• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

kızlar gerçekten saka gibi ama çarşamba günü büyümeyen yumurta cuma günü birtanesi 22mm diğeride 17 mm olmuş Tolga bey çok iyi dedi ben pcos oldugum içim benim yumurtalar ya hiç büyümez yada hep birlikte coşarlardı o yuzden normal yolla hiç deneyemedik..ilk defa böyle oldu hayırlısı bakalım..cuma günü çatlatma iğnemi oldum..şimdi ayın 20 sini bekliyorum..Rabbim herşeyin hayırlısını versin..Hamile ve annelerin duası kabul olur derler..dualarınızda benide unutmayın lütfen..

Kızlar selamlar ...

Ben 11 mart sabahı 7,25 te doğum yaptım, hocam saolsun herşey çok güzeldi doğumum çok iyi geçti ağrı sızı olmadı bile.ayrılırken resmen ağlayacaktık, şimdi meriç inanç ım yanımda melekler gibi uyuyor, rabbim dilleyen isteyen hasretini çeken herkese nasip etsin.medicanadan çko memnun kaldım herşey süperdi. öpüyoruz herkesi

Kızlar selamlar ...

Ben 11 mart sabahı 7,25 te doğum yaptım, hocam saolsun herşey çok güzeldi doğumum çok iyi geçti ağrı sızı olmadı bile.ayrılırken resmen ağlayacaktık, şimdi meriç inanç ım yanımda melekler gibi uyuyor, rabbim dilleyen isteyen hasretini çeken herkese nasip etsin.medicanadan çko memnun kaldım herşey süperdi. öpüyoruz herkesi

hoşgeldin :nazar:MERİÇ İNANÇ:nazar:

hayırlı uğurlu olsun.. hergün baktım haber varmı diye. gözünüz aydın. miniğinizi güle güle büyütün.. allah kemgözlerden nazarlardan sakınsın.
aman dikkat elinden ve yüzünde öpülmesine izin vermeyin. ve bir tavsiye eldiven giydirmeyin. ellerini daha çabuk kullanmayı öğreniyor. elleri onun ilk oyuncağı oyuncağını saklamayın. emerse de önemsemeyin onu keşfetmeye çalışıyor.. soğuk olmasıda önemli değil bebekler elinden üşümez.. ben hiç eldiven kullanmadım daha 2 aylık bile değildi elinde birşeyler tutmaya başlamıştı çoktan..

Kızlar selamlar ...

maşAllah Meriç İnançımız hoşgeldi..iyiki geldi..canım bundan sonrada Rabbim sağlıkla huzurla büyütüp güzel günlerini görmeyi nasip etsin çok sevindim..doğumuda sorunsuz atlattığına çok sevindim..Meleğin hep seninle olsun Rabbim ayırmasın..
Amin canım inşallah güzel duyguyu bizlerde yaşarız..
Bu arada sormak istediğim birşey var Tolga bey mi yaptırdı doğumu birde hastaneye ne kadar verdiniz?

Kızlar selamlar ...

gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... seni de meriç inançı da öpüyoruz

kızlar bugün hayatımın en anlamlı gününü yaşadım...
Önce yoktan var eden Rabbime şükürler olsun..
Sonrada buna vesile olan Tolga hocamdan Allah razı olsun..
HAMİLEYİM..ve hala şoktayım..

kızlar bugün hayatımın en anlamlı gününü yaşadım...
Önce yoktan var eden Rabbime şükürler olsun..
Sonrada buna vesile olan Tolga hocamdan Allah razı olsun..
HAMİLEYİM..ve hala şoktayım..

harika bir haber, sabah sabah muhteşem oldu.. enerjim tavan yaptı..:nazar: hayırlı uğurlu olsun:nazar:. Allah tamamına erdirsin.

amin inşallah evet canım ben hala tolga bey devam ediyorum inşallah doğumumuzu da onunla yapacağız:)
İnşAllah bizde Tolga Beyle devam edeceğiz artık hastaneye değil muayenehanesine gideceğiz ilk randevumuz 5 nisan da.zaten Tolga bey artık ekibiyle birlikte medicana hastanesinde..yalnız marinayı göremeyeceğim için çok üzülüyorum :( bütün herşey muayenehanedemi yapılıyor hiç hastaneye gidiliyor mu canım deneyimli olarak sorayım dedim?

günaydın kızlar.. bizde eşimle, bazı nedenlerde dolayı aşılamayı atlayarak tüp bebeğe geçiş yapmak istedik.. durum şu benım rahım duvarına gömülü 2.5 myomum war hangı doktor gorduyse gebeliğe engel deği 5 cm olunca alırız dio şöyleki benım myom 6 ayda 1 cm buyumus we 1.5 sene zamanım war,kendı doktorum aşılama önerdi ama biz bu durumdayken gereksız hormon alıcaz üstelik şansı %12 olan aşılama için diye düşündük.. ve tüp bebekteki şansın artması, kalıtelı embrıyoların dondurulması sebebiyle tüp düşünmeye başladık.. eşimin morfolojisi ve genetik testlerimiz dışında hersey arastırılmıştı(hiç düşük aşamadık).. we biz tolga ecemişe karar verdik ,gidip görüşmek istedik ancak taşınma durumundan muayenahanesinde bulabıldım randevu nısan ayı için.. we ramazandan once bu yumurta sperm kavuşması olsun istioruz.. merak ettiğim tolga bey sızden tekrar testler ıstıo mu ,test sonucları ne kadar surede tamamlanıo,genelde uzun protokol mu uygulanıo? benı aydınlatırsanız cok sevınırım..

İnşAllah bizde Tolga Beyle devam edeceğiz artık hastaneye değil muayenehanesine gideceğiz ilk randevumuz 5 nisan da.zaten Tolga bey artık ekibiyle birlikte medicana hastanesinde..yalnız marinayı göremeyeceğim için çok üzülüyorum :( bütün herşey muayenehanedemi yapılıyor hiç hastaneye gidiliyor mu canım deneyimli olarak sorayım dedim?

aaa geçti mi medicanaya benim kontrolüm 10 nisanda önceki kontrolden beridir de görüşmedik ama üzülme marina muanyenahanede oluyor zaten :) herşey dediğin zaten ultrason ve görüşme kan tahlil vs isterse dışarda labaratuvarda yaptırıyorsun gayet rahat huzurlu ve konforlu bir ortam var marinada orda merak etme :))

günaydın kızlar.. bizde eşimle, bazı nedenlerde dolayı aşılamayı atlayarak tüp bebeğe geçiş yapmak istedik.. durum şu benım rahım duvarına gömülü 2.5 myomum war hangı doktor gorduyse gebeliğe engel deği 5 cm olunca alırız dio şöyleki benım myom 6 ayda 1 cm buyumus we 1.5 sene zamanım war,kendı doktorum aşılama önerdi ama biz bu durumdayken gereksız hormon alıcaz üstelik şansı %12 olan aşılama için diye düşündük.. ve tüp bebekteki şansın artması, kalıtelı embrıyoların dondurulması sebebiyle tüp düşünmeye başladık.. eşimin morfolojisi ve genetik testlerimiz dışında hersey arastırılmıştı(hiç düşük aşamadık).. we biz tolga ecemişe karar verdik ,gidip görüşmek istedik ancak taşınma durumundan muayenahanesinde bulabıldım randevu nısan ayı için.. we ramazandan once bu yumurta sperm kavuşması olsun istioruz.. merak ettiğim tolga bey sızden tekrar testler ıstıo mu ,test sonucları ne kadar surede tamamlanıo,genelde uzun protokol mu uygulanıo? benı aydınlatırsanız cok sevınırım..

geçmiş olsun tolga beyin istediği testler sizin özel durumunuza göre değişir yani her hastadan aynı şeyi istemeyebilir çıkacak testler uygulayacağı protokolde aynı şekilde tamamen sizin bireysel durumunuza bağlı bi genelleme yapmak çok zor bence görüşüp bu soruların cevaplarını kendisinden almanız en doğrusu olur umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz

aaa geçti mi medicanaya benim kontrolüm 10 nisanda önceki kontrolden beridir de görüşmedik ama üzülme marina muanyenahanede oluyor zaten :) herşey dediğin zaten ultrason ve görüşme kan tahlil vs isterse dışarda labaratuvarda yaptırıyorsun gayet rahat huzurlu ve konforlu bir ortam var marinada orda merak etme :))

geçmiş olsun tolga beyin istediği testler sizin özel durumunuza göre değişir yani her hastadan aynı şeyi istemeyebilir çıkacak testler uygulayacağı protokolde aynı şekilde tamamen sizin bireysel durumunuza bağlı bi genelleme yapmak çok zor bence görüşüp bu soruların cevaplarını kendisinden almanız en doğrusu olur umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz

teşekkür ederim tubadefekti .. umarım en kısa zamanda hayırla sağlıkla olur bebeğimiz..

tubadefekti canım dün gece çok hafif kahverengi akıntım geldi o kadar çok korktum ki anlatamam..sağolsun tolga beyin söyediği ilaçları alıp hemen kullandım şuanda bir sıkıntım yok.Tolga bey sıkıntı olacak birşey değil ilk 4 ayda olabilir hatta 9 ay yaşayanlar var dedi ağrım falan da yoktu çünkü sadece çok hafıf açık kahverengi akıntı oldu.düşük yapıyorum sandım ömrümden ömür gitti resmen..sen hiç yaşandın mı böyle birşey yada çevrenden duydun mu?

tubadefekti canım dün gece çok hafif kahverengi akıntım geldi o kadar çok korktum ki anlatamam..sağolsun tolga beyin söyediği ilaçları alıp hemen kullandım şuanda bir sıkıntım yok.Tolga bey sıkıntı olacak birşey değil ilk 4 ayda olabilir hatta 9 ay yaşayanlar var dedi ağrım falan da yoktu çünkü sadece çok hafıf açık kahverengi akıntı oldu.düşük yapıyorum sandım ömrümden ömür gitti resmen..sen hiç yaşandın mı böyle birşey yada çevrenden duydun mu?

bende olmuştu. yaklaşık 10 gün kadar sürdü. ben hamile olduğumu anlamadan yeğenimi hopladıp zıplattım çarpışan arabaya bindim vs. sonra leke olunca adet görmeye başlayacağımı zannettim. birkaç gün bu şekilde hafif lekelenme olunca farkı bişey olduğunu anlamıştım. sonra anladım ki hamileymişim. ama bir sıkıntısı olmadı şükür. Bende soluğu Tolga Hocada almıştım telaşlanıp, oda sorun olmadığını söylemişti. düşük korkusu bende de olduğu için banada ilaç vermişti. yerleşme lekelenmesi falan deniyo sanırım. arkadaşımdada oldu. onun hamileliği 2 ay önceydi benden. hatta onunki ikiz gebelikti. ondada sorun yok. ikizmizde bebeklerimizi büyütüyoruz şimdi. Allah yardımcınz olsun. sağlıcakla kavuşursun inşallah

canım benim hiç korkma benim tam 6 ay sürdü kanamam birde öyle kahverengi falan değil bildiğin kan doğuma kadar hep yattım , inş birieşy olmaz allah korur bebişini bol bol dinlen ilaçlarını düzenli kullan doğal beslenmeye çalış ...sağlıkla alırsınız inş bebişlerinizi kucağınıza

bu arada birşey sormak istiyorum tolga beyle beraber herkes mi medicanaya geçti banu hanım,nilüfer,embriyolog,marina...

Kızlar selamlar ...

candaşşş canım hayırlı uğurlu bir evlat olsun inş sağlıkla büyüsün çok sevindim ....

Back