- 10 Ocak 2013
- 621
- 523
- Konu Sahibi -denizkizi
Peki öğrenir öğrenmez araştırmaya başlarım çok sağolun
Sonuc geldiginde mesaj atarsaniz doktor arastirmasi konusunda yardimci olmaya calisirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki öğrenir öğrenmez araştırmaya başlarım çok sağolun
Gerçekten umudumu yitiriyorum böyle şeyler duyuncaAllah yardimciniz olsun eger teshis kesinlesirse cok zor bir surec sizi bekliyor. Psikolojisini moralini yuksek tutmaniz lazim kemoterapi sureci cok yorucu yipratici. Babami 3 yil once 52 yasinda akciger kanserinden kaybettim. Teshisten sonra dr 6 ay anca demisti cok ileri olmamasina ragmen ancak 8 ay yasatabildik. Keske moral verici birsey yazabilseydim. Rabbim sifasini verir insallah.
Gerçekten maddi imkansızlığımız olmasa keşke..http://t.thenewyoungturk.com/saglik/akciger-kanseriydim-kubaya-gitmesem-coktan-toprak-olmustum/
Şimdi böyle başka ülkeye git demek kolay diye düşünebilirsin ama küba çok çok ucuz ve sağlık sistemi ücretsiz ve kaliteli.
son 50 yıldır amerikan emperyalizm den izole olduğu için yozlaşma yok.
Küba da sağlık konusunu araştır canım
cnm kanser bi cok seye göre değişir gidişat ve uygulanacak tedaviMerhabalar herkese. Arkadaşlar babam 70 yaşında son 20 gündür akciğer kanseri belirtilerini gösteriyor ve gittiğimiz hastane ciğerden parça aldı bayramdan sonra sonuç çıkacak. Ama göğüs doktoru ablama babannız yüzde 90 kanser demiş başlangıç değil orta aşamada demiş bundan sonra onkoloji ilgilenecek demiş. Sonuçlar 3 ekimde çıkıyo ve ben eve yeni geldim babamı 40 gündür görmüyordum büyük ablam dopum yapmıştı o yüzden. Şuan babamı böyle her gün öksürürken halsiz uykulu gördükçe canımdan can gidiyo lanet sonuçlar da çıkmadı nasıl bir yol izlencek merak ediyorum bu süreç nasıl bir süreç nolur bilgisi olan bana biraz umut versin babam her şeyim, 21 yaşındayım annemi 7 yaşında kaybettik. 4 ablam var ikisi bekar babam 3ümüzün başında tek direk o giderse ne yaparım bilmiyorum Allaha yalvarıyorum sadece bir yandan okulum var ne yapacagım bu yıl derslerim çok ağır hukuk okuyorum okulumun uzama ihtimali de var.. bir ablam çalışıyo iki kişi bi yandan okul nasıl bakabilir çok zorlu bir süreç mi bir de şu sonuçlar çıkana kadar öksürüğünü en azından geçirmek için ne yapılabilir. Babam yaşına göre sağlam bir adamdı her zaman yürüyüşünü yapar camiye giderdi ilk defa onu böyle görüyorum çok uzattım özür dilerim tecrübe sahibi insanlardan umut bekliyorum.
benim bir yakınım akciğer kanseri. ışın tedavisi gördü şimdi kemoterapi alıyor. sürekli ağrıları oluyormuş vücudunun değişik yerlerinde. ama adam yine de gülüyor sürekli. ayrıca baya bi zayıfladı ama benim yakınım son evredeymiş. rabbim yardımcınız olsun çok zor. ama kesinlikle iyileşme umudu var ben etraftan duydum