• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

canım inş bundan sonra güzel günler seni bekliyor kuzularınla ...sana katılıyorum kesinlikle benim de en doğru kararlarımdan biri TOLGA BEY sanırım yakınlarda 2.muzcizem için kapısını aşındırmaya başlıcam...çok ara vermek istemiyorum tüp bebek ama benim tek oldu :)o nedenle 2.istiyorum...medicanadan memnun kaldın mı doğum ve doğumdan sonrası için ...:nazar:

oo hadi bakalım hayırlısı.. karar alman bile çok güzel.. biz ikinciyi Ayça 2 yaşını doldurduktan sonra düşünüyoruz. şu anda değerlerimiz oldukça iyi durumda yani 2. nin normal yolla olması çok doğal olacak gibi görünüyor. tabi kısmet... bu nedenle acele etmek istemiyorum. hem daha kilo veremedim sadece 7 kilo gitti.. tıkandı kaldı.. gebelik öncesinden 8 kilo fazlam var yani.. ama ben karar verdim üniversite dönemimdeki kiloya dönmek istyorm.. yani 16 kilo vermek istiyorum.. bir şarttım da bir süre iş yaşamına dönmek.. memur olduğum için doğum sonrası 2 yıl ücretsiz kullanma hakkım var.. bende değerlendiriyorum.. Ayça yı 2 yaşına getirip sonra kreşe vereceğim.. uğraşamam babane anane yada bakıcıyla..2 yaşta kreş için zaten uygun bir yaş.. bakalım sen ikinciyi dene ve inşallah hemen olsunda bakarsın gaza gelirim. :1: güzel haberlerini bekliyorum..
ben bu kilo olayını acaip kompleks yaptım gebelik öncesine dönebildinmi?

oo hadi bakalım hayırlısı.. karar alman bile çok güzel.. biz ikinciyi Ayça 2 yaşını doldurduktan sonra düşünüyoruz. şu anda değerlerimiz oldukça iyi durumda yani 2. nin normal yolla olması çok doğal olacak gibi görünüyor. tabi kısmet... bu nedenle acele etmek istemiyorum. hem daha kilo veremedim sadece 7 kilo gitti.. tıkandı kaldı.. gebelik öncesinden 8 kilo fazlam var yani.. ama ben karar verdim üniversite dönemimdeki kiloya dönmek istyorm.. yani 16 kilo vermek istiyorum.. bir şarttım da bir süre iş yaşamına dönmek.. memur olduğum için doğum sonrası 2 yıl ücretsiz kullanma hakkım var.. bende değerlendiriyorum.. Ayça yı 2 yaşına getirip sonra kreşe vereceğim.. uğraşamam babane anane yada bakıcıyla..2 yaşta kreş için zaten uygun bir yaş.. bakalım sen ikinciyi dene ve inşallah hemen olsunda bakarsın gaza gelirim. :1: güzel haberlerini bekliyorum..
ben bu kilo olayını acaip kompleks yaptım gebelik öncesine dönebildinmi?

evet canım 2.düşünmeye başladık :17:şuanda deneme aşamasındayız olana kadar zaten yaklaık 2. yaşını bitirir diye düşünüyorum dediğin gibi kreş zamanı gelir :) bu arada geçen yıl gittiğimde tolga beye de söylemiştim ;bir süre denicem olmazsa eğer aşındırmaya başlıcam kapısını ama bu sefer tedavi sürecini uzatmayı düşünmüyorum olmazsa direk tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum bakalım tabi tolga bey ne karar vericek :18:bu arada hamileyken sadece 10 kilo aldım ben ve doğum dan sonra hamile kaldığım kilonunda altına düştüm ama izin bitti işe başlayınca verdiğim kiloları tek tek aldım şuanda sıkı bir diyetteyim bakalım nasıl olacak :) hamilelğim çok zor geçt benim ama ikinciyide istiyorum :)artık hayırlısı :):nazar:

medikana da haziran ayında tolga beyle bir denme yaptık 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı ocak gb tekrar yapmayı planlıyoruz umarım her şey güzel olur

arkadaşlar biz haziran ayında bir tüp denmesi yaptık ilk denemeydi düşükle sonuçlandı şunu merak ediyorum tolga beyde, sperm sayı hız ve morfoloji problemi yüzünden tüp bebek denemesi yapıp sağlıklı gebelik geçiren varmı

canım inş bundan sonra güzel günler seni bekliyor kuzularınla ...sana katılıyorum kesinlikle benim de en doğru kararlarımdan biri TOLGA BEY sanırım yakınlarda 2.muzcizem için kapısını aşındırmaya başlıcam...çok ara vermek istemiyorum tüp bebek ama benim tek oldu :)o nedenle 2.istiyorum...medicanadan memnun kaldın mı doğum ve doğumdan sonrası için ...:nazar:[/

teşekkürler canımm inşallahh şükürler olsun rabbime ama bazen keşke tek tekmi olsydı demiyor değilim çookk zorr
evet memnundum aslında bebeklerim yanıma gelemediği için aklım yoğunbakımdaydı benimle ilgili durumlar çok da umrumda olmadı ama ben memnun kaldım doğum kısmı tolga bey ve kenan beyle mükemmeldi zaten doğum sonrası bebekler olmadığı için ben kendi halime yattım ve çoğu şeyi hatırlamıyorum aklım bebeklerimdeydi ilk günhattta bi süre kriz şeklinde ağladım bebekleri görene kadar 12 ve 14 gün kaldılar ama yoğun bakım doktoru yücel bey de çok iyi işinde içim rahattı bebeklerim orda bırakıp eve gelirken :) hadi inşallah ikinci bebeğinin haberini alırızz[/QUOT

canım benim hayırlı olsun.. güle güle büyüt.. şu anda çok zor seni anlayabiliyorum.. ablamın halini bildiğim için.. dışarı çıkmak bile zor en az bir kişiye daha ihtiyaç duyarsın.. ama büyüdükçe daha rahat olacaksın merak etme. bizim ikizler 1 yaşına girdiler ve ayaklandılar.. evde tehlikeli birşey olmadığına ve artık kendi hallerine bırakınca zarar vermediklerine emin olunca rahatlayacaksın. ablam daha rahat şu anda.. öyle şeker oluyorlar ki sende göreceksin hayırlısıyla... çok ilginç odada birileri varken hiç birbirleriyle ilgilenmiyorlar ama odada yanlızlarsa mama sandalyesinde olsalar bile uzanarak elele tutuşuyorlar.. biri içeri girince hemen çekiliyorlar.. yanlızken resmen birbirleriyle konuşuyorlar.. Allah yardımcın olsun..

ayy ne güzell o günleri görürüz inşallahhh çok imrendimmm

Arkadaslar benım eşm azospermi hastası inşallah eylül gibi tüp bebege baslıycaz tabi sperm bulunursa akayda esleri azosperm tedavısı görüp sperm bulunan varmı allah herkezi melegıne kavustursn

kimseler uğramaz olmuş artık buraya :)

bonbonsekerim merhaba sanırım siz tolga beyin hastasınız başlığı okuyana kadar tereddütteydim ama şimdi kararımı vermiş gibiyim fakat tolga bey akay da değilde medicanaya geçmiş orayada gittinizmi? nasıl hastane ortamı falan aynı memnuniyet orası içinde geçerlimi? ben 2 haftaya kadar tolga beye gidip bir ön görüşme yapmayı düşünüyorum sonrada kısmetse ocak gibi tüp bebeğe başlamak istiyoruz

bonbonsekerim merhaba sanırım siz tolga beyin hastasınız başlığı okuyana kadar tereddütteydim ama şimdi kararımı vermiş gibiyim fakat tolga bey akay da değilde medicanaya geçmiş orayada gittinizmi? nasıl hastane ortamı falan aynı memnuniyet orası içinde geçerlimi? ben 2 haftaya kadar tolga beye gidip bir ön görüşme yapmayı düşünüyorum sonrada kısmetse ocak gibi tüp bebeğe başlamak istiyoruz

merhaba alya evet tolga beyin hastasıyım fakat medicanaya henüz gitmedim en kısa zamanda gideceğim ama gidince sen düşüncelerini paylaşırsan burada çok memnun olurum...:34:

merhaba alya evet tolga beyin hastasıyım fakat medicanaya henüz gitmedim en kısa zamanda gideceğim ama gidince sen düşüncelerini paylaşırsan burada çok memnun olurum...:34:

hmm anladım canım ayın 11'inde gidicem medicana tolga beye tabikide gidip gelince yazarım :34:

selam kızlarrr çok özledim sizi uzunca bir zaman giremedim.Oğlum 9. ayını bitirdi bugün.tuba nın doğumuna hayırlı olsun diyemedim hep niyetlenip yazamadım.

tubacım nasılsın ? doğumun nasıldı ? hastaneden sende memnun kaldın mı ? en önemlisi ikizlerin nasıl ? emzirebiliyormusun ? zorlar mı ?

bonbonşekerim, yeni bebek yola düşecek inş desene.banada tolga bey mayısta gel yeniden tüp yapalım demişti menapozum var.işede yeni başladım istemiyordum işe başlayınca ertelemeyi düşündüm ama ya olmazsa korkularımla kendimi dr uma teslim etme kararı aldım.bakarsın aynı dönemde hamilelik yaşarız.ikiz deneyeceğiz bizde hocamla kocamla ortak kararlarımız :)) ilkinde tek tuttu ikiz transfere rağmen ama bakalım artık hayırlısı.oğlun nasıl ?

melayden, canım nasılsın ? madem değerler normal en iyisi ayçayı biraz büyütmek.bizim o şansımız yok ve anane babaneye muhtaç olmamakta güzel.bende devlet personeliyim fakat işçiyim kpss yle girmeme rağmen. izin konusuna çok kızıyorum o açıdan :((( kızın nasıl ?

alya_talha, canım söz konusu tolga beyse güvenim sonsuz.ekipman en iyi şekilde hazırdır eminim.ben birkaç kez rapor için gittim odasına filan giremedim fakat daha geniş ve yoğundu çalışma ortamı.akaydan iyi olduğunu düşünüyorum ben çünkü doğumda aşırı memnun kalmıştım.inş tedavin başarılı geçer bebeklerine kavuşursun.

alya Talha, nasıl geçti randevu yaz olur mu ? bugün gideceksin sanırım ?

alya Talha, nasıl geçti randevu yaz olur mu ? bugün gideceksin sanırım ?

sağol canım verdiğin bilgiler ve iyi dileklerin için :16: aynen Tolga bey çok yoğun bir türlü randevuyu alamadım ama 10 gün önceden ayarladım bu defa haftaya gidiyoruz canım gidince muhakkak yazıcam :34:

selam kızlarrr çok özledim sizi uzunca bir zaman giremedim.Oğlum 9. ayını bitirdi bugün.tuba nın doğumuna hayırlı olsun diyemedim hep niyetlenip yazamadım.

tubacım nasılsın ? doğumun nasıldı ? hastaneden sende memnun kaldın mı ? en önemlisi ikizlerin nasıl ? emzirebiliyormusun ? zorlar mı ?

bonbonşekerim, yeni bebek yola düşecek inş desene.banada tolga bey mayısta gel yeniden tüp yapalım demişti menapozum var.işede yeni başladım istemiyordum işe başlayınca ertelemeyi düşündüm ama ya olmazsa korkularımla kendimi dr uma teslim etme kararı aldım.bakarsın aynı dönemde hamilelik yaşarız.ikiz deneyeceğiz bizde hocamla kocamla ortak kararlarımız :)) ilkinde tek tuttu ikiz transfere rağmen ama bakalım artık hayırlısı.oğlun nasıl ?

melayden, canım nasılsın ? madem değerler normal en iyisi ayçayı biraz büyütmek.bizim o şansımız yok ve anane babaneye muhtaç olmamakta güzel.bende devlet personeliyim fakat işçiyim kpss yle girmeme rağmen. izin konusuna çok kızıyorum o açıdan :((( kızın nasıl ?

alya_talha, canım söz konusu tolga beyse güvenim sonsuz.ekipman en iyi şekilde hazırdır eminim.ben birkaç kez rapor için gittim odasına filan giremedim fakat daha geniş ve yoğundu çalışma ortamı.akaydan iyi olduğunu düşünüyorum ben çünkü doğumda aşırı memnun kalmıştım.inş tedavin başarılı geçer bebeklerine kavuşursun.

candaşcım henüz görüşmedim ben tolga beyle bende ilkinde çok istemilştim ikizi ama hayırlısı belki 2.de olur :)aynen öyle çift transfere rağmen ikiz olmadı benimde olsun 1,5 yaşında bir yakışıklım var kısmet ikinciye :) bende haziran sonrası gitmeyşi düşünüyorum bakalım kısmet :) sorma teyzesi en hızlı zamanımız galiba 17 aylık oldu şımarık :)

Merhaba arkadaşlar tolga beye gidip gelişmeleri bekleyenler için haber vereyim dedim :34:

Tolga beyle ilk randevumuz çok olumlu ve iyi geçti olumlu ve güven veren bir elektriği var çok sıcak davranıyor ve çok ilgili. Hastane ortamıda çok nezih ve güler yüzlü davranıyorlar biraz randevu saatimizden 1,5 saat sonrasında görüşebildik doktorumuzla öyle bir aksaklığımız oldu ama onun dışında herşey çok iyiydi. Kısmetse ocakta tedaviye başlıyoruz bende de küçük 2 cm çapında bi kist oluşmuş onunda ilgili ilaç falan verdi çok olumlu ayrıldık hayırlısı bakalım :15:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar tolga beye gidip gelişmeleri bekleyenler için haber vereyim dedim :34:

Tolga beyle ilk randevumuz çok olumlu ve iyi:34: geçti çok olumlu ve güven veren bir elektriği var çok sıcak davranıyor ve çok ilgili. Hastane ortamıda çok nezih ve güler yüzlü davranıyorlar biraz randevu saatimizden 1,5 saat sonrasında görüşebildik doktorumuzla öyle bir aksaklığımız oldu ama onun dışında herşey çok iyiydi. Kısmetse ocakta tedaviye başlıyoruz bende de küçük 2 cm çapında bi kist oluşmuş onunda ilgili ilaç falan verdi çok olumlu ayrıldık hayırlısı bakalım :15:

canım özel olmasa senin problemin nedir?

Back