canım inş bundan sonra güzel günler seni bekliyor kuzularınla ...sana katılıyorum kesinlikle benim de en doğru kararlarımdan biri TOLGA BEY sanırım yakınlarda 2.muzcizem için kapısını aşındırmaya başlıcam...çok ara vermek istemiyorum tüp bebek ama benim tek oldu :)o nedenle 2.istiyorum...medicanadan memnun kaldın mı doğum ve doğumdan sonrası için ...
[/
teşekkürler canımm inşallahh şükürler olsun rabbime ama bazen keşke tek tekmi olsydı demiyor değilim çookk zorr
evet memnundum aslında bebeklerim yanıma gelemediği için aklım yoğunbakımdaydı benimle ilgili durumlar çok da umrumda olmadı ama ben memnun kaldım doğum kısmı tolga bey ve kenan beyle mükemmeldi zaten doğum sonrası bebekler olmadığı için ben kendi halime yattım ve çoğu şeyi hatırlamıyorum aklım bebeklerimdeydi ilk günhattta bi süre kriz şeklinde ağladım bebekleri görene kadar 12 ve 14 gün kaldılar ama yoğun bakım doktoru yücel bey de çok iyi işinde içim rahattı bebeklerim orda bırakıp eve gelirken :) hadi inşallah ikinci bebeğinin haberini alırızz[/QUOT
canım benim hayırlı olsun.. güle güle büyüt.. şu anda çok zor seni anlayabiliyorum.. ablamın halini bildiğim için.. dışarı çıkmak bile zor en az bir kişiye daha ihtiyaç duyarsın.. ama büyüdükçe daha rahat olacaksın merak etme. bizim ikizler 1 yaşına girdiler ve ayaklandılar.. evde tehlikeli birşey olmadığına ve artık kendi hallerine bırakınca zarar vermediklerine emin olunca rahatlayacaksın. ablam daha rahat şu anda.. öyle şeker oluyorlar ki sende göreceksin hayırlısıyla... çok ilginç odada birileri varken hiç birbirleriyle ilgilenmiyorlar ama odada yanlızlarsa mama sandalyesinde olsalar bile uzanarak elele tutuşuyorlar.. biri içeri girince hemen çekiliyorlar.. yanlızken resmen birbirleriyle konuşuyorlar.. Allah yardımcın olsun..