- Konu Sahibi dogapoyraz
canım inş bundan sonra güzel günler seni bekliyor kuzularınla ...sana katılıyorum kesinlikle benim de en doğru kararlarımdan biri TOLGA BEY sanırım yakınlarda 2.muzcizem için kapısını aşındırmaya başlıcam...çok ara vermek istemiyorum tüp bebek ama benim tek oldu :)o nedenle 2.istiyorum...medicanadan memnun kaldın mı doğum ve doğumdan sonrası için ...
oo hadi bakalım hayırlısı.. karar alman bile çok güzel.. biz ikinciyi Ayça 2 yaşını doldurduktan sonra düşünüyoruz. şu anda değerlerimiz oldukça iyi durumda yani 2. nin normal yolla olması çok doğal olacak gibi görünüyor. tabi kısmet... bu nedenle acele etmek istemiyorum. hem daha kilo veremedim sadece 7 kilo gitti.. tıkandı kaldı.. gebelik öncesinden 8 kilo fazlam var yani.. ama ben karar verdim üniversite dönemimdeki kiloya dönmek istyorm.. yani 16 kilo vermek istiyorum.. bir şarttım da bir süre iş yaşamına dönmek.. memur olduğum için doğum sonrası 2 yıl ücretsiz kullanma hakkım var.. bende değerlendiriyorum.. Ayça yı 2 yaşına getirip sonra kreşe vereceğim.. uğraşamam babane anane yada bakıcıyla..2 yaşta kreş için zaten uygun bir yaş.. bakalım sen ikinciyi dene ve inşallah hemen olsunda bakarsın gaza gelirim. güzel haberlerini bekliyorum..
ben bu kilo olayını acaip kompleks yaptım gebelik öncesine dönebildinmi?