutsuz yazdım biliyorum ama inanın elden bişi gelmiyo. sizlere tek tavsiyem bu. ota çöpe asla ama asla güvenmeyin. hepsi para tuzağı. sadece mutlu olacağı şeyleri yedirin gezdirin, sevdiği insanlarla görüştürün.elimizden başka birsey gelmiyor. allah kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin.