Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akciğer kanseri hakkında bilgisi olanlar nolur yardım
Annemi akciger kanserinden 11 yasinda kaybettim. Allahtan umut kesilmezmis Allah yar ve yardimciniz olsun insallah sonuclari sanilanin aksine temiz cikar.
Felç geçirmesi nasıl oldu. Komple mi? Şu anda hareket edebiliyor mu? Benim babamda inme geçirdi. Şu an iyi ama tehlikesi devam ediyor. Şah damarı ameliyatı olacak. Bir tataftaki damara müdahale edemeyiz demişler. Ötekini açacaklarmış.
Allah babanıza acil sifalar versin.. Babam 20 yıl önce gırtlak kanserinden ameliyat oldu. 5 yıl evvel kısmi felç gecirdi . aradan 1 sene daha gecti tekrar kismi felç gecirdi.hareket edebiliyor elhamdülillah. Kendi isini goruyor istedigi yere rahatlikla gidebiliyor . hac a gitti umreye gitti masallahi var babamın. Hic yemeklerine de dikkat ermiyor. Yagli tuzlu yoyiyor. Bide üstune yatiyor .. Damarları tikali ameliyat dedi doktor babam olmadı. Tekrar felc gecirme riski var ama babamin umrunda degil anliyacağiniz. Eltim 30 yaslarinda 2 sene evvel felç gecirdi hic haret edemiyor konuşamıyordu. Masallah şuan konuşa biliyor bir sol ayağı ve elini kullana miyordu şuan kullanabiliyor.. Fizik tedavisi ile tedavisi devam ediyor..
Allahım hepsine yardım etsin. Ben çok korkuyorum. Bu ara rabbim bizi sağlıkla sınıyor. Annem de rahim kanseri. Babam da öyle olunca stresli günler yaşıyorum. Rabbim ihtiyacı olana şifa versn inşallah.
Allahım hepsine yardım etsin. Ben çok korkuyorum. Bu ara rabbim bizi sağlıkla sınıyor. Annem de rahim kanseri. Babam da öyle olunca stresli günler yaşıyorum. Rabbim ihtiyacı olana şifa versn inşallah.
Amin insallah.. Babam ameliyat oldugu sene annemde rahim ameliyati olmuştu peş peşe. Kardeşlerim küçucuktu en biyukleri bendim. 5 kardesimle annemle babamla hastane arasinda mekik dokudum aylarca. Elhamdülillah gecti. zor oldu ama ...Allah cc o kadar buyuk ki yardimini hic esirgemedi hamd olsun. Dilerim sizleri tez zamanda bu sikintidan feraha ulaştirsin kardesim... Sabirli sakin olun,ve duayı hic eksik etmeyin. Bakin Allah in yardimi hic gecikmeyecek ve sizi feraha ulaştıracaktır Allahin izniyle...
Arkadaşlar merhaba, buradamısınız bilmiyorum ama benimde annemde kanserden şüpheleniyor doktor. Perşembe günü patoloji sonucu çıkacak mayıs 16 da ,PET var. Allahım yüzümüze gülsün. bize de hayırlı haber versin.
Arkadaşlar merhaba, buradamısınız bilmiyorum ama benimde annemde kanserden şüpheleniyor doktor. Perşembe günü patoloji sonucu çıkacak mayıs 16 da ,PET var. Allahım yüzümüze gülsün. bize de hayırlı haber versin.