- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Bende banların kalkmasına karşıyımda,af çıkmasına karşı değilim.aldığımız ceza çok uzundu be yaOyleymis. Tum kurallar kalkmis yine. Bi mail falan atip haber edeydiler bari
Bu isin sonu yine iyi olmaz. Banlarin kalkmasina karsiyim.
Oyleymis. Tum kurallar kalkmis yine. Bi mail falan atip haber edeydiler bari
Bu isin sonu yine iyi olmaz. Banlarin kalkmasina karsiyim.
Bende banların kalkmasına karşıyımda,af çıkmasına karşı değilim.aldığımız ceza çok uzundu be ya
enemmm banlar kalkmışmıı..Bencede banlar mutlaka olmalı,yoksa sonu feci olabilir,sonucuna katlanan o zaman buyursun hakaretini etsin dursun..
enemmm banlar kalkmışmıı..
Abla bizi 14 eylülde banladılar,30 eylüle kadar dedi bu zalım müdürlerGeçen sene yılbaşı affına uğramıştım,tadından yenmiyordu ama
Abla bizi 14 eylülde banladılar,30 eylüle kadar dedi bu zalım müdürler
O kadar da taciz ettim bize ulaşından ''ben bu kadar uzun olacağını bilmiyodum,tahliyemi istiyorum diye'' hiç kaele almadılar.
Neyseki bayramda af çıkmış,kadiş haber verdide döndüm.
yok canımm ne hakaretii yahu kızlarr ben o kadar hakaret edileceğini sanmıyorumm.. delimiyiz ayol hakaret edip duracağızz..Üyeye hakaret serbestmiş,ama diğer şeyler kurumlar c.başkanı filan hakaret olursa kötü.
ben değilimmmm...Siyasetten 1 kere ceza aldım,kim kiblediyse çıksın ortaya valla bişi yapmayacam
Ben bu sitenin ceza sistemini begenmiyorum aslında. Daha işlevsel bir sistem onerileri sunmuştuk ama yine bununla devam edildi.Bende banların kalkmasına karşıyımda,af çıkmasına karşı değilim.aldığımız ceza çok uzundu be ya
Bencede banlar mutlaka olmalı,yoksa sonu feci olabilir,sonucuna katlanan o zaman buyursun hakaretini etsin dursun..
bende onlardandımm polemikten yemiştim anam o danee 30 eylül diye mesaj geldi bi kızdım,, bi kızdım ama olmazki dedimm bayramda bu kadar tatlılar yapacağım nasıl atacağım resimlerini dedimm..Bu sefer senin cezan uzunmuş nettin bakalım da bu adar ceza aldın sende.
Gene şanslısın bayram affına uğramışsın
sana katılıyorummm..Ben bu sitenin ceza sistemini begenmiyorum aslında. Daha işlevsel bir sistem onerileri sunmuştuk ama yine bununla devam edildi.
Mesela hakaret ediyor ama ilk bani diye ertesi gun cezasi bitiyor. Sen surekli polemikten ceza aliyorsun ama onceden de ceza aldigin icin sadece polemikten 3 hafta banlaniyorsun.(misal ben)
Her şeyin ayri ayri cezasi olmali.
Hakaret mi ettin al sana 15 gun ceza , polemik mi yaptin al sana 3 gun ceza , geyik mi al sana 1 gun ceza.
Verilen cezalar suclarin karsiligi olmuyor böyle.
Hakaretin de , polemigin de, geyigin de farkli ceza sureleri olmali.
Ablacim gecen kurallar kalktiginda yalvarmistik. O kadar pis muhabbetler olmustu ki kufurler falan cok cirkindi. Kalkmamali kesinlikle
hımmm o zaman doğru okumayaa kardişşş.. okul önemliii.. ama özlicem ben seniii.. haberin olsunnn..hakaret eden eder, soluğu savcılıkta alır.
ama ben yinede uzağım burdan, son haftam üyelik dondurucam zamanım yok. okuyom ben yaaaa
Ben bu sitenin ceza sistemini begenmiyorum aslında. Daha işlevsel bir sistem onerileri sunmuştuk ama yine bununla devam edildi.
Mesela hakaret ediyor ama ilk bani diye ertesi gun cezasi bitiyor. Sen surekli polemikten ceza aliyorsun ama onceden de ceza aldigin icin sadece polemikten 3 hafta banlaniyorsun.(misal ben)
Her şeyin ayri ayri cezasi olmali.
Hakaret mi ettin al sana 15 gun ceza , polemik mi yaptin al sana 3 gun ceza , geyik mi al sana 1 gun ceza.
Verilen cezalar suclarin karsiligi olmuyor böyle.
Hakaretin de , polemigin de, geyigin de farkli ceza sureleri olmali.
Ablacim gecen kurallar kalktiginda yalvarmistik. O kadar pis muhabbetler olmustu ki kufurler falan cok cirkindi. Kalkmamali kesinlikle
vizelerden sona gelcem anacımhımmm o zaman doğru okumayaa kardişşş.. okul önemliii.. ama özlicem ben seniii.. haberin olsunnn..
Yok abla bana özel değil,yönetim karar almış sdiyasette banlanan herkes 30 eylüle kadar cezalı diye.Bu sefer senin cezan uzunmuş nettin bakalım da bu adar ceza aldın sende.
Gene şanslısın bayram affına uğramışsın
bende onlardandımm polemikten yemiştim anam o danee 30 eylül diye mesaj geldi bi kızdım,, bi kızdım ama olmazki dedimm bayramda bu kadar tatlılar yapacağım nasıl atacağım resimlerini dedimm..sonra genel af çıkmış bu seferde işlerimden dolayı giremedim topikeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?