AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Geçen sene yılbaşı affına uğramıştım,tadından yenmiyordu ama
Abla bizi 14 eylülde banladılar,30 eylüle kadar dedi bu zalım müdürler
O kadar da taciz ettim bize ulaşından ''ben bu kadar uzun olacağını bilmiyodum,tahliyemi istiyorum diye'' hiç kaele almadılar.
Neyseki bayramda af çıkmış,kadiş haber verdide döndüm.

Bu sefer senin cezan uzunmuş nettin bakalım da bu adar ceza aldın sende.
Gene şanslısın bayram affına uğramışsın

Bende banların kalkmasına karşıyımda,af çıkmasına karşı değilim.aldığımız ceza çok uzundu be ya
Ben bu sitenin ceza sistemini begenmiyorum aslında. Daha işlevsel bir sistem onerileri sunmuştuk ama yine bununla devam edildi.

Mesela hakaret ediyor ama ilk bani diye ertesi gun cezasi bitiyor. Sen surekli polemikten ceza aliyorsun ama onceden de ceza aldigin icin sadece polemikten 3 hafta banlaniyorsun.(misal ben)

Her şeyin ayri ayri cezasi olmali.

Hakaret mi ettin al sana 15 gun ceza , polemik mi yaptin al sana 3 gun ceza , geyik mi al sana 1 gun ceza.

Verilen cezalar suclarin karsiligi olmuyor böyle.

Hakaretin de , polemigin de, geyigin de farkli ceza sureleri olmali.
Bencede banlar mutlaka olmalı,yoksa sonu feci olabilir,sonucuna katlanan o zaman buyursun hakaretini etsin dursun..

Ablacim gecen kurallar kalktiginda yalvarmistik. O kadar pis muhabbetler olmustu ki kufurler falan cok cirkindi. Kalkmamali kesinlikle

bende onlardandımm polemikten yemiştim anam o danee 30 eylül diye mesaj geldi bi kızdım,, bi kızdım ama olmazki dedimm bayramda bu kadar tatlılar yapacağım nasıl atacağım resimlerini dedimm.. sonra genel af çıkmış bu seferde işlerimden dolayı giremedim topikeee..

sana katılıyorummm..

Daha öncede yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam,ortam geriliyordu sürekli,herkes herkese bişeyler söylüyordu..
İlk ban olunca 1 gün ceza veriliyor,ama iş hakarete varıyorsa 1 gün olmamalı bence süresi daha uzun olmalı.
Dediklerine katılıyorum bende,her cezanın farklı süreleri olmalı yani..

Söyledim zaten banlar kesinlikle kalkmamalı,yoksa işin ucu uzar gider diye düşünüyorum..

Yok abla bana özel değil,yönetim karar almış sdiyasette banlanan herkes 30 eylüle kadar cezalı diye.Bende ona itiraz ettiydim zati.Hakkım olan cezayı çekeyim,beni bırakın dedim.Şimdide tamamen kalkmış banlar,hayırlısı bakalım.

Diyorum ya b,raz uslu durun artık diye,sakalımız yokki sözümüz dnlensin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…