- Konu Sahibi dogapoyraz
-
Kızlar selamlar ...
Ben 11 mart sabahı 7,25 te doğum yaptım, hocam saolsun herşey çok güzeldi doğumum çok iyi geçti ağrı sızı olmadı bile.ayrılırken resmen ağlayacaktık, şimdi meriç inanç ım yanımda melekler gibi uyuyor, rabbim dilleyen isteyen hasretini çeken herkese nasip etsin.medicanadan çko memnun kaldım herşey süperdi. öpüyoruz herkesi
Kızlar selamlar ...
Ben 11 mart sabahı 7,25 te doğum yaptım, hocam saolsun herşey çok güzeldi doğumum çok iyi geçti ağrı sızı olmadı bile.ayrılırken resmen ağlayacaktık, şimdi meriç inanç ım yanımda melekler gibi uyuyor, rabbim dilleyen isteyen hasretini çeken herkese nasip etsin.medicanadan çko memnun kaldım herşey süperdi. öpüyoruz herkesi
Kızlar selamlar ...
kızlar bugün hayatımın en anlamlı gününü yaşadım...
Önce yoktan var eden Rabbime şükürler olsun..
Sonrada buna vesile olan Tolga hocamdan Allah razı olsun..
HAMİLEYİM..ve hala şoktayım..
kızlar bugün hayatımın en anlamlı gününü yaşadım...
Önce yoktan var eden Rabbime şükürler olsun..
Sonrada buna vesile olan Tolga hocamdan Allah razı olsun..
HAMİLEYİM..ve hala şoktayım..
harika bir haber, sabah sabah muhteşem oldu.. enerjim tavan yaptı..hayırlı uğurlu olsun . Allah tamamına erdirsin.
çokk sevindimm Allahh tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin
Amin canım sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah hep birlikte..Bu arada sen hala Tolga Beye mi gidiyorsun?
İnşAllah bizde Tolga Beyle devam edeceğiz artık hastaneye değil muayenehanesine gideceğiz ilk randevumuz 5 nisan da.zaten Tolga bey artık ekibiyle birlikte medicana hastanesinde..yalnız marinayı göremeyeceğim için çok üzülüyorumamin inşallah evet canım ben hala tolga bey devam ediyorum inşallah doğumumuzu da onunla yapacağız:)
İnşAllah bizde Tolga Beyle devam edeceğiz artık hastaneye değil muayenehanesine gideceğiz ilk randevumuz 5 nisan da.zaten Tolga bey artık ekibiyle birlikte medicana hastanesinde..yalnız marinayı göremeyeceğim için çok üzülüyorumbütün herşey muayenehanedemi yapılıyor hiç hastaneye gidiliyor mu canım deneyimli olarak sorayım dedim?
günaydın kızlar.. bizde eşimle, bazı nedenlerde dolayı aşılamayı atlayarak tüp bebeğe geçiş yapmak istedik.. durum şu benım rahım duvarına gömülü 2.5 myomum war hangı doktor gorduyse gebeliğe engel deği 5 cm olunca alırız dio şöyleki benım myom 6 ayda 1 cm buyumus we 1.5 sene zamanım war,kendı doktorum aşılama önerdi ama biz bu durumdayken gereksız hormon alıcaz üstelik şansı %12 olan aşılama için diye düşündük.. ve tüp bebekteki şansın artması, kalıtelı embrıyoların dondurulması sebebiyle tüp düşünmeye başladık.. eşimin morfolojisi ve genetik testlerimiz dışında hersey arastırılmıştı(hiç düşük aşamadık).. we biz tolga ecemişe karar verdik ,gidip görüşmek istedik ancak taşınma durumundan muayenahanesinde bulabıldım randevu nısan ayı için.. we ramazandan once bu yumurta sperm kavuşması olsun istioruz.. merak ettiğim tolga bey sızden tekrar testler ıstıo mu ,test sonucları ne kadar surede tamamlanıo,genelde uzun protokol mu uygulanıo? benı aydınlatırsanız cok sevınırım..
aaa geçti mi medicanaya benim kontrolüm 10 nisanda önceki kontrolden beridir de görüşmedik ama üzülme marina muanyenahanede oluyor zaten :) herşey dediğin zaten ultrason ve görüşme kan tahlil vs isterse dışarda labaratuvarda yaptırıyorsun gayet rahat huzurlu ve konforlu bir ortam var marinada orda merak etme :))
geçmiş olsun tolga beyin istediği testler sizin özel durumunuza göre değişir yani her hastadan aynı şeyi istemeyebilir çıkacak testler uygulayacağı protokolde aynı şekilde tamamen sizin bireysel durumunuza bağlı bi genelleme yapmak çok zor bence görüşüp bu soruların cevaplarını kendisinden almanız en doğrusu olur umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz
tubadefekti canım dün gece çok hafif kahverengi akıntım geldi o kadar çok korktum ki anlatamam..sağolsun tolga beyin söyediği ilaçları alıp hemen kullandım şuanda bir sıkıntım yok.Tolga bey sıkıntı olacak birşey değil ilk 4 ayda olabilir hatta 9 ay yaşayanlar var dedi ağrım falan da yoktu çünkü sadece çok hafıf açık kahverengi akıntı oldu.düşük yapıyorum sandım ömrümden ömür gitti resmen..sen hiç yaşandın mı böyle birşey yada çevrenden duydun mu?
tubadefekti canım dün gece çok hafif kahverengi akıntım geldi o kadar çok korktum ki anlatamam..sağolsun tolga beyin söyediği ilaçları alıp hemen kullandım şuanda bir sıkıntım yok.Tolga bey sıkıntı olacak birşey değil ilk 4 ayda olabilir hatta 9 ay yaşayanlar var dedi ağrım falan da yoktu çünkü sadece çok hafıf açık kahverengi akıntı oldu.düşük yapıyorum sandım ömrümden ömür gitti resmen..sen hiç yaşandın mı böyle birşey yada çevrenden duydun mu?
Kızlar selamlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?