Akciğer kanseri hakkında bilgisi olanlar nolur yardım

Cok gecmis olsun umarim korktuğunuz gibi cikmaz sonuc.

Keciboynuzu pekmezi cigerlere cok iyi geliyor diye biliyorum . Öksürük icin iyi gelebilir internetten bi araştırın isterseniz. Insallah faydasi olur.

Gecmis olsun internetten kuba kanser asisi diye aratin birisi akciger kanseri icin asi olmus fikir edinirsiniz ve umarim babanizinda asi olmaya uyar hastaligi.

Canim benim oncelikle gecmis olsun. Benim babamda aakciger kanseriydi. Tesaduf eseri anlasildi. Ilk evrede dediler ama ikinci evredeymis aslinda acil ameliyata aldilar. Sag cigerden lop alicaz demislerdi fakat cigeri actiklarinda tum cigeri almak zorunda kaldilar. Sonrasinda cok agrilar cekti ama cok sukur atlatti. Kemoterapi almadi. Suan yorulursa eger sadece biraz nefes darligi oluyo tek ciger oldugu icin. Onun disinda cok iyi hamd olsun. Allah babana da sifa versin. Seni ve hic kimseyi Allah korktuguna ugratmasin. Babani size bagislasin insallah

Allah yardimciniz olsun eger teshis kesinlesirse cok zor bir surec sizi bekliyor. Psikolojisini moralini yuksek tutmaniz lazim kemoterapi sureci cok yorucu yipratici. Babami 3 yil once 52 yasinda akciger kanserinden kaybettim. Teshisten sonra dr 6 ay anca demisti cok ileri olmamasina ragmen ancak 8 ay yasatabildik. Keske moral verici birsey yazabilseydim. Rabbim sifasini verir insallah.

Allah yardimciniz olsun eger teshis kesinlesirse cok zor bir surec sizi bekliyor. Psikolojisini moralini yuksek tutmaniz lazim kemoterapi sureci cok yorucu yipratici. Babami 3 yil once 52 yasinda akciger kanserinden kaybettim. Teshisten sonra dr 6 ay anca demisti cok ileri olmamasina ragmen ancak 8 ay yasatabildik. Keske moral verici birsey yazabilseydim. Rabbim sifasini verir insallah.
Gerçekten umudumu yitiriyorum böyle şeyler duyunca :KK43:

Kızlar babam öksürdükçe uyku uyuyamıyorum beni de uyku tutmuyo babamı da. Çok fenayım sabahları moralmen süper oluyorum akşamları öksürük başlayınca gözlerim yaşarmaya başlıyor beni telaş alıyor ben çok yoruldum Allahım :KK43:

babami 3 sene once 52 yasinda bu hastalikdan kaybettim ama bizimki son evreymis babam cigerinde iltiap var diye bekliyodu cikacagini saniyodu hastaneden planlar yapiyodu seneye tatile gidelim diye ama gerizekali doktor annem dosya almaya gittiginde babama kanser oldugunu son evrede oldugunu ve fazla sansi olmadigini soykemis ondan sonra kendini kapatti ve daha kotuye gitti surec nasil olursa olsun babanizla hic bi doktoru muhatap etmeyin dosya su bu icin sizi bi yere yollarlarsa babanizin yanina birini koyun hasta oldugunu bile bilmesin(insallah hasta degildir belirtiler yaniltiyodur) moral cok onemli cunku

Canım Inşallah degildir dua edicem bol bol.Rabbim babasını yitirenlere dayanma gücü , babası hasta olanlara şifakar versin.Sağlıkli olanlarında sağlığını daim eylesin.
Bu hastalık nasıl belirti veriyor ?Erken sinyalleri neler?Hangi durumlarda doktora gitmek lazım?
Benim babam da bazen şiddetli balgam var gibi öksüruyor cok sık degil .Ama endişelendim bu konuyu da görunce.
Kendisi doktora da gitmez sevmez.

Yasayan ve bilgisi olan arkadaslar paylaşırlarsa cok sevinirim

Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum babanıza. Herkesin dediği gibi moral çok önemli ve aklınızda bılunsun doktora danışmadan alternatif ürünler,gıda takviyeleri kullanmayın. Bazen doğru zamanda kullanılmazsa faydasından çok zararı olabilir. İlaçlarla beraber asla greyfurt kullandırmayın. Kayınpederimi sırf greyfurt yüzünden kanserden kurtulurken kaybettik. Kullanılan ilaçların etkisini sıfırlıyormuş aklınızda bulunsun.. İnşallah herşey çok güzel olacak. Lütfen umudunuzu yitirmeyin. Sizin için dua edeceğim

bildiğim şeyler akciğer kanserı çeşit çeşit diyebılırım onkoloji uzmanı sızı bu konuda aydınlatır hem evresı hemde zarda mı yoksa başka yerde mı dıye? bu arada ırsı bır durum olabılır lutfen hepiniz check up yaptırın...

Merhabalar herkese. Arkadaşlar babam 70 yaşında son 20 gündür akciğer kanseri belirtilerini gösteriyor ve gittiğimiz hastane ciğerden parça aldı bayramdan sonra sonuç çıkacak. Ama göğüs doktoru ablama babannız yüzde 90 kanser demiş başlangıç değil orta aşamada demiş bundan sonra onkoloji ilgilenecek demiş. Sonuçlar 3 ekimde çıkıyo ve ben eve yeni geldim babamı 40 gündür görmüyordum büyük ablam dopum yapmıştı o yüzden. Şuan babamı böyle her gün öksürürken halsiz uykulu gördükçe canımdan can gidiyo lanet sonuçlar da çıkmadı nasıl bir yol izlencek merak ediyorum bu süreç nasıl bir süreç nolur bilgisi olan bana biraz umut versin babam her şeyim, 21 yaşındayım annemi 7 yaşında kaybettik. 4 ablam var ikisi bekar babam 3ümüzün başında tek direk o giderse ne yaparım bilmiyorum Allaha yalvarıyorum sadece bir yandan okulum var ne yapacagım bu yıl derslerim çok ağır hukuk okuyorum okulumun uzama ihtimali de var.. bir ablam çalışıyo iki kişi bi yandan okul nasıl bakabilir çok zorlu bir süreç mi bir de şu sonuçlar çıkana kadar öksürüğünü en azından geçirmek için ne yapılabilir. Babam yaşına göre sağlam bir adamdı her zaman yürüyüşünü yapar camiye giderdi ilk defa onu böyle görüyorum çok uzattım özür dilerim tecrübe sahibi insanlardan umut bekliyorum.
cnm kanser bi cok seye göre değişir gidişat ve uygulanacak tedavi
buyuk hucreli kucuk hücreli kanser farklı seyreder
yayılım var mı yok mu bu onemli (vucudun baska bi yerine yayılma var mı ilk basta lenflere atlar lenfler temiz mi)
kitlenin yeri konuslandıgı yer bile onemli mesela
o yuzden sonucların cıkması gerekiyor pet ct cekildi mi babana

Dün internette bir haber okudum sizinle paylasayim. Akciğer kanseri bir adam turkiyeden küba ya gitmiş aşısı varmış 16 tane vurulmuş her seferinde 4er tane vuruluyormus 2 kol 2 bacak ve şu anda hastalığı gerilemeye başlamış 25bin kadar bir para harcamış toplamda aşı gidiş gelis kalacak yer felan.ssk karsilamiyormus turkiye ye bu asinin tanesi 15bin gb bir rakama bazı firmalar getiriyormuş lakin burda doktorlar tam bilgili olmadığı için başarı oranı düşükmüş. Ilk kemoterapiyi alıp eğer gerileme olursa kübadaki hastane öyle kabul ediyormuş. onun için kemoterapi sonucu tetkik sonuçları ıngilizce hazirlanip hastane tarafından mail atiliyormus kubadaki hastane inceliyormus eğer asiya uygunsa en yakın sürede hastaneye çağırıp tedaviye başlıyormuş.

benim bir yakınım akciğer kanseri. ışın tedavisi gördü şimdi kemoterapi alıyor. sürekli ağrıları oluyormuş vücudunun değişik yerlerinde. ama adam yine de gülüyor sürekli. ayrıca baya bi zayıfladı ama benim yakınım son evredeymiş. rabbim yardımcınız olsun çok zor. ama kesinlikle iyileşme umudu var ben etraftan duydum

Benim babamda ışın tedavisi gördü sonra kemoterapiyi geçti ilk seansı aldı ve ağırlaştı 3 hafta sonrada malesef ömrü yetmedi ışın tedavisi sadece hastanın daha rahat etmesi ve ömrünü birazda olsa uzatmak için hemen yapılıyormuş babamın doktoruyla teketek görüştüğümde yapabileceğimiz pek birşey yok kendinizi hazırlayın demişti 3 ay anneme bile soyleyememistim kendi icimde gizledim günlerce anneme hayat arkadasinin öleceğini nasıl söylerim diye düşündüm en son teyzemle ağlayarak paylaştım vicdanım hergun beni yedi soyleseydim eğer annem yikilirdi aglardi babama moral lazımdı.agirlastiginda 10 gün baktım ayaklarını hergun ılık sularla yıkar gezdirirdim yedirirdim en son vedalasirken hakkını helal et dedi aslında kendide biliyordu sonucu ama dile vuramiyorduk son görüşüm oldu.Benden sonra hayata küsmüş canım babam.1 hafta sonra da kaybettim canımı

Teşhis konulmadan kanser demeyin Allah şifa verir muhakkak ben hep mucizelere inanırım canım. Bakarsınız farklı bir teshistir erken evredeyse tedavi şansı çok yüksek canım benim.Allah zorda olan herkesin yanında olsun .Bolca dua et temiz çıkar inşallah.

X