- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Nene korkut destanını dava adı yapalım, sana nene diyenleri tık mapısa
Off zaten çok banladın bu dönem beni, her banladığında ameliyat olcağım yerleri atıp taciz etcem seni
Ohhh ne güzel işMune , simdi persembenin gelisi carsambadan bellidir. Aradaki samimiyet ve sakalasmaya gore edilmis bir lafla karsilikli atismaya kadar varmis bir tartismada edilen laf arasinda bir nuans farki elbette ki var. Arif olan aradaki farki zaten gorur, gormeyene laf anlatmak da maalesef sana kaliyor, burada her cesit insan var..
Yav bas edemezsen beni cagir, nasilsa polemik serbest oldu..Ohhh ne güzel işanlat Mune anlat vallahi şurada 10 Yıldır yazdıklarımı toplasam kaç cilt kitap olurdu yazmayı seviyorum Allah'tan, ilgilenmeyi, ayrıntılı anlatmayı seviyorum, bazen de çok ayrıntılı yazıyorum sanırım, sıkıcı oluyor
Olur baş edemezsem ki boyum kadar çenem varYav bas edemezsen beni cagir, nasilsa polemik serbest oldu..Ben onlara en uygun dilden anlatirim..
yok yav..Olur baş edemezsem ki boyum kadar çenem varo zaman çağırırım seni, yalnız laf aramızda senin kız banlanmadığını duyunca ne olacak dün bana beni banlama, banlanmam gerektiğinde cezayı anneme kes dedi, olmamış bu, yapmamışsınız diyecekmişim öyle dedi, valla hepsi belgeli, kanıtlı, kızının profiline git, orda yazdı, çok cesur gördüm kendisini
Ben anne kızın arasına girmeyeyim mademyok yav..Dur ben onu bi olduriim de geliyim..
Eee erkekligin onda dokuzu kacmaktir,Ben anne kızın arasına girmeyeyim madem
bende kaynak diye gazete manşetleri getiren üyecik ile polemikten gittiğime yanıyorum
bdv de bir tartışma sonucu ayin 30 una kadar banlınerelere gittin ofis
şimdi medin bu mesajına imzamı atıyorum. kurallar değişmiş. deja vu dermişim:)Mune @Kazen Gezi zamanı bu yolu denediniz, hep beraber gördük neler olduğunu. Gezi miydi, yine bir seçim zamanı mıydı hatırlamıyorum gerçi.
Siyaset bölümünde diyaloglar kişisele dönmediği sürece tartışma yaşanması doğaldır, adı üstünde siyaset.
Polemik cezası daha çok kişisel kavgalara döndüğünde verilebilir. Hakaret her zaman ki gibi her yerde yasak..Yani sadece kurallar uygulansa sorun kalır mı bilmiyorum.
Ya en ufak bir olayda cezaya gidiliyor ya her şey serbest bırakılıyor, bi orta yol lazım, böyle uçlar çözüm olmaz ki burası için hiç bir zaman :)
Hatun akp face sayfalarından abuk sabuk bir alıntı yapmış, cevap gelince de afkur demiş yahu, şaka gibi :))
@Chelzy ver mahkemeye yavrum, gözünün yaşına bakma hakaret edenin..Böyle ulu orta iftira atmamayı, hakaret etmemeyi öğrenirler.
Ay hoşgeldin oky.şimdi medin bu mesajına imzamı atıyorum. kurallar değişmiş. deja vu dermişim:)
bunu yıllar önce yaşadık.
ve hoş olmadı sonu..
olay siyah yoksa bryaz olmalı olmamalı. ahada cümleme bak. biraz kötü oldu.
neyse. griileri tercih etmek gerek bir yerde. ikisininde aşırısıu fazla.
şimdi. polemik konusunda medle aynı düşünüyorum. burası siyaset bölümü,düşünceleri karşılıklı savunurken polemik denilerek ceza yemesek iyi olacak. .
bu iyi olmuş. ancak hakaret,belaltı. kişiliğe ima vs olmamalı.
ve konu dışına girmede. arada tabi olur. ama sayfalarca zamanında o özgürlük olduğunda, geyik oldu. konuyu açanın konusu yok oldu. nerdeyse siyesettte bebek maması konuşuldu. :). o yüzden bu kurallar belirginleşmeli. 2 3 mesaj konu dışı okeyde. fazlaya girince geyik bölümünden farksız oldu siyaset.
neyse kısaca kuralların bu kadar serbestliği insanları korkuttu.. her an küfür yerim endişesi kişileri uzaklaştırmış olabilir. siyaset güzel bir bölüm. kişiswel haklarımızı ihlal etmedikçe birbirimizi linç etmedikçe hakaret etmedikçe tadından yenmez. neyse. aklıma şimdilik gelen bunlar. geldikçe eklerim.
hoşbuldum parkon... bir kaç mesaj tamamda o günleri hatırlıyorum,sayfalarca geyik oldu. konu yok oldu. işin bu yönüde var.Ay hoşgeldin oky.
Siyasette geyik yapmak aslında gerginliği alır diye benim hoşuma gitti,ama bebek mamasına kadar konuşulmasıda komik olur tabii.
Evet hatırladığım bir konu var öyle sayfalarca geyik yapılan.hoşbuldum parkon... bir kaç mesaj tamamda o günleri hatırlıyorum,sayfalarca geyik oldu. konu yok oldu. işin bu yönüde var.
evet. çok sessizleşmiş.Evet hatırladığım bir konu var öyle sayfalarca geyik yapılan.
Neyseki şimdilik hala sessiz siyaset bölümü .
Bayramda af çıktı karanfilim.Yani 1 haftadır serbestsin muhtemelen ama sen mapustayım sanıyorsunBenim banim 30 eylulde bitiyordu acilmis.
aha onu bilmiyorum ben zaten sabıkalıyım sen düşün artık hahahaha
Oyleymis. Tum kurallar kalkmis yine. Bi mail falan atip haber edeydiler bariBayramda af çıktı karanfilim.Yani 1 haftadır serbestsin muhtemelen ama sen mapustayım sanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?