AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Mune , simdi persembenin gelisi carsambadan bellidir. Aradaki samimiyet ve sakalasmaya gore edilmis bir lafla karsilikli atismaya kadar varmis bir tartismada edilen laf arasinda bir nuans farki elbette ki var. Arif olan aradaki farki zaten gorur, gormeyene laf anlatmak da maalesef sana kaliyor, burada her cesit insan var..

Nene korkut destanını dava adı yapalım, sana nene diyenleri tık mapısa
Off zaten çok banladın bu dönem beni, her banladığında ameliyat olcağım yerleri atıp taciz etcem seni

Bana uyar, nene diyenleri şöyle 3-4 aylığına banlarım siz nene görmemişsiniz
Bu gece tanışmak isteyen bir aileyi misafir ettik, övünmek gibi olmasın ya da dur niye övünmüyorum ki, övünmek gibi olsun bizi yeni evli çift sanıyorlarmış, 20 yaşındaki kızımızı görünce şaşırdılar, o kadar diyeyim sana

Allah Çene vermiş, laf çok, canlılık vermiş az da boy olsaymış tamammış
Sende canın sıkıldıkça ameliyata gidiyorsun, narkoz bağımlılık yaptı, bana gel süpürgeyle çekeceğim diyorum yağlarını

Bana geyik yaptırıyorsunuz burda, daha bakacak bir sürü kib var, burası bölümde bölümlerin canı yok mu, onlara da bakayım

Ohhh ne güzel iş anlat Mune anlatvallahi şurada 10 Yıldır yazdıklarımı toplasam kaç cilt kitap olurduyazmayı seviyorum Allah'tan, ilgilenmeyi, ayrıntılı anlatmayı seviyorum, bazen de çok ayrıntılı yazıyorum sanırım, sıkıcı oluyor

Yav bas edemezsen beni cagir, nasilsa polemik serbest oldu..Ben onlara en uygun dilden anlatirim..

Yav bas edemezsen beni cagir, nasilsa polemik serbest oldu..Ben onlara en uygun dilden anlatirim..
Olur baş edemezsem ki boyum kadar çenem varo zaman çağırırım seni, yalnız laf aramızda senin kız banlanmadığını duyunca ne olacak dün bana beni banlama, banlanmam gerektiğinde cezayı anneme kes dedi, olmamış bu, yapmamışsınız diyecekmişim öyle dedi, valla hepsi belgeli, kanıtlı, kızının profiline git, orda yazdı, çok cesur gördüm kendisini

yok yav.. Dur ben onu bi olduriim de geliyim..

şimdi medin bu mesajına imzamı atıyorum. kurallar değişmiş. deja vu dermişim:)
bunu yıllar önce yaşadık.
ve hoş olmadı sonu..
olay siyah yoksa beyaz olmalı ,,,olmamalı.
ahada cümleme bak.:)
biraz kötü oldu.
neyse. griileri tercih etmek gerek bir yerde.
ikisininde aşırısı fazla.
şimdi. polemik konusunda medle aynı düşünüyorum.
burası siyaset bölümü,düşünceleri karşılıklı savunurken polemik denilerek ceza yemesek iyi olacak tabiki.. .
bu iyi olmuş. ancak hakaret,belaltı. kişiliğe ima vs olmamalı.
ve konu dışına girmede. arada tabi olur.
ama sayfalarca zamanında o özgürlük olduğunda, geyik oldu.
konuyu açanın konusu yok oldu.
nerdeyse siyesettte bebek maması konuşuldu. :). abarttım ama o derece yanii:)
o yüzden bu kurallar belirginleşmeli. 2 3 mesaj konu dışı okeyde. fazlaya girince geyik bölümünden farksız oldu siyaset.
neyse kısaca kuralların bu kadar serbestliği insanları korkuttu..
her an küfür yerim endişesi kişileri uzaklaştırmış olabilir. siyaset güzel bir bölüm. kişisel haklarımızı ihlal etmedikçe ,birbirimizi linç etmedikçe ,hakaret etmedikçe tadından yenmez. neyse.
aklıma şimdilik gelen bunlar. geldikçe eklerim.

Ay hoşgeldin oky.
Siyasette geyik yapmak aslında gerginliği alır diye benim hoşuma gitti,ama bebek mamasına kadar konuşulmasıda komik olur tabii.

Ay hoşgeldin oky.
Siyasette geyik yapmak aslında gerginliği alır diye benim hoşuma gitti,ama bebek mamasına kadar konuşulmasıda komik olur tabii.
hoşbuldum parkon... bir kaç mesaj tamamda o günleri hatırlıyorum,sayfalarca geyik oldu. konu yok oldu. işin bu yönüde var.

hoşbuldum parkon... bir kaç mesaj tamamda o günleri hatırlıyorum,sayfalarca geyik oldu. konu yok oldu. işin bu yönüde var.
Evet hatırladığım bir konu var öyle sayfalarca geyik yapılan.
Neyseki şimdilik hala sessiz siyaset bölümü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…