• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Akciğer kanserini yenen var mı?

Merhaba Nil inşallah okursun. Yakınım 4. evre akcıger ca ve bırcok yerde metastaz var. Bu ürüne nerden ulaşabılırım özelden bana yazar mısın rıca etsem

Kızlar..
Burayı yeni farkettim.. Allah hepinize yardım etsin..
Çok.. çok üzüldüm..

Biraz uzun olacak yazacaklarım..
Ama okuyun derim..

Benimde babam şu an akciğer kanseri..
Son evrelerinde..
Kalp hastası olduğu ve bünyesi çok zayıf olduğu için ne kemoterapi, ne ameliyat..
Hiçbirşey yapmadan eve gönderdiler..
Ve o zaman 6 ay kadar ömür biçtiler..
1 sene oldu..
Hala yaşıyor.. Tabi buna yaşamak denilirse..

Kalkamıyor.. Yürüyemiyor.. Hatta artık oturamıyor..
Ayağa kalktığı anda nefes nefese kalıyor..
Nefessizlikten gözleri dışarı fırlıyor sanki..

Ağrıları çok arttı..
Dayanamıyor ağrılara..
Ağrı kesici ilaçları geçtik, sırtına ağrıyı kesmesi için bant yapıştırıyoruz şimdi..
Ama yavaş yavaş o da yeterli gelmemeye başlıyor..

35- 40 kilo kaldı 1.80 boyundaki adam..
Eridi.. bitti..
Yemek te yiyemiyor.. Kabızlık onu çok zorluyor..

Kanser akciğerinin 3 te 2 sini kaplamış..
Kendisinin kanser olduğundan haberi yok..
Ona söylemedik ama " ben biliyorum kanser olduğumu" diyor..
günden güne kötüye gidiyor..

Ama size asıl söylemek istediğim birşey var..
Hepinize bir umut olur inşaAllah..

Ben şu an Trabzon'dayım..
Babam ise Sakarya'da..
Dr.lar hiçbir ilaç vermediler babama..
Sadece ölüme terkettiler..

Bende bitkisel tedaviye yöneldim..
Araştırdım..
Ve Malatya'dan bir tanıdığımın ballı bir karışımdan
senelerdir çekmekte olduğu bir bağırsak hastalığından(ama kanser değil..)
kurtulduğunu öğrendim..
Bakalım neymiş bu karışım derken, tesadüf bu ya,
bu karışımı yapan adamın Trabzon'da olduğunu öğrendim..
Hemde sürekli önünden geçip gidiyormuşum..

Hemen aradım.. Gittim görüştüm..
Uzun uzun konuştum..

Adam, Kur'an'daki bal ile ilgili ayeti okuyarak başlamış araştırmalarına..
Hani "balda gerçekten insanlar için şifalar vardır" gibi bir ayet bu..
24 yıldır araştırıyormuş..
Ve birkaç sene önce nihayet bulmuş..
Bir karışım icad etmiş..
Denemiş..
Ve birçok kanserli hastası iyileşmiş bu sayede..
Tabi adam diyor ki,
Ben aracıyım.. Şifayı veren Allah..

Tüm tümörleri küçülten bir balı var..
Yani tüm kanser türleri için, tek bir karışımı var..
Bu karışım, kanser hücrelerini öldürüyor..

Biz ne yaptık dersiniz?
Hemen aldık bu baldan..
Bu bala başlamadan önce film çektirdik..
ışte o zaman öğrendik kanserin akciğerini 3 te 2 sini kapladığını..
Dr. "bitti artık" demişti bize..
Sadece bekleyin demişti..

Bizde nasıl olsa herşey bitti,
bu balı deneyelim, zaten dr. lar ne ilaç verdiler ne tedavi,
bir deneyelim dedik..

Karışım 27 günlük kürler halinde..
Bir kavanoz 27 gün gidiyor..
Acı değil, tadı çokta güzel..
Yalnız tam adamın tarif ettiği gibi kullanılması gerekiyor bu macunun..

Neyse..
Ben buradan alıp, yolladım babama..
Ve babamda o kadar düzenli kullandı ki..
Bir dakika bile şaşmadı kullanırken..

Ne oldu dersiniz?
Macun bittiğinde gidip yine film çektirdik..
Ve 5 mm. küçülme olduğu tespit edildi..

Tabi tümör son aşamasında ve çok büyük olduğundan,
tamamen yok olması çok zaman alacak..

Ama siz Dr. un şaşırmasını görecektiniz..
"Bunun hiçbir ilacı yok.. Tedavisi yok.. Siz ne yaptınızda bu tümör küçüldü" dedi..

Biz bir kavanoz daha aldık şimdi..
Kullanmaya devam..
Adama yanında farklı bir kavanoz daha verdi..
O da, tümörün küçülmesini hızlandıracakmış..

Anlatacağım daha çok ayrıntı var..
Ama artık zamanla yazarım size..

Bu mübarek adamın ismini vermeyeceğim..
Özelden yazarım macunun adını isteyen olursa..

Allahım herkese yardım etsin..
Hastalık çok zor..
Hele kanser, beter bir hastalık..

Benim babacığıma da mayıs ayında akciğer kanseri tanısı kondu biyopsiler tahliller 26 gün radyoterapi ve 4 kürde kemotarapi gördü genel sağlık durumu iyi kemoterapiler sırasında kabızlık dışında onu zorlayan hiç yani etki olmadı dışardan bakıldığında gayet sağlıklı görünüyor canım babacım ama 3. evrede drlar ameliyet riskli olur diye kemotarapi göndermişlerdi şimdi 4 kür aldıktan sonra ameliyat şansının oldğunu fakat %20 şansı oldğunu %80 başarısız olacağını eğer ameliyat olmazsa yine tümürlerin yayılacağını söylüyorlar babacığımda şansım varken ameliyat olayım diyor varmıdır bu durumda kurtulan ne olur birileri de kişide çıksın evet iyileşti desinler artık .... inşallah biz deriz babacığımla

Benim babacığıma da mayıs ayında akciğer kanseri tanısı kondu biyopsiler tahliller 26 gün radyoterapi ve 4 kürde kemotarapi gördü genel sağlık durumu iyi kemoterapiler sırasında kabızlık dışında onu zorlayan hiç yani etki olmadı dışardan bakıldığında gayet sağlıklı görünüyor canım babacım ama 3. evrede drlar ameliyet riskli olur diye kemotarapi göndermişlerdi şimdi 4 kür aldıktan sonra ameliyat şansının oldğunu fakat %20 şansı oldğunu %80 başarısız olacağını eğer ameliyat olmazsa yine tümürlerin yayılacağını söylüyorlar babacığımda şansım varken ameliyat olayım diyor varmıdır bu durumda kurtulan ne olur birileri de kişide çıksın evet iyileşti desinler artık .... inşallah biz deriz babacığımla

inşallah iyileşir babacığınız.Allah şifa versin...iyi haberlerle gelin inşallah...moralinizi bozmayın...

benim kayınpederime mide kanseri teşhisi konulmuştu...yayılma var dı patoloji sonucunda

ameliyatla midesi alındı yeni..

ameliyat sırasında yayılma göremedi doktorumuz..tekrar patolojiye gitti yeni biyopsiler

yayılma yok deniliyor simdilik..15 gün sonra tahlilleri var..ve bundan sonra 3 ayda bir kontrol olması lazım..inşallah yayılma yapmaz kayınpederimin rahatsızlığı..

biz çok üzülmüştük..çok korktuk..biraz daha içimiz rahat artık..aynı rahatlığı da tüm hasta yakınları yaşar inşallah...tekrar çok geçmiş olsun..

Allah kimselere yaşatmasın..Allah herkese şifa versin inşallah.

benim kayınpederime mide kanseri teşhisi konulmuştu...yayılma var dı patoloji sonucunda

ameliyatla midesi alındı yeni..

ameliyat sırasında yayılma göremedi doktorumuz..tekrar patolojiye gitti yeni biyopsiler

yayılma yok deniliyor simdilik..15 gün sonra tahlilleri var..ve bundan sonra 3 ayda bir kontrol olması lazım..inşallah yayılma yapmaz kayınpederimin rahatsızlığı..

biz çok üzülmüştük..çok korktuk..biraz daha içimiz rahat artık..aynı rahatlığı da tüm hasta yakınları yaşar inşallah...tekrar çok geçmiş olsun..

Allah kimselere yaşatmasın..Allah herkese şifa versin inşallah.

tüm hastalara acil şifa versin Allahım inşallah dileklerimiz gerçek olur

Babam 4 aralık'ta 4.kemoterapisini aldı. bugün kontrol amaçlı pet-ct çekilecek.
çok ama çok endişeliyim. tek dileğim bütün tümörler küçülmüş olsun, kaybolmuş olsun ve yeni metastazlar olmasın!
bu pet ct sonuçlarına göre kemoterapi 6ya tamamlanacak ya da yeni tedavi yöntemine geçilecek.
bitsin gitsin şu illet babacım iyileşsin ne olur :(

kulübünüze yeni üye oldum,benimde sıkıntım var.annem akciğer kanseri doktorlar bizlik birşey yok dediler eve yolladılar.daha öncede iki kanser atlattı,ama bu defa kanserin yarısı akciğerde yarısıda kalpde bu yüzden ameliyat olamıyor.kemoterapide yasak alamıyor.artık başta allah sonrada bitkilerle iyi olmasını diliyeceğiz.bana yardımcı olun lütfen...özellikle (nil) arkadaşımızın yardımını bekliyorum....

kulübünüze yeni üye oldum,benimde sıkıntım var.annem akciğer kanseri doktorlar bizlik birşey yok dediler eve yolladılar.daha öncede iki kanser atlattı,ama bu defa kanserin yarısı akciğerde yarısıda kalpde bu yüzden ameliyat olamıyor.kemoterapide yasak alamıyor.artık başta allah sonrada bitkilerle iyi olmasını diliyeceğiz.bana yardımcı olun lütfen...özellikle (nil) arkadaşımızın yardımını bekliyorum....

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Tek bir hastaneye mi muayene ettirdiniz annenizi?

Babam 4 aralık'ta 4.kemoterapisini aldı. bugün kontrol amaçlı pet-ct çekilecek.
çok ama çok endişeliyim. tek dileğim bütün tümörler küçülmüş olsun, kaybolmuş olsun ve yeni metastazlar olmasın!
bu pet ct sonuçlarına göre kemoterapi 6ya tamamlanacak ya da yeni tedavi yöntemine geçilecek.
bitsin gitsin şu illet babacım iyileşsin ne olur :(

widfara çıktı mı sonuçlar? inşallah dileklerin kabul olmuştur,,

Annem ilk olarak 98 yılında rahimde oluşan altı kiloya yakın kitlenin bağırsağa küçük bir parçasının yapışması sonucu kanserle tanıştı.18 kür kemoterapi aldı ve kurutuldu.sonra 2006 yılında göğüs kanseri oldu,bir göğsü alındı 5 kür kemoterapi aldı bunuda atlattı.bir ay önce akciğerde olup birkısmı kalbe yapışık kanser tespit edildi ama tedavisi yokmuş,ameliyatta yapılamıyor.allahımdan dileğim bu hastalığıda atlatabilmesidir.Nil arkadaşımız dan bu yüzden yardım bekliyorum.allah tüm hastalara şifa versin......

Kızlar..
Burayı yeni farkettim.. Allah hepinize yardım etsin..
Çok.. çok üzüldüm..

Biraz uzun olacak yazacaklarım..
Ama okuyun derim..

Benimde babam şu an akciğer kanseri..
Son evrelerinde..
Kalp hastası olduğu ve bünyesi çok zayıf olduğu için ne kemoterapi, ne ameliyat..
Hiçbirşey yapmadan eve gönderdiler..
Ve o zaman 6 ay kadar ömür biçtiler..
1 sene oldu..
Hala yaşıyor.. Tabi buna yaşamak denilirse..

Kalkamıyor.. Yürüyemiyor.. Hatta artık oturamıyor..
Ayağa kalktığı anda nefes nefese kalıyor..
Nefessizlikten gözleri dışarı fırlıyor sanki..

Ağrıları çok arttı..
Dayanamıyor ağrılara..
Ağrı kesici ilaçları geçtik, sırtına ağrıyı kesmesi için bant yapıştırıyoruz şimdi..
Ama yavaş yavaş o da yeterli gelmemeye başlıyor..

35- 40 kilo kaldı 1.80 boyundaki adam..
Eridi.. bitti..
Yemek te yiyemiyor.. Kabızlık onu çok zorluyor..

Kanser akciğerinin 3 te 2 sini kaplamış..
Kendisinin kanser olduğundan haberi yok..
Ona söylemedik ama " ben biliyorum kanser olduğumu" diyor..
günden güne kötüye gidiyor..

Ama size asıl söylemek istediğim birşey var..
Hepinize bir umut olur inşaAllah..

Ben şu an Trabzon'dayım..
Babam ise Sakarya'da..
Dr.lar hiçbir ilaç vermediler babama..
Sadece ölüme terkettiler..

Bende bitkisel tedaviye yöneldim..
Araştırdım..
Ve Malatya'dan bir tanıdığımın ballı bir karışımdan
senelerdir çekmekte olduğu bir bağırsak hastalığından(ama kanser değil..)
kurtulduğunu öğrendim..
Bakalım neymiş bu karışım derken, tesadüf bu ya,
bu karışımı yapan adamın Trabzon'da olduğunu öğrendim..
Hemde sürekli önünden geçip gidiyormuşum..

Hemen aradım.. Gittim görüştüm..
Uzun uzun konuştum..

Adam, Kur'an'daki bal ile ilgili ayeti okuyarak başlamış araştırmalarına..
Hani "balda gerçekten insanlar için şifalar vardır" gibi bir ayet bu..
24 yıldır araştırıyormuş..
Ve birkaç sene önce nihayet bulmuş..
Bir karışım icad etmiş..
Denemiş..
Ve birçok kanserli hastası iyileşmiş bu sayede..
Tabi adam diyor ki,
Ben aracıyım.. Şifayı veren Allah..

Tüm tümörleri küçülten bir balı var..
Yani tüm kanser türleri için, tek bir karışımı var..
Bu karışım, kanser hücrelerini öldürüyor..

Biz ne yaptık dersiniz?
Hemen aldık bu baldan..
Bu bala başlamadan önce film çektirdik..
ışte o zaman öğrendik kanserin akciğerini 3 te 2 sini kapladığını..
Dr. "bitti artık" demişti bize..
Sadece bekleyin demişti..

Bizde nasıl olsa herşey bitti,
bu balı deneyelim, zaten dr. lar ne ilaç verdiler ne tedavi,
bir deneyelim dedik..

Karışım 27 günlük kürler halinde..
Bir kavanoz 27 gün gidiyor..
Acı değil, tadı çokta güzel..
Yalnız tam adamın tarif ettiği gibi kullanılması gerekiyor bu macunun..

Neyse..
Ben buradan alıp, yolladım babama..
Ve babamda o kadar düzenli kullandı ki..
Bir dakika bile şaşmadı kullanırken..

Ne oldu dersiniz?
Macun bittiğinde gidip yine film çektirdik..
Ve 5 mm. küçülme olduğu tespit edildi..

Tabi tümör son aşamasında ve çok büyük olduğundan,
tamamen yok olması çok zaman alacak..

Ama siz Dr. un şaşırmasını görecektiniz..
"Bunun hiçbir ilacı yok.. Tedavisi yok.. Siz ne yaptınızda bu tümör küçüldü" dedi..

Biz bir kavanoz daha aldık şimdi..
Kullanmaya devam..
Adama yanında farklı bir kavanoz daha verdi..
O da, tümörün küçülmesini hızlandıracakmış..

Anlatacağım daha çok ayrıntı var..
Ama artık zamanla yazarım size..

Bu mübarek adamın ismini vermeyeceğim..
Özelden yazarım macunun adını isteyen olursa..

Allahım herkese yardım etsin..
Hastalık çok zor..
Hele kanser, beter bir hastalık..
Babanın sağlık durumu nasıl,umarım iyidir allah şifasını versin.yazından çok etkilendim bende annem için bu karışımı istiyorum,mümkünse bana yardımcı olurmusun cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.allaha emanet olun.......

kızlar merhaba ben bugün münir sultan macununu spariş verdim

Yonca bak bir arkadaş burada o balın ismini vermiş. Bu olmalı diye düşünüyorum. Google yazdığın zaman sitesi çıkıyor..

Yine de iyice bir araştır..

Ama ben yinede nil den cevap gelmesini bekliyorum,acaba ona başka nasıl ulaşabilirim...bir bilgin varmı?

Ama ben yinede nil den cevap gelmesini bekliyorum,acaba ona başka nasıl ulaşabilirim...bir bilgin varmı?

Nil'i tanımıyorum. Ancak ben o macunun satıldığı sitedeki numaraları aradım. Trabzon dalarmış. Nil de öyle demiş yazısında zaten.

Ben de alıp almama konusunda kararsızım.

Kullananlar varsa, deneyimlerini yazabilirlerse çok memnun olurum...

Nil'i tanımıyorum. Ancak ben o macunun satıldığı sitedeki numaraları aradım. Trabzon dalarmış. Nil de öyle demiş yazısında zaten.

Ben de alıp almama konusunda kararsızım.

Kullananlar varsa, deneyimlerini yazabilirlerse çok memnun olurum...

sence almalımıyız,ne dersin life?acaba işe yararmıdan çok zararı olurmu?kafama takıldı.kullanan kişi nil'e ulaşabilsek bilgi alırızda ona ulaşamıyoruz.allahım tüm hastalara şifa versin, çaresizlik çok zor.biz iki defa kanseri yendik,allahdan dilerimki yeniden yenebilelim...life zaman ayırıp cevapladığın için çok teşekkürederim.

sence almalımıyız,ne dersin life?acaba işe yararmıdan çok zararı olurmu?kafama takıldı.kullanan kişi nil'e ulaşabilsek bilgi alırızda ona ulaşamıyoruz.allahım tüm hastalara şifa versin, çaresizlik çok zor.biz iki defa kanseri yendik,allahdan dilerimki yeniden yenebilelim...life zaman ayırıp cevapladığın için çok teşekkürederim.

Yonca biz şu an başka bir şey kullanıyoruz.. Faydasını da bir nebze olsun gördük diyebilirim.. Bu bal hakkında hiçbir şey bilmiyorum..

Nil den başka kullanan da yok.. Bu açıdan emin değilim..

Bu arada rica ederim.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Onlar bizim canımız, ve çaresiziz.. Bunu yaşamayan bilmez, bilemez..

Rabbim bütün hastalara şifa versin.. Çok zor..

Yonca biz şu an başka bir şey kullanıyoruz.. Faydasını da bir nebze olsun gördük diyebilirim.. Bu bal hakkında hiçbir şey bilmiyorum..

Nil den başka kullanan da yok.. Bu açıdan emin değilim..

Bu arada rica ederim.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Onlar bizim canımız, ve çaresiziz.. Bunu yaşamayan bilmez, bilemez..

Rabbim bütün hastalara şifa versin.. Çok zor..

Life ben o balı yerinde araştırtıyorum,oraya yakın bir yerde aile dostumuz var onlar ilgilenecek.bu arada siz ne kullanıyorsunuz,bilmemde sakınca varmı?senin hastanın durumu ne?bizim üçüncü kanser mücadelemiz inşallah Allah'ın izniyle bunu da atlatacağız.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Life ben o balı yerinde araştırtıyorum,oraya yakın bir yerde aile dostumuz var onlar ilgilenecek.bu arada siz ne kullanıyorsunuz,bilmemde sakınca varmı?senin hastanın durumu ne?bizim üçüncü kanser mücadelemiz inşallah Allah'ın izniyle bunu da atlatacağız.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Benim babam akciğer ca 4. evre. Lenf bezlerinde, karaciğerde ve kemiklerde metastazlar vardı.

Haziran 2013 ten beri mücadele ediyoruz. Çok badireler atlattık. 5 kür çok ağır bir kemoterapi uygulandı. 2 kez beyine emboli attı. Ancak lenf bezlerindeki ve karaciğerdeki tümörler yok oldu. Kemiklerde yer yer yok olmalar görüldü. Akciğerindeki tümörde çok fazla bir küçülme görülmedi.

Bekleme dönemine girmiştik ancak 6 kürlük daha hafif bir kemoterapi alması uygun görüldü. Pazartesi ikinci kürünü alacak.

Ben Almanya'dan bağışıklık sistemini güçlendirici vitaminler getirtiyorum. Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyoruz. Tabi hepsi dr kontrolünde. Doktorlarına sormadan su bile içirmedim diyebilirim. İyi geldi biraz. En azından kendini daha güçlü hissediyor. Tabi zaman gösterecek ne derece etkili olduğunu. Eğer bir mucize gerçekleşirse burada paylaşmayı düşünüyorum. İnşallah Allah bunu nasip eder.

Annen için Allah'tan şifa diliyorum. İki kez yenmiş. İnşallah bunu da yener.

Bal ile iyi sonuçlar alırsan bilgilendirirsen çok sevinirim.

Allah'a emanet olun.

Benim babam akciğer ca 4. evre. Lenf bezlerinde, karaciğerde ve kemiklerde metastazlar vardı.

Haziran 2013 ten beri mücadele ediyoruz. Çok badireler atlattık. 5 kür çok ağır bir kemoterapi uygulandı. 2 kez beyine emboli attı. Ancak lenf bezlerindeki ve karaciğerdeki tümörler yok oldu. Kemiklerde yer yer yok olmalar görüldü. Akciğerindeki tümörde çok fazla bir küçülme görülmedi.

Bekleme dönemine girmiştik ancak 6 kürlük daha hafif bir kemoterapi alması uygun görüldü. Pazartesi ikinci kürünü alacak.

Ben Almanya'dan bağışıklık sistemini güçlendirici vitaminler getirtiyorum. Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyoruz. Tabi hepsi dr kontrolünde. Doktorlarına sormadan su bile içirmedim diyebilirim. İyi geldi biraz. En azından kendini daha güçlü hissediyor. Tabi zaman gösterecek ne derece etkili olduğunu. Eğer bir mucize gerçekleşirse burada paylaşmayı düşünüyorum. İnşallah Allah bunu nasip eder.

Annen için Allah'tan şifa diliyorum. İki kez yenmiş. İnşallah bunu da yener.

Bal ile iyi sonuçlar alırsan bilgilendirirsen çok sevinirim.

Allah'a emanet olun.

allah babanada diğer arkadaşlarada herkese acilşifalar versin mevlam sevdiklerinizi size bağışlasın nene dede olurinşallah babalarınız anneleriniz tamda sela okunu şuan :21: benimde arkadaşım almanyadan ilaç getirtiyodu babası bağırsak kanseriydi

Back