Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben google duası ile ilgili bir şey bulamadım buraya yazman yada daha açıklayıcı olman mümkünmü?
peki bunların türkçe okunuşları varmı.arapça okuyamıyorum.varsa türkçesi banada gönderirimisin
bütün mesajları okudum gerçekten çok üzüldüm insan göz yaşlarına engel olamıyo benim dayım akciğer kanseri 1 hafta önce öğrendik galba ilerlemiş şu an ankara ibni sina hastanesin de yatıyo bugün röntgen
(nükleyer )çekmişler kızlar siz daha iyi bilirsiniz adını unuttum 1 1.5 saat sürüyomuş anladınız umarım çarşamba günü doktor gereken açıklamayı yapacakmış tam bilmiyorum bende tlf görüşüyorum sürekli dayım çok zayıf normalde tedaviyi kaldırabilirmi bilmiyorum birde çok ağrısı varmış göğsünde omuz kısmında iğne rahatlatıyomuş sadece iğnedende korkuyo yazık sizce çok mu ilerlemiş bu illet ankarada yada başka yerde bana tavsiye edceğiniz doktor yada hastane var mı ALLAH BÜTÜN HASTALARA ŞİFA VERSİN YAKINLARINADA DAYANMA GÜCÜ VERSİN DERDİ VEREN ALLAH DERMANINIDA VERİR
Allah sabır versin hastalarımıza dayanma gücü versin sözün bittiği yerdyim şuancanım allahtan ümit kesilmez.iğne nekadar etki ediyor biliyomusun.bahsettiğin ilaçlı film olmalı.iki çeşit var bir küçük hücreli birde küçük hücreli dışı denen türü var ilk yazdığımsa her an herşeye hazır olun diğeri ise 9 ay ile ortalama 3 yıl aradında değişiyomuş babam ikincisi maalesef insanoğlu herşeye alışmaya çalışıyo allah senin ve hepimizin hastalarına acısız bir son versin bana kızma 36 yaşındayım bir yıl oldu babama teşhis konalı ve geçmiş olsun demek gerçekçi değil bu iğrenç hastalıkta öpüyorum seni allah yardımcın vede yardımcımız olsun:teselli: