Onkoloji - Kanser ve Türevleri Akciğer kanserini yenen var mı?

Çok teşekkür ederim.

Allah bütün hastalara şifa, yakınlarına da sabır ve güç versin. Gerçekten çok zor.

Şu mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul eder inşallah.

Çok teşekkür ederim.

Allah bütün hastalara şifa, yakınlarına da sabır ve güç versin. Gerçekten çok zor.

Şu mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul eder inşallah.

bin kere amin canım allahım kimselere sevdiklerinin acısını yaşatmasın. moralinizi yüksek tutun moral ve inanmak herşeyi yeniyo hastanızada neşe verin herzamankinden daha canlı neşeli görünün ki hastanızda hayata bağlansın çok zor biliyorum ama zaten hep mutluluk oyunu oynamıyomuyuz

Canım çok geçmiş olsun,kemoterapi dönemi çok zor hastayada bakanada çünkü annem 23 kür aldı.ilk hastalığında 18 ikincide ise 5 kür aldı.o yirmibir günde bir dönemi çokzordu.ama çok şükür onaltı yıl oldu ilk hastalığı,sekiz yıl oldu ikinci hastalığı atlatışı,ben yine inanıyorum bunuda allahın izniyle yeneceğiz.baldan iyi haberler alırsam öyle kullandıracağım.şimdilik kendimiz başta moral ve kendimizin daha öncede kullandığımız bitki takviyelerine devam edeceğiz.allah hepimizin yardımcısı olsun....

herkese yeniden merhabalar..

arkadaşlar 1 hafta kadar önce kuzenimin tv programında bir onkologun yaptığı açıklama üzerine not edip bana da tavsiye ettiği bir meyve suyundan bahsetmek istiyorum.

Onkolog bu karışıma meyve suyu demenin haksızlık olduğunu ve bunun sayesinde bir çok hastasında önemli gelişmeler sağladığını belirtmiş. Biz 4 gündür kullanıyoruz, sizlerle de paylaşmak istedim. İçindeki meyvelere bakın hastanıza yasak olanlar varsa onları çıkarıp diğerlerini yapıp her gün içirebilirsiniz sanırım.

1 adet portakal
1 adet elma
1 adet nar
1 adet orta boy kırmızı havuç
1 adet kırmızı pancar
1 adet küçük kırmızı turp
1 kibrit kutusu büyüklüğünde bal kabağı
1 kibrit kutusu büyüklüğünde kereviz
1 kibrit kutusu büyüklüğünde zencefil (biz taze zencefil bulamadık, 1 çay kaşığı toz zencefil kullandık)

hepsini meyve sıkacağından geçiriyorsunuz ve suyunu içiriyorsunuz. portakal, elma kabuklarıyla sıkılacak, narın da beyaz kısmı üzerinde kalacak. 2 su bardağı kadar meyve suyu elde ediyorsunuz. Ben bir bardak hastama bir bardak ta anneme içiriyorum. 2 bardak biraz fazla gelir gibi geldi bana.

Sağlıklı günler diliyorum..

Uzun zamandır buraya yazılanları okuyorum, en sonunda dayanamayıp ben de yazmaya karar verdim inanın şu an tek dertleşebileceğim, içimi dökebileceğim yer burası. İnternette araştırırken tesadüfen buldum burayı ve şu an yazıyorum.. Tek tek okudum hepinizin yazdıklarını, bu illet yüzünden yakınlarını kaybedenlere Rabbim mekanlarını cennet etsin, şu an benim gibi yakınlarını bu hastalık yüzünden kaybetmek istemeyenlere de Rabbim şifa versin inşallah diyorum..
Çok ama çok zor bu süreç. Biz yaklaşık 3 aydır İstanbul'da akrabamızın yanında kalıyoruz, evimizden uzak bir hayat sürmeye devam ediyoruz. Annem, canımın içi bu hastalıkla savaşıyor 3 aydır. 3 sene önce meme kanserine yakalandı, göğsünü aldırdı ve 6 aydan 6 aya kontrole gidiyordu, her şey o kadar normaldi ki.. Annem senelerdir oram ağrıyor buram ağrıyor dediği için alışmıştık, nereden bilebilirdik aynı hastalığın ciğerde yeniden meydana gelebileceğini.. Nefes daralmaları başladı, sonra ciğeri su topladı ve bir hafta yaklaşık 500 cc sanırım su çıkartıldı. İhtimal bile vermiyorduk akciğer kanseri olabileceğine.. Buraya gelirken rutin kontrol sanıyorduk yani en azından ben öyle sanıyordum. Çok zor günler geçirdik, anlatamam size ki şu an aynı süreci yaşayanlar beni anlayabilirler eminim. Yaklaşık 1 ay teşhis konma süresi oldu ve 2 aydır da kemoterapi süreci devam ediyor. 3 hafta sonra genel bir duruma bakılacak, umuyorum ki inşallah ciğerlerini saran tümörler yok olmasa bile durmuştur ve daha uzun yaşayabilir.. 3 kardeşiz ve hiçbirimiz evli değiliz. Çok istiyorum ki annem- babam evliliğimizi görsünler ve torunlarını sevebilsinler. Başkalarına bakınca o kadar içleniyorlar ki Burnumdan kan geliyor ara ara diyor, çok korkuyorum inanın, çok duygusal ve her an ağlamaya meyilli biriyim zaten, hayırlısıyla bunu atlatabilmeyi umuyorum. Daha yazmak istediklerim o kadar var ki, şimdilik bu kadar yazmak istedim.
Biz hiçbir bitkisel ilaç kullanmıyoruz, sadece kemoterapi görüyor annem şu an. Size tavsiyem de eğer bitkisel ilaç kullanacaksanız kemoterapi bittikten sonra kullanmanız. Allah'ım bütün hastalara tez zamanda şifalar versin inşaallaahh..

Son düzenleme:

Bahsettiğin ilacı nasıl temin edebilirim lütfen yardımcı olurmusun bana özelden cevap yazarsan çok mutlu olurum sevgiler .

Arkadaşlar, hepinize geçmiş olsun..
Acil şifalar versin Rabb'im..

Ben bu topiğe artık giremiyorum, ne olur kusuruma bakmayın..
İçim daralıyor buraya girince, sizlerin sıkıntılarınızı okuyunca..
Babamda yaşadıklarım geliyor aklıma..
Ve belkide abimde yaşayacaklarım..

O yüzden ne olur kusuruma bakmayın.. Bebeğim var küçük..
Fazla zamanımda kalmıyor net için..

Ama benim yazdığım bal hakkında arkadaşlar beni aramışlar, beklemişler..
Biliyorum sizler için zamanın ne kadar kıymetli olduğunu..
Bu balın ismini vermek yasak mı bilmiyorum..
Yasak olma ihtimaline karşı vermiyorum ismini ama 1-2 sayfa geride bir arkadaş vermiş zaten macunun ismini..
Oradan araştırabilirsiniz..
Bulamazsanız özelden mesaj yollayın bana, adresi size vereyim..

Benim abimde bu balı kullanmıyor henüz..
Çünkü küçük hücreli olduğu için, kemoterapiye çok güzel yanıt verdi..
Abimde balı kullanıp kemoterapinin etkisini etkilemek istemedi..
Kemoterapi bitince balı kullanacak.. Öyle karar verdik..
Bu arada ışın tedavileri sürüyor..

Annem üzüntüden mahvoldu zaten.. Önce babama baktı senelerce.. Şİmdi de abim annemin yanına taşında, annem bakıyor onada..

Rabb'im kimseye acı yaşatmasın.. Çok çook zor..
Anlatılası değil..
Yaşanılası hiç değil......

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Babama ac ca teşhisi kondu küçük hücreli karsinom. iki kür kemoterapi aldık ve de ışın. Bu iğrenç hastalıktan tamamen kurtuluş yok mu? ( herkese çok geçmiş olsun bu arada

Kanser tedavisi gören akrabalarım vardı. Sürekli pozitif olup kanseri yendiler. Kanseri yenmek için olay kendinizde bitiyor aslında. Ama bir uzman yardımı ile daha çabuk atlatılabiliniyor. Kanser Tedavisi bu yüzden önerimdir.

[Lütfen bana da numarasını ve adresinide gönderebilir miniz?

Ben Gümüşhane'de ikamet ediyorum Nil hanım Lütfen aldığınız yerin adresini ve telefonunu yazar mısınız?Lütfen

NİLcim öncelikle başın sağolsun babanı kaybetmişsins eni takip ettiğim kadarıyla ALLAH yattığı yerde rahat ettirsin.benim de anne yarım teyzem hasta akciğer kanseri lenflere sıçramış kendisi samsunda oturuyo ben trabzonluyum bütün ailem orda ben istanbulda oturuyorum bana özelden bu drla ilgili bütün bilgileri verirsen sevinirim inan çok ihtiyacım var şifa ALLAHtan sen vesile oldun saol

Arkadaşlar çok kötü bir durumdayım babam in kalın bagirsaginda kitle çıktı 2 cm büyüklüğünde ve makata çok yakın 2 cm yakinliginda doktor 3 yıldır varmış diyor biz hemoroit zannediyorduk babam yıkıldı ve ameliyat olacak ve Makati alınacak makat yerine bagirsaginda dışarıdan torba takılacak patoloji 1 hafta sonra çıkacak ama doktor kötü dedi lütfen yardım edin böyle birseyi duydunuz mu hiç ve doktor hastane öneriniz var mı

Peki internet adresini verirmisin bilen var sa söylesin yardım edin

Arkadaşlar hepinizin hastası akciğer kanseri miydi babama rektum (kalın bağırsak , kolon kanseri) teşhisi konuldu kaçıncı evre henüz bilmiyoruz cuma patoloji sonuç verecek acaba rektum kanseri hastası olup iyilesen var mı ne olur bir ümit cevap

Merhabalar,
Benim annem geçen sene Kasım gibi akciğer kanseri oldu. Bu ay itibariyle sağlığına kavuştu. Doktoru gerçekten çok iyi. Bizi yönlendiren kişi de sağlığına kavuştu. Kaldı ki ona başka yerlerde 6 ay gibi bir süre vermişler.
Buradan doktor ismi vermek serbest mi bilmiyorum. O yüzden yazamıyorum şimdi. Bilen biri varsa söylerse yasak değil diye, yazarım.
Allah hepinize ve yakınlarınıza sağlık ve şifa versin. Biran önce sağlıklarına kavuşurlar umarım.

Kizlar, o dediginiz macun sitesine ceza verilmis, bitkisel macuna ceza yazarsaniz google dan, okuyabilirsiniz.

Son gunlerde alkali su iyi geldigini duydum, internetten arastirin, ingiliz karbonati diye. Ama once doktorunuzla gorusun derim. Alkali su ile D-vitamini ve saglikli beslenme..

Rabbim butun hastalarimiza sifa versin. Bende annecigimi aralik 2012 de meme kanserinden kaybettim, ogrendigimizde akcigerine sicramisti. Simdi, 1,5 yil sonra ablacigim (35 yasinda) meme kanseri. O kadar korkuyorum ki, insallah atlatacagiz, budefa bu hastaligi yenecegiz. memesi alindi, radyoterapi gordu ve 2 hafta sonra kemo alacak, insallah Rabbim bu zor gunlerde bizlere ve butun hastalara, hasta yakinlarina kolaylik gosterecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…