selam kızlarrr çok özledim sizi uzunca bir zaman giremedim.Oğlum 9. ayını bitirdi bugün.tuba nın doğumuna hayırlı olsun diyemedim hep niyetlenip yazamadım.
tubacım nasılsın ? doğumun nasıldı ? hastaneden sende memnun kaldın mı ? en önemlisi ikizlerin nasıl ? emzirebiliyormusun ? zorlar mı ?
bonbonşekerim, yeni bebek yola düşecek inş desene.banada tolga bey mayısta gel yeniden tüp yapalım demişti menapozum var.işede yeni başladım istemiyordum işe başlayınca ertelemeyi düşündüm ama ya olmazsa korkularımla kendimi dr uma teslim etme kararı aldım.bakarsın aynı dönemde hamilelik yaşarız.ikiz deneyeceğiz bizde hocamla kocamla ortak kararlarımız :)) ilkinde tek tuttu ikiz transfere rağmen ama bakalım artık hayırlısı.oğlun nasıl ?
melayden, canım nasılsın ? madem değerler normal en iyisi ayçayı biraz büyütmek.bizim o şansımız yok ve anane babaneye muhtaç olmamakta güzel.bende devlet personeliyim fakat işçiyim kpss yle girmeme rağmen. izin konusuna çok kızıyorum o açıdan
(( kızın nasıl ?
alya_talha, canım söz konusu tolga beyse güvenim sonsuz.ekipman en iyi şekilde hazırdır eminim.ben birkaç kez rapor için gittim odasına filan giremedim fakat daha geniş ve yoğundu çalışma ortamı.akaydan iyi olduğunu düşünüyorum ben çünkü doğumda aşırı memnun kalmıştım.inş tedavin başarılı geçer bebeklerine kavuşursun.