Akciğer kanseri hakkında bilgisi olanlar nolur yardım

Merhabalar arkadaşlar ben de şu an çok kötüyüm çünkü babam bi kaç gün önce cuma günü gece kalktı ve ağzından kan geldiğini söyledi.zaten ben hep gece babamın öksürük sesiyle uyanıyorum sabah namazına kalkarken abdest alırken çok şiddetli öksürüyordu.bayram tatili bitti ve ben çalıştığım yere geldim 8 saat uzaktayım aileme.şuan ise yüksek ateşi var diye acile gitmişler.babamın akciğerinde leke vardı 3 -4 yıl önce ve sigarayı bir yıl önce bıraktı.çarşamba doktora gidicek randevu almıştım.Allah'ım nolur yalvarırım babam kanser olmasın.çok korkuyorum bu düşünce aklımda olduğundan beri ilk kadınlar kulübüne girdiğimde bu başlığı gördüm bugünde eski velimin eltisi babasını akciğer kanserinden kaybetmiş bunu öğrendim sonra bunlar bi işaret mi karşıma çıkıp duruyor diye de düşünüyorum.özür dilerim konu Sahibi korkuyorum ve Allah 'ım babalarımızı korusun tüm hastalara acil şifa versin.

Merhabalar herkese. Arkadaşlar babam 70 yaşında son 20 gündür akciğer kanseri belirtilerini gösteriyor ve gittiğimiz hastane ciğerden parça aldı bayramdan sonra sonuç çıkacak. Ama göğüs doktoru ablama babannız yüzde 90 kanser demiş başlangıç değil orta aşamada demiş bundan sonra onkoloji ilgilenecek demiş. Sonuçlar 3 ekimde çıkıyo ve ben eve yeni geldim babamı 40 gündür görmüyordum büyük ablam dopum yapmıştı o yüzden. Şuan babamı böyle her gün öksürürken halsiz uykulu gördükçe canımdan can gidiyo lanet sonuçlar da çıkmadı nasıl bir yol izlencek merak ediyorum bu süreç nasıl bir süreç nolur bilgisi olan bana biraz umut versin babam her şeyim, 21 yaşındayım annemi 7 yaşında kaybettik. 4 ablam var ikisi bekar babam 3ümüzün başında tek direk o giderse ne yaparım bilmiyorum Allaha yalvarıyorum sadece bir yandan okulum var ne yapacagım bu yıl derslerim çok ağır hukuk okuyorum okulumun uzama ihtimali de var.. bir ablam çalışıyo iki kişi bi yandan okul nasıl bakabilir çok zorlu bir süreç mi bir de şu sonuçlar çıkana kadar öksürüğünü en azından geçirmek için ne yapılabilir. Babam yaşına göre sağlam bir adamdı her zaman yürüyüşünü yapar camiye giderdi ilk defa onu böyle görüyorum çok uzattım özür dilerim tecrübe sahibi insanlardan umut bekliyorum.
allah yar ve yardimciniz olsun

Merhabalar arkadaşlar ben de şu an çok kötüyüm çünkü babam bi kaç gün önce cuma günü gece kalktı ve ağzından kan geldiğini söyledi.zaten ben hep gece babamın öksürük sesiyle uyanıyorum sabah namazına kalkarken abdest alırken çok şiddetli öksürüyordu.bayram tatili bitti ve ben çalıştığım yere geldim 8 saat uzaktayım aileme.şuan ise yüksek ateşi var diye acile gitmişler.babamın akciğerinde leke vardı 3 -4 yıl önce ve sigarayı bir yıl önce bıraktı.çarşamba doktora gidicek randevu almıştım.Allah'ım nolur yalvarırım babam kanser olmasın.çok korkuyorum bu düşünce aklımda olduğundan beri ilk kadınlar kulübüne girdiğimde bu başlığı gördüm bugünde eski velimin eltisi babasını akciğer kanserinden kaybetmiş bunu öğrendim sonra bunlar bi işaret mi karşıma çıkıp duruyor diye de düşünüyorum.özür dilerim konu Sahibi korkuyorum ve Allah 'ım babalarımızı korusun tüm hastalara acil şifa versin.
Allah yardımcımız olsun canım şifayı veren de allah seni anlıyorum ama korkma inşallah değildir.

Eşimin babası akciğer kanseriydi. .yayılmamis lenfler temiz çıktı. Ciğerin tekini aldilar ama 1 yılı geçti şu an durumu iyi..böyle olanda çok varmış ..inşallah sizinki de böyle olur..zaman çok önemli tahlil sonuçları hızlansa keşke .

Eşimin babası akciğer kanseriydi. .yayılmamis lenfler temiz çıktı. Ciğerin tekini aldilar ama 1 yılı geçti şu an durumu iyi..böyle olanda çok varmış ..inşallah sizinki de böyle olur..zaman çok önemli tahlil sonuçları hızlansa keşke .
Bir adamı araya soktuk perşembe günü çıkcak sonuçlar. Ben de inanın çok stresliyim haftaya nasık okula gidebilecek miyim onu düşünüyorum bir yandan da Allah büyük

Akciğer kanserinin bir çok çeşidi var. Önce hangisi onu bilmek lazım. Allah şifa versin. Arkadaşımın babası 2 ay yaşadı, başka bir arkadaşımın eşi ise 2 sene oldu tedavisi iyi gidiyor.

Onkolojide en iyisi universitelerdir.

Bilmiyorum hangi ildesiniz ama ya bulundugunuz ilin tip fakultesine ya da size en yakin buyuk sehirin tip fakultesine basvurun.

Allah yardimciniz olsun. Allah babaniza acil sifalar versin.

Merhabalar herkese. Arkadaşlar babam 70 yaşında son 20 gündür akciğer kanseri belirtilerini gösteriyor ve gittiğimiz hastane ciğerden parça aldı bayramdan sonra sonuç çıkacak. Ama göğüs doktoru ablama babannız yüzde 90 kanser demiş başlangıç değil orta aşamada demiş bundan sonra onkoloji ilgilenecek demiş. Sonuçlar 3 ekimde çıkıyo ve ben eve yeni geldim babamı 40 gündür görmüyordum büyük ablam dopum yapmıştı o yüzden. Şuan babamı böyle her gün öksürürken halsiz uykulu gördükçe canımdan can gidiyo lanet sonuçlar da çıkmadı nasıl bir yol izlencek merak ediyorum bu süreç nasıl bir süreç nolur bilgisi olan bana biraz umut versin babam her şeyim, 21 yaşındayım annemi 7 yaşında kaybettik. 4 ablam var ikisi bekar babam 3ümüzün başında tek direk o giderse ne yaparım bilmiyorum Allaha yalvarıyorum sadece bir yandan okulum var ne yapacagım bu yıl derslerim çok ağır hukuk okuyorum okulumun uzama ihtimali de var.. bir ablam çalışıyo iki kişi bi yandan okul nasıl bakabilir çok zorlu bir süreç mi bir de şu sonuçlar çıkana kadar öksürüğünü en azından geçirmek için ne yapılabilir. Babam yaşına göre sağlam bir adamdı her zaman yürüyüşünü yapar camiye giderdi ilk defa onu böyle görüyorum çok uzattım özür dilerim tecrübe sahibi insanlardan umut bekliyorum.
iyihuylu çıkabilir, ölümü sadece Allah bilir

Selam Kardeşim
Öncelikle sevgili Babana acil şifalar diliyorum. Allah kanserle mücadele eden tüm hastalara şifalar yağdırsın. Başlığını görünce içimi tarifsiz bir Acı kapladı. Aslında girip sana bunları yazıyor olmak bile bana acı veriyor Babamın yaşadığı sıkıntılar geçiyor gözümün önünden. Biricik Babamı 6 ay önce kaybettim. 63 yaşındaydı. Yemek borusu Kanseriydi. Son evresiymiş ve ordan ciğerlere sonrada beyine attı ve mart ayında hakkın rahmetine kavuştu Biricik yiğit Babam..

Neler yaşadığını,hangi duygularda olduğunu çok iyi biliyor ve anlıyorum.Sana sabırlar diliyorum güç kuvvet diliyorum. Öncelikle sevgili Babana morel verin asla yanında ağlamayın güçlü durun. Hem bak son evrede değilmiş bu bile güzel bir umut. Radyoterapi sonrada az miktarda kemoterapi almıştı biricik Babam. Öksürürdü çok..Balgam vardı. Ama dur bakalım henüz sonuçlar çıkmamış. Ümidini kesme sakın. Biz babamın kanser hastalığını kurban bayramından sonra öğrenmiştik dünya başımıza yıkılmıştı. Evlatları olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ama takdiri ilahi..
BANA sormak istediğin sorular varsa elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım. Çünkü bilirim o çaresizliği. Sabahlara kadar bilgisayar başında uyumadığımız gecelerimiz oldu. Sürekli araştırdık ne versek ne yedirsek diye.

Buğday çimi elde ettim saksılarca. Buğdayı filizleyip ektim toprağa çimen gibi büyüyünce suyunu çıkarıp Babacığıma çok içirdim. Bunu denemelisin hemen. Öksürük için sabahları aç karnına çörek otunu saf bala karıştırıp verin. Geceleri yatmadan öncede verin bu karışımı.
Başka soruların olursa cevaplamaya hazırım.

Lütfen morelini yüksek tut sevgili kardeşim biliyorum çok zor ama henüz ismi konulmamış ben böyle yazdım ama hata ettiysem affola. İnşallah Babacığının sonuçları temiz çıkar dur bakalım. Duacıyım Babana..

Üstte yazdıklarıma umuyorum gerek kalmaz ve sevgili Babanız için olumlu güzel şeyler söylerler. Henüz belli değil ben sadece olasılıklar üzerinden yazdım sana.
Dediğim gibi hertürlü yardıma hazırım öğrenmek istediğin birşeyler olursa bana yazabilirsin özelden de.
Acil şifalar diliyorum biricik Babana.

Merhaba
Bende babamı bu illetten kaybedeli bir buçuk yıl oldu okurken canım yandı, gözümden yaşlar süzüldü.Başta babanızın beslenmesine çok dikkat edin.Benim babamda dağ gibiydi hiç hasta olmamıştı 74 yaşındaydı vefat ettiğinde.Yanında olun ona sıkı sıkı sarılın.Umarım sonuçlar temiz çıkar Allahın izniyle, inanın daha dün bir yazı okudum nette kübada aşısı varmış keşke babamı götürseydik dedim küba vize istemiyor pasaport yetiyor.Kemoterapi zor bir süreç o yüzden iyi beslenmesi çok önemli birde biz babama zar zor karbonatlı su içirmiştik öksürüğüne iyi gelmişti ağzında yaralar çıkıyodu onuda iyileştirmişdi.Karbonatı eczaneden alın deneyin hatta nebilaztör denen bi alet var hava veriyor ona koyun karbonatlı suyu solusun biz yaptık nefesi bayağı açılmıştı ama sonra inatlaştı kullanmadı.Hiç bir zararı yok emin olun.Ayrıca inanın kemoterapi ilaçlarından daha mahsum bütün bunlar çörek otu kaynatın içirin zencefil, zerdeçal kaynatın çay gibi içirin ben hasta olduğumda aktardan alıp yapıyorum hemen toparlıyorum.Dediğim gibi inanın bütün bunların hiç bir zararı yok öküsüğüne iyi gelir hatta.Rabbim şifa versin babanıza sizlerde güç kuvvet versin Amin..

Üstte yazdıklarıma umuyorum gerek kalmaz ve sevgili Babanız için olumlu güzel şeyler söylerler. Henüz belli değil ben sadece olasılıklar üzerinden yazdım sana.
Dediğim gibi hertürlü yardıma hazırım öğrenmek istediğin birşeyler olursa bana yazabilirsin özelden de.
Acil şifalar diliyorum biricik Babana.

Kızlar babam öksürdükçe uyku uyuyamıyorum beni de uyku tutmuyo babamı da. Çok fenayım sabahları moralmen süper oluyorum akşamları öksürük başlayınca gözlerim yaşarmaya başlıyor beni telaş alıyor ben çok yoruldum Allahım :KK43:

Öncelikle acil sifalar diliyorum. Senin yasadiklarini ben de yasadim, yasiyorum hala.o sonuclarin gelmesini beklemek yıl suruyo sanki.bnm babamda cok öksürüyodu uyuyamiyodu nefes alamiyodu. Teshis kondu kemoterapiye basladi 6 kür aldi, 5 gün üst üste.suan nefesi iyi kilo aldi, ama tedavi devam .biz de suan konseyden cikicak sonucu bekliyoruz. Iyi beslenme ve moral ve dua cok onemli..

Canım Inşallah degildir dua edicem bol bol.Rabbim babasını yitirenlere dayanma gücü , babası hasta olanlara şifakar versin.Sağlıkli olanlarında sağlığını daim eylesin.
Bu hastalık nasıl belirti veriyor ?Erken sinyalleri neler?Hangi durumlarda doktora gitmek lazım?
Benim babam da bazen şiddetli balgam var gibi öksüruyor cok sık degil .Ama endişelendim bu konuyu da görunce.
Kendisi doktora da gitmez sevmez.

Yasayan ve bilgisi olan arkadaslar paylaşırlarsa cok sevinirim

Benim babam omzunda bi aģrı sikayeti ve gecmeyen grip durumuyla gitti doktora ve sonuç malum :KK43:

Sonuclar belirleyecek tani ve tedaviyi.. patoloji sonucunda alt tipi belirlenip ona gore sekillendirilecek.. simdiden birsey soylemek zor.. bazi alt tipler cerrahiye cok guzel yanit veriyor bazilari diger tedavilere..
Beslenmesine dikkat edin.. canim istemiyor demesini istahsizligini gecirecek cozumler bulun.. hicbirsey yememezlik yapmasin tedavi surecinde de.. moralinizi elinizden geldikce yuksek tutun...
Kem

Ah canim Allah yardimciniz olsun..
Basliğı okuyunca Aklima abim geldi..
Canim abim 14 sene evvel 38 yasinda akciğer kanserinden kaybettik.
Ardindan 4 cocuk kaldi ..
Yengem o zorlu sureçte hep abimin yanindaydi. Cok sikinti yokluk cektiler. Abimin hastalik teşhis vefaatı 8 ay sürdü..
Allah gani gani rahmet eylesin cumle ümmeti musliminle beraber insaALLAH..
Seni panikleyip üzmek degil amacim yanliş anlama kardesim. Belkide babanin farkli bir rahatsizligi vardir. Insallah sonuclar hayirli çıkar..
Benim baban 20 sene evvel gırtlak kanserinden ameliyat oldu .
2 kere felç gecirdi . doktorlar yasamaz dedi Elhamdülillah turp gibi..Allahin dedigi olur
Hic üzulmeyin Allah buyuk sabirla bekleyin insallah korktugunuz gibi olmaz...

Ah canim Allah yardimciniz olsun..
Basliğı okuyunca Aklima abim geldi..
Canim abim 14 sene evvel 38 yasinda akciğer kanserinden kaybettik.
Ardindan 4 cocuk kaldi ..
Yengem o zorlu sureçte hep abimin yanindaydi. Cok sikinti yokluk cektiler. Abimin hastalik teşhis vefaatı 8 ay sürdü..
Allah gani gani rahmet eylesin cumle ümmeti musliminle beraber insaALLAH..
Seni panikleyip üzmek degil amacim yanliş anlama kardesim. Belkide babanin farkli bir rahatsizligi vardir. Insallah sonuclar hayirli çıkar..
Benim baban 20 sene evvel gırtlak kanserinden ameliyat oldu .
2 kere felç gecirdi . doktorlar yasamaz dedi Elhamdülillah turp gibi..Allahin dedigi olur
Hic üzulmeyin Allah buyuk sabirla bekleyin insallah korktugunuz gibi olmaz...
Felç geçirmesi nasıl oldu. Komple mi? Şu anda hareket edebiliyor mu? Benim babamda inme geçirdi. Şu an iyi ama tehlikesi devam ediyor. Şah damarı ameliyatı olacak. Bir tataftaki damara müdahale edemeyiz demişler. Ötekini açacaklarmış.

X