- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Yok abla bana özel değil,yönetim karar almış sdiyasette banlanan herkes 30 eylüle kadar cezalı diye.Bende ona itiraz ettiydim zati.Hakkım olan cezayı çekeyim,beni bırakın dedim. Şimdide tamamen kalkmış banlar,hayırlısı bakalım.
gel canımm herkesler dökülüyor ve buraların tadı kalmıyor.. gözlerim arıyor ayoll napammm..vizelerden sona gelcem anacım
valla ben polemikteki cezaya karşıyım. polemik diyoruz karşılıklı bir fikri savunuyoruz. bu ceza sebebi olmamalı.
yokk daha girmicem polemiklere canımmDiyorum ya b,raz uslu durun artık diye,sakalımız yokki sözümüz dnlensin ..
hakaret eden eder, soluğu savcılıkta alır.
ama ben yinede uzağım burdan, son haftam üyelik dondurucam zamanım yok. okuyom ben yaaaa
yokk daha girmicem polemiklere canımm
canım ders çalışmam lazım, evde çalışamıyorum akşamları, gündüz işyerinde çalışıyorum, vizelere kadar ama döncem hemenAa sare nereye gidiyorsun yaaa
canım zaten polemik var polemik var. hakarete giren kişisel polemikler tabiki banlanmalı. ama karşılıklı bir fikri savunmak ceza sebebi olmamalı bana göre. kişsele girince polemmik işte o zaman işin rengi değişiyor.Bazı polemiktede laflar havada uçuyor ama,karşılıklı bir fikri düzgüncene tartışabilsek bazen oda olmuyor..
tahmin edebiliyorum canımm ama inan gerek yokk onu anladım yaniii..Kaç banımı öyle aldım varyaa
canım zaten polemik var polemik var. hakarete giren kişisel polemikler tabiki banlanmalı. ama karşılıklı bir fikri savunmak ceza sebebi olmamalı bana göre. kişsele girince polemmik işte o zaman işin rengi değişiyor.
tahmin edebiliyorum canımm ama inan gerek yokk onu anladım yaniii..
canım ders çalışmam lazım, evde çalışamıyorum akşamları, gündüz işyerinde çalışıyorum, vizelere kadar ama döncem hemen
zaten olay kötü söz..İşin rengi değişiyorsa zaten anında cezası verilmeli,yoksa fikir çatışması bile olsa karşılıklı kötüsöze gerek olmamalı bence..
Karşimdaki kişi evladıma söz söylüyorsa ben orada aslan kesilirim tabiki..
teşekkürler, daha 1 hafta burlardayım. sosyal medyadan paslaşalımO zaman allah zihin açıklığı versin sana.. cok ozletmeden kendini gel ama :)
yok canımm ne hakaretii yahu kızlarr ben o kadar hakaret edileceğini sanmıyorumm.. delimiyiz ayol hakaret edip duracağızz..
teşekkürler, daha 1 hafta burlardayım. sosyal medyadan paslaşalım
zaten olay kötü söz..
yoksa fikirler tartışılabilir. düşünceler karşılıklı savunulabilir. ama kötü söz olduğu an tabiiki ban şart
evet ne yazarsan yaz, banlanmıyosunNe demek siyasette ban yok
Sen yokken buralarda neler oldu neler üyenin biri bir arkadaşa lazca hakaret etti. Hakarette level atladik yani :)) yani kendine yakistiran kadın çatır catir küfür de ediyor hakaret de valla. Halbuki bu forumda en son olması gereken şey hatta hic olmaması lazım. Yakışmıyor bize
Ciddenmi geri sayfalarda bişey okudum omu yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?