Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

Canım çok üzüldüm ya ( Dondurulmuşşla hamile kalnlar çok , burdan var mı bilmiyorum ama korkma.dualarımız seninle olsun inş minik yavrun dondurlmuşlarla gelsin ...

Selam kzılar nasılsınız? bende çoktandır giremedim, biz oğlumla iyiyiz çok şükür 32+3 olduk, çok az kaldı kkavuşmamıza, endişelerle başlayan tedavi, korkuyla geçen ilk 3 aylık dönem derken sona yaklaştık.çok şükür herşey yolunda hafta sonu randevumuz var, sizler nasılsınız ?

çok teşekkür ederim canım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri nasipse olacaktır elbette...İnş. sende bebeğini sağlıklı bişekilde kucağına alırsın...Duan için de çok teşekkür ederim...

Allah gönlüne göre versin canım ya, inş allah nasip edecek yavrunu.keşke elimizden duadan fazlası gelebilse.bende çok teşekkür ediyorum.inş en yakın zmanda bu haberleri senden duymak dileğimle...

Allah gönlüne göre versin canım ya, inş allah nasip edecek yavrunu.keşke elimizden duadan fazlası gelebilse.bende çok teşekkür ediyorum.inş en yakın zmanda bu haberleri senden duymak dileğimle...

sizinde doğuma az kaldı. tarih ve isim bellimi.. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip eder inşallah..

sizinde doğuma az kaldı. tarih ve isim bellimi.. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip eder inşallah..

az kaldı canım, tarih daha belli değilde isim belli.gerçi tarih içinde tolga hoca 5 marttan sonra hazırlıklı olun demiş eşime, ismimizde Meriç İnanç olcakkısmetse, Ç lerden biraz zor ama beğenince vazgeçemedik :)

siz nasılsınız ? kızın kocaman oldu ya maşalahh, sahi sizin isim neydi prensesimizin :)

doğum tarihim netleşince yazarım bende yine.3,5 hafta sonra filan tam tarihi vercem demşti.

Ayça çok sıcak bi isim :) çokta güzel :) bence kız çocuklar için tek isim daha güzel, evlendiklerinde kendi soyisimlerini kullanabilmeleri açısından diye düşünüyorum. bizimde doğum tarihimiz belli oldu gibi 10 martta medicanada.aslında akay istiyodum ama anestezi ekibiyle sorun yaşamışlar.sizin için farkeden bişey olmayacak dedi ama fark vermem gerekmiyor mu tolga hocaya ? hastanede mnisafir dr ya ? bide sanırım senin ablan orda doğum yapmıştı ve beğenmemişti, hiç istemiydoum bakalım bizimki nasıl olur.

canım tolga hoca olduktan sonra yeri farketmez ama önemli olan bebek yoğun bakımı yeterli olsun gerisi otelcilik hizmeti zatenn tatlım hele ki bizim ikiz doğum korkutuyor beni bebeklerin yoğun bakım olayı inşallah sıkıntısızca kucağına alırsın çok az kaldı :)
bu arada ben yazmamışım sanırım bi kızımız bi de oğlumuz olacak inşallahh

haklısın canıım ya tolga hoca olsunda hastane farketmez.evet yazmamışsın bugün aldığım en güzel haber buydu ikizlerimiz hoşgelsin :)=)) topiğimizin ilk kizleri sanırım. inş sağlıcakla doğsunlarda hiç gerek kalmasın yenidoğan ünitesine filan. herşey güzel olcak bence :)

senin yazdığını okuyunca medicanaya biraz baktım orada doğum yapanlar memnun gibi görünüyor inşallahhh senin de güzel haberlerin gelecek
ayy inşallah gerek kalmaz yenidoğana falan bebeklerimiz iyi olsun da başka bişey düşünmüyorum

ay inşallah iyidir canım ya gerek kalmaz öyle yenidoğan ünitelerine filan ... bende bakayım o zman biraz forumlara. zaten tolga hoca akayı çok beğenmiyodu tahminimce son zmanlarda, acil serviste falan sıkıntılar oluyomuş demişti bi kere.de yinede tercih edecektik.o bizden iyisini bilir diyerek teslim ediyorum kendimi :)

benim forumlardan okuduğum kadarıyla yenidoğan yoğunbakım olarak akay pek teşekküllü değilmiş
biz en başından beridir eşimle tolga bey ne derse o deyip konuyu kapatıyoruz açıkcası hiçbir zaman onun kararlarını sorgulamadık çünkü biliyorum ki o en iyisini düşünüp kararlarını ona göre veriyor...

tubadefekti ikizlerin olacağını okuyunca çok sevindim.Hemde bir erkek bir kız süper gerçekten Allah sağ sağlım kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin..

_CandaS_ sanada hayırlı doğumlar diliyorum çok az kalmış..Bu arada oğluşunun ismide çok güzel çok hoşuma gitti..

Şöyle bakınca zaman gerçektende çok çabuk geçiyor..çoğumuz çok emek harcadı çok mücadele etti ama hayatlarındaki en özel en güzel şey olan evlatlarına kavuştu yada kavuşmalarına çok az kaldı..İnşallah hepimiz yaşarız o güzel duyguyu hep birlikte burada..

Uzun süredir giremiyordum..bu güne nasip oldu..Allahın izniyle bu ay 2.tüp bebek tedavimize başladık..inşallah o güzel duyguları ben ve benim gibi özlem çeken herkes yaşar..

teşekkür ederim bahar_u inşallah darısı da sizlerin başına

cnm ben varım dondurulmuşla tuttu benim.üzme kendini içinide karartma dondurulmuşla tedavi daha kolay.güzel haberlerini bekliyoruz tuğba ikizlerine çok sevindim gözünüz aydın.bonbon şekeri cnm ben ertuğrul beye götürüyorum artık gayet memnun ayrıldım ilk randevu sonrası.güven hastanesi ogün kurneye gidiyoduk oda iyi bi doktor fakat hastane doktoru olduğu için istediğin anda ulaşamıyosun mesaj atıyosun acil soru sormak istediinde oda mesajla dönüyo.bu yüzden değiştirdim ben ama ogün beyde iyi bi doktor

aaa bu arada benim de dondurulmuşlarla tuttu teşekkürler yelyel :)

evet ablam medicana da doğum yaptı pek menmun ayrılmadık ya da bizim beklentimiz fazlaydı bilemiyorum. çünkü arkadaşımın eşi de ablamdan 2 ay önce çok menmun ayrılmıştı. ablamın doktoru da misafir doktordu bu arada ama arkadaşımın eşinin doktoru medicananın kendi doktoruydu. ama ben akayda beklentilerimin fazlası ile karşılaştım doğrusu. annem her iki doğumdada gece yanımızda kaldı. benim doğumumdan sonra o da açıkcası şaşkındı. hadi bakalım 10 mart seni bekliyoruz..

ayyy süperr.. ablamın ikizleri de bir kız bir erkek.. allah sağlıcakla kavuştursun.. ben de hep ikiz olsun istemiştim..

tubadefekti inşAllah canım hayırlısı bakalım..
Benim bu ay ki tüp bebek tedavimi Tolga Bey bugün iptal etti,yumurtalarım yeteri kadar cevap vermedi iğnelere e2 de düşük..sanırım ameliyattan sonra henüz kendilerine gelemedi yumurtacıklar..ama yinede yumurta takibi yapıp normal yolla deneyeceğiz dedi..Vardır bunda da bir hayır diyorum..Hayırlısı bakalım cuma kontrolüm var yine inşallah büyürlerde en azından normal yolla şansımı denerim..Rabbim herşeyin en iyisini bilir..Ben işimi Allaha havale ettim..

ayyy süperr.. ablamın ikizleri de bir kız bir erkek.. allah sağlıcakla kavuştursun.. ben de hep ikiz olsun istemiştim..

walla ben de çok istemiştim çok da sevindimm rabbim isteyen herkese nasip etsin ama hakkikaten beklediğimden zormuş :))

amin bahar_u inşallahh hiç sıkıntı yapma kendine vakti zamanı geldiğinde oluyor vardır bunda da bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…