babam 3. ve 4. kemoları da aldı.bugün beyin tomografisi istedi doktor,babam elim ayağım uyuşuyor dediği için.doktorlar henüz filmi görmedi ama çeken teknisyen benim gördüğüm kadarı ile birşey yok demiş.beyine sıçradığından şüphelenmişti sanırım doktor.bir ara iyice iştahı kesilmişti.bir tek çorba içiyordu,o da bir iki kaşık. doktor mama yazdırmıştı. 2 ay kapının arkasında durdu 90 tane mama şişesi.günde 6 tane içmeli demişler.babam kapağını bile açtırmamıştı. 4. kemoyu almaya gittiğinde hastaneye geri yolladılar.değerleriniz çok düşük,bu şekilde kemoyu kaldırmaz vücut dediler.o dönüşte bu sefer duygusal olarak biraz yüklendik babama.neden kendine bunu yapıyorsun,neden bizi üzüyorsun,o mamaları içsen direncin yükselecek,iştahın artacak dedik.annemde yalnız kaldıklarında çocuklara yapma bunu,görmüyor musun hallerini demiş.babam ertesi gün mamaları içmeye başladı.bir hafta sonra kemoyu almış oldu böylece.değerleri yerine gelmişti. 20 gün sonra 5. seans için çağırdılar,bi 20 gün sonra da 6. kemoyu verecekler.akciğerlerde iyileşme varmış sanırım ama bu sefer karaciğere sıçramış demiş doktor. sağolsunlar edirnedeki doktorlar doğru düzgün açıklama yapmaya üşeniyorlar.tam olarak durumu ne aslında emin değilim.ben gidemiyorum herzaman,gittiğim zaman haftasonları yanlarında oluyorum.hafta sonu da doktor falan olmuyor tabi hastanede,nöbetçiler dışında.annem de anlatmıyorlar bişey,sorunca da tersleniyorlar diyor. bazen doktorlar neden şiddete maruz kalıyor,bu da ona yakın bir cevap oluyor. ateş düştüğü yeri yakıyor tabi,biz sadece onların 'işi'yiz belki de.mesaimi bitiririm çıkarım hesabı.çoğu doktoru mezun ederken duygularını da aldırıyorlar diye düşünüyorum bazen. babam şimdi çok şükür mamayı yemeye başladıktan sonra iştahı da açıldı.yemek yiyebiliyor maşallah.ağrım sızım yok kızım diyor,çok şükür. babamın genel durumu böyle.. bizim genel durumumuz;üzüntümüz aynı,ama sanırım kabullendik artık durumu...ilk zamanlar taş gibi oturuyor insanın göğsüne. inanmıyorsun,kondurmuyorsun,sonra.... sonra Allah ım canı çok yanmasın diye dua ediyorsun... ilk zamanlarda Allah ım bu teşhis yalan olsun diye dua ederken... Rabbim kimseyi sevdiklerinle sınamasın