• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

aaa evet daha önce konuşmuştukk inann bana daha yeniii şarz etti kafamm ne diyeceğimi bilemiyorum şu annn ne olur kusuruma bakma üzülme dicem ama elde değilll yukardaki ol derse bir bakarsın mucize gerçekleşmiş sabrını ve ümitlerini tüketme sakınn
canım benim çok saol ... ne kusuru ... evet allah nasip edecekse hiç bir şey engel olamaz ... dilerim diler nasip eder.. çok saol :)

çok saol canım samimiyeti n yeter. her zaman sözcük gerekmez ya hissetmeye :) yaşandı bitti üzüldük ama normale döndüm artık inş tekrardan nasip olur olmazsada allah oğluma sağlık verir diyelim.kızın nasıl işe başlamıştın değil mi ?

şükür kızım iyi. kreşe başladı. sancılı bir alıştırma süreci yaşadık. çok kötüydü. ama şimdi koşa koşa gidiyor. ben de temmuzdan beri çalışıyorum. meriç inanç'ı öpüyorum. allah hepsine sağlık versin.
Allaha şükür ki Tolga hocayı hayatımıza katmış. dün akşam bile mesaj attım bir konu ile ilgili hemen cevap yazdı.

selam kızlarrr çok özledim sizi uzunca bir zaman giremedim.Oğlum 9. ayını bitirdi bugün.tuba nın doğumuna hayırlı olsun diyemedim hep niyetlenip yazamadım.

tubacım nasılsın ? doğumun nasıldı ? hastaneden sende memnun kaldın mı ? en önemlisi ikizlerin nasıl ? emzirebiliyormusun ? zorlar mı ?

bonbonşekerim, yeni bebek yola düşecek inş desene.banada tolga bey mayısta gel yeniden tüp yapalım demişti menapozum var.işede yeni başladım istemiyordum işe başlayınca ertelemeyi düşündüm ama ya olmazsa korkularımla kendimi dr uma teslim etme kararı aldım.bakarsın aynı dönemde hamilelik yaşarız.ikiz deneyeceğiz bizde hocamla kocamla ortak kararlarımız :)) ilkinde tek tuttu ikiz transfere rağmen ama bakalım artık hayırlısı.oğlun nasıl ?

melayden, canım nasılsın ? madem değerler normal en iyisi ayçayı biraz büyütmek.bizim o şansımız yok ve anane babaneye muhtaç olmamakta güzel.bende devlet personeliyim fakat işçiyim kpss yle girmeme rağmen. izin konusuna çok kızıyorum o açıdan :KK43:(( kızın nasıl ?

alya_talha, canım söz konusu tolga beyse güvenim sonsuz.ekipman en iyi şekilde hazırdır eminim.ben birkaç kez rapor için gittim odasına filan giremedim fakat daha geniş ve yoğundu çalışma ortamı.akaydan iyi olduğunu düşünüyorum ben çünkü doğumda aşırı memnun kalmıştım.inş tedavin başarılı geçer bebeklerine kavuşursun.

Çok şükür iyiyim canım doğumum çok iyiydi ama hem bebeklerim yoğunbakımda kaldı he. Doğum sonu başka sağlık sorunlarım oldu çok zor günler geçirdim ama şükür geçti
Kuzular 17 aylık oldu bile

Şimdi okudum çok üzüldüm Rabbim oğluna sağlık sıhhat versin inşallah...

bir merhabayla baslayayim yazmaya..
1 yildir girmedim..giremedim..
Bende cok sukur 5 yillik ozlemden sonra 15 kasim 2013 te mucizem..minik oglum Ömer Kayra'yi kollarima aldim.melegim simdi 13 aylik neredeyse..Tolga Bey bu yorucu surecte karsima cikan bir firsatti..iyiki tanimisim ve iyiki ona guvenip yola devam etmisim diyorum..
yeni tedâviye baslayacaklara tavsiyem tolga beyle mutlaka gorusmeleri zaten vazgecemeyeceklerine eminim.

evet liv hospitalda bende görüştüm kendisiyle. karar veremedim başlayıp başlamamaya sizin yorumlarınız nedir. arkadaşlar

evet liv hospitalda bende görüştüm kendisiyle. karar veremedim başlayıp başlamamaya sizin yorumlarınız nedir. arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar, ben de Tolga hocanın hastasıyım, üçüncü tedavimin sonucunda 7 haftalık hamileyim çok şükür.
Tolga hoca tüp bebek işlemlerini HRS'de veya Medicana'da yapıyor, doğumlar Liv Hospital'da.
Ben Tolga Hocayı da ekibini de çok seviyorum ve onlara çok güveniyorum. Tüp bebek yapmam gerektiğini öğrendiğim andan itibaren Tolga hoca ile birlikte devam ettim tedaviye ve değiştirmeyi hiç düşünmedim, inşallah gebelik takibimi de onunla devam edeceğim. Rahatlıkla herkese tavsiye edebileceğim bir doktor.

Canım senin tolga bey dediğin nerde görev yapıyor anlamadım ankara akay has. Tüp bebek merkezinde mi ?
Duyguysf Tolga bey ben tedaviye başladığımda akay Hastanesi'nin tüp bebek merkezindeydi.ben tedaviye alayda başladım ve çok şükür alayda hamile kaldım hamilelik haberimi öğrendiğim gün Tolga bey medicana hastanesi tüp bebeğe geçeceğini söyledi.hamileliğimin 3. Ayında medicanaya geçti Tabi bende peşini bırakırmıyım bende peşinden gittim :) Doğumu medicanada Yaptım 15 Kasım'da.ocak ayındada Liv hospital e geçti artık ligde görev yapıyor.özel muayenesi Kasım Ayında 250 tl idi Liv Hastanesi'ndeki muayene ücretide 200 tl.

bizim doktorumuz ayrı biz prf dr kaan aydos . eşim azospermi hastası mayıs ayında akay hastanesinde 2 tane dondurulmuş spermimiz var onunla tüp bebek yapacağız hayırlısıyla inşallah tutar çocuk özlemi çekiyoruz . eşimde bende o günü dört gözle bekliyoruz.

Merhabalar , tüp bebek konusunda Tolga hocamızdan bilgi almak isterseniz. ... ' dan randevu alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm mesajlarınızı okudum hanımlar çok önce ki post ama olsun okuyabildim . Günlerdir aklımı karıştıran konu acaba Tolga hocayla denemeliymiyim? Ben daha önce Ankara’nın en bilindik en meşhur doktoru olan H.Y ile tedaviye başladım ve Nur topu gibi 3 tane olumsuz sonuç aldık elimize tiroit problemim olduğunu bildiği halde tedavimde değişiklik yapmadı ve parayı almadan bizi yukarı bile çıkartmadılar . O merkezde dondurulmuş 2 embriyom daha var onu sizce Tolga hocanın merkezine taşıtıp Tolga hocada denemelimiyim ? Yardımcı olur musunuz lütfen 🙏

Back