• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

_CandaS_ Allah'ın izniyle o günlerde gelecek inşAllah ve hep birlikte yaşayacağız inanıyorum buna senin doğumun..tubadefektinin bebeğinin cinsiyeti..eğilmezin bebek haberi,melaydenin prenesinin emeklediği..ve daha ne güzel haberler..Burda okudukça ve paylaştıkça gerçekten daha da motive oluyorum..çok iyi geliyor bana..
hepiniz dualarımdasınız..

ayyy inşallah..

bir haftadır yoktuk. kızımla ilk tatilimizi yaptık. çok korkuyordum aslında bebekle yola çıkılırmı diye ama şükür kızım çok uyumluydu.. üstelik teyzeleri kızımın kahkahaları başladı.. acaip keyifli kahkaha atıyor. çok sık değil ama başlayınca dakikalar sürüyor..

artık hamileyim ve bize bizden çok güvenen, her anımızda destek olan, bizim için en iyisini düşünüp,her zaman en iyi şekilde yapan; başta Tolga Ecemiş olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürler... :46: :nazar:

Tuba, canm inş o günlerde gelecek önce allahın sonra Tolga amcasının can verdiği bebeğinizi dr amcasıyla karşılayacaksınız.bu adam bağımlılık yapıyo insana ya, iyi ki ona gitmişiz.hayatımızın en doğru tercihlerinden biri sanırım.ve hep şunu düşünüyorum ailesi çok şanslı.çünkü süper bi psikolojisi var.hadi bakalım cinsiyetinmide bekliyruz :))

Bahar, canım inş darısı sana olsun birde senin yavrunun haberini kutlamak nasip olsun burdan.Gelecek inş ustamız sağlam.

Melayden, nasılsın canım ? prenses kızın nasıl ?

Yelyel, canım sen ve oğluşun nasılsınız ?

bonbon şekerim, topiğin kıdemli annesi :) oğlun kocaman olmuştur dimi ? nasılsınız ? allahım cümle isteyenlerede göstersin bugünleri sağlıkla hayırla...

Tuba, canm inş o günlerde gelecek önce allahın sonra Tolga amcasının can verdiği bebeğinizi dr amcasıyla karşılayacaksınız.bu adam bağımlılık yapıyo insana ya, iyi ki ona gitmişiz.hayatımızın en doğru tercihlerinden biri sanırım.ve hep şunu düşünüyorum ailesi çok şanslı.çünkü süper bi psikolojisi var.hadi bakalım cinsiyetinmide bekliyruz :))

Bahar, canım inş darısı sana olsun birde senin yavrunun haberini kutlamak nasip olsun burdan.Gelecek inş ustamız sağlam.

Melayden, nasılsın canım ? prenses kızın nasıl ?

Yelyel, canım sen ve oğluşun nasılsınız ?

bonbon şekerim, topiğin kıdemli annesi :) oğlun kocaman olmuştur dimi ? nasılsınız ? allahım cümle isteyenlerede göstersin bugünleri sağlıkla hayırla...[/QU

sağol canım kızım giderek tosuncuk olma yolunda ilerliyor. gözüme çok minik görünüyordu.. bugün aylık rutin kontrol için hastaneye gittik.. yeni doğan bebekleri gördüm kızım biranda büyüyüverdi.. ne kadar küçüklermiş meğer ilk doğduklarında.. bide gördügüm bebeklerden daha küçük doğmuştu bizimki.. acaip moralim düzeldi.. aynı şeyi sizlerde inşallah birkaç ay sonra yaşayacak beni daha iyi anlayacaksınız.. sayılı günler çabuk geçer.. sağlıcakla geçsin inşallah..

ayyy inşallah..

bir haftadır yoktuk. kızımla ilk tatilimizi yaptık. çok korkuyordum aslında bebekle yola çıkılırmı diye ama şükür kızım çok uyumluydu.. üstelik teyzeleri kızımın kahkahaları başladı.. acaip keyifli kahkaha atıyor. çok sık değil ama başlayınca dakikalar sürüyor..

yaa kızlar neler kaçırmışım benimki biraz fazla gazlı bir oğlan olduğundan uzundur giremedim.her mesajıda okuyamadım.tuba çook sevindim gözünüz aydın sabrın sonu selamet.candas çok teşekkürler iyiyiz çok şükür gaz sancılarımızın bitmesini bekliyoruz :) :emir_bebek: :emir_bebek:bonbon şekeri melayden minikleri benim yerime öpün :54: :emir_bebek: :emir_bebek: yeni başlıyan ve başlıycak arkadaşların tedavileri hayırlı olsun. kızlar ilk fırsatta girip detaylı yazıcam kendinize ve bebeklerimize iyi bakın :16:

arkadaşlar pazartesi samsundan ankaraya gittim ve görüştüm ilk muayenede tüplerin içinin sıvı dolu olduğunu ve alınması gerektiğini söledi moralim çok bozuldu.ama tüplerin alınması tüp bebeğe engel değilmiş fakat ömür boyu doğal yoldan hamilelik şansım olmayacakmış..kafam çok karışık.bu arada tolga beyin ocak ayında ankara medicana hastanesine geçme ihtimali varmış kendisi söyledi acaba geçerse tüm ekip olarak mı geçer çünkü emriyolog ve labaratuar çok önemli bu işte ekip olarak geçmezse bir düzen kurması işleri rayına oturtması zaman alıcak..ÇOK KORKUYORUUUUUMMM....:5:

arkadaşlar pazartesi samsundan ankaraya gittim ve görüştüm ilk muayenede tüplerin içinin sıvı dolu olduğunu ve alınması gerektiğini söledi moralim çok bozuldu.ama tüplerin alınması tüp bebeğe engel değilmiş fakat ömür boyu doğal yoldan hamilelik şansım olmayacakmış..kafam çok karışık.bu arada tolga beyin ocak ayında ankara medicana hastanesine geçme ihtimali varmış kendisi söyledi acaba geçerse tüm ekip olarak mı geçer çünkü emriyolog ve labaratuar çok önemli bu işte ekip olarak geçmezse bir düzen kurması işleri rayına oturtması zaman alıcak..ÇOK KORKUYORUUUUUMMM....:5:

eğilmez herşeyin hayırlısı lütfen canını sıkma moralini bozma moral çok önemli bu süreçte...neticede bende dahil hiçbirimi,zin norma yolla hamile kalma şansı olmayabilir...bu arada üzüldüm desem yeridir medicana ya geçeceğine o kadar alışmışımki akaya ,ekip olarak geçmezlerse gerçekten üzücü :(bakalım süreç ne getirecek ...sen herşeyden moralni bvozma iii araştır sonra karar ver ...

kızlarr.. dün akşam farkettim.. akay tüp bebek merkezinin facebook sayfasının profil resminde Tolga Hocanın kucağında yüzünü kapatan minik kız benim kızım.. görünce acaip mutlu oldum..ne kadar minicikmiş yavru kuzum.. fırsatınız olursa bakın mucizeme..

geçmiş olsun eğilmez ama tolga bey ekibini daha önce diğer merkezde bırakmadı bence burdan giderse yine bırakmaz ki nitekim ne şekilde giderse gitsin hastalarını mağdur etmez için rahat olsun bence...

ben de aralık başında gittim görüştüm ama bir şey dememişti..Önümüzdeki ay yaptırmayı planlıyordum..Bu hastane değiştirme olayından haber alan olursa burda paylaşsın lütfen..

Ben Tolga Beye ilk eylül de gitmiştim sanırım ve o zaman bile vardı bu medicanaya geçme olayı kendisi söylemişti geçebilirim diye..
kaç ay geçti Tolga Bey hala akayda..egilmez bende tubadefekti ye katılıyorum Tolga Bey gitse bile hastalarını mağdur etmez,o yönden için rahat olsun..
Tedavine başlarken konuşur sorarsın tedavi sonlanmadan geçermisiniz diye Tolga Beyin bir hastasını yarı yolda bırakacağını sanmıyorum.
Bu arada bende dün akaydaydım bazı teslerim yapıldı.Yarın sabahta hastaneye yatacağım ameliyat için,inşAllah sonuç iyi olur..

Ben Tolga Beye ilk eylül de gitmiştim sanırım ve o zaman bile vardı bu medicanaya geçme olayı kendisi söylemişti geçebilirim diye..
kaç ay geçti Tolga Bey hala akayda..egilmez bende tubadefekti ye katılıyorum Tolga Bey gitse bile hastalarını mağdur etmez,o yönden için rahat olsun..
Tedavine başlarken konuşur sorarsın tedavi sonlanmadan geçermisiniz diye Tolga Beyin bir hastasını yarı yolda bırakacağını sanmıyorum.
Bu arada bende dün akaydaydım bazı teslerim yapıldı.Yarın sabahta hastaneye yatacağım ameliyat için,inşAllah sonuç iyi olur..

geçmiş olsun bahar ....çok çabuk sağlığına kavuşursun inş..

arkadaşlar bzde 25 aralıkda gittik tüp bebek tedavisine başlıyayım dedi regl 2. gününü bekliyorum. Buradaki yazılanları okumadan önce korkularım vardı.Çok sağollun içimi çok rahatlattınız.Tolga hocanın medicanaya gideceğini söylemedi giderse hastalarını mağdur eder mi orasını bilemem.Herkesin Allah yardımcısı olsun....

teşekkürler bonbonşekerim..Allaha şükür bugün hastaneden çıktım..çok iyiyim.Tolga bey biraz ara verelim dinlen dedi..Allah nasip ederse şubat ayında yeni bir tüp bebek macerası beni bekliyor..Şubatta tedaviye başlayacak başka arkadaşlar var mı bu arada?

arkadaşlar kuzularımız nasıl ?nasılda büyümüşlerdir biz tam 6,5 aylık olduk nerdeyse :)allahım isteyen herkese nasip eder inş...bizim bir sıkıntımız var teyzeleri doktorumuzu değiştirmek istiyoruz var mı tavsiye edebileceğiniz bir doktor akaya gidiyoruz ama çok memnun değiliz değiştirmek istiyorum doktorunu oğluşumun var mı önerebileceğiniz bir doktor ?

arkadaşlar dün benm yumurta toplama işlemim vaedı 27 adet toplandı.Bugün aradılar 15 i istenildiği cıkmış 12 si döllenmiş... Lütfen dua edin Allahım herkese nasip etsin emeklerimizi geri çevirmesin...Herkese bol şanslar..

arkadaşlar dün benm yumurta toplama işlemim vaedı 27 adet toplandı.Bugün aradılar 15 i istenildiği cıkmış 12 si döllenmiş... Lütfen dua edin Allahım herkese nasip etsin emeklerimizi geri çevirmesin...Herkese bol şanslar..

dualrım seninle inş sende kavuşurusun kzuuna en kısa zamanda ...hayırlısı olsun

arkadaşlar kuzularımız nasıl ?nasılda büyümüşlerdir biz tam 6,5 aylık olduk nerdeyse :)allahım isteyen herkese nasip eder inş...bizim bir sıkıntımız var teyzeleri doktorumuzu değiştirmek istiyoruz var mı tavsiye edebileceğiniz bir doktor akaya gidiyoruz ama çok memnun değiliz değiştirmek istiyorum doktorunu oğluşumun var mı önerebileceğiniz bir doktor ?

iyiyiz cnm fırsat bulmuşken yazıym hemen.gaz sancılarımız bitti.diş kaşıntıları başladı :)doktoru bende değiştiricem ertuğrul güleni tavsiye ettiler bi ona götürücem ben öbür ay.bi araştır istersen.ben gittikten sonra yazarım izlenimlerimi buraya

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım... Arkadaşlar bugün transferimin 8. gününü doldurmak üzereyim 25 inde gebelik testim var...Dualarınızı eksik etmeyelim birbirimize karşı inş. bu güzel gecede Rabbim dualarımızı kabul eder..Hayırlı kandiller...

arkadaşşlar dün tahlil yapıldı bebekler tutunamamış artık ikinci denemeye ikinci denemeyi de 1 ay dinlenip dondurulmuş 2 embriyomla düşünüyorum.İnş. bu olur nasip e yapalım canım acıyor ama toparlanırım dondurulmuşlarla transferi olan var mı?

Back