• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Sen yokken buralarda neler oldu neler üyenin biri bir arkadaşa lazca hakaret etti. Hakarette level atladik yani :)) yani kendine yakistiran kadın çatır catir küfür de ediyor hakaret de valla. Halbuki bu forumda en son olması gereken şey hatta hic olmaması lazım. Yakışmıyor bize
yapma yahuu yuh diyorum yaniii.. ne gerek varr hakaret ettide ne oldu ... insanlığın acizlikleri beyaaaa..

kanıma giriyosunuz bakın beni salon kadını çizgimden çıkartıcaksınız illa :KK70:

çık çık dur patlamış mısırımı kapıp geliyorum:KK70::KK70::KK70:
yorum.webp

Mune Mune dini tartışmalar, din konusu hassas olduğu için halen yasak diye belirtmiştiniz. Bu kapsamda bu bölümde ayet paylaşılması da halen yasak mıdır?

Teşekkürler.

edit: Yazmışsınız, ben görmemişim şimdi gördüm. Kusura bakmayın.

Hadi canım inanmam,seni hç görmedim birini terslerken genelde cevap vermezsin çünkü :KK53:
Bak demekki bu rahatlık alışkanlık yapacak ona göre sen gene cevap verme bile :KK70:

Valla korkum o canım, şimdi muneyle kazen bi topikte kurallar değişti der, bende görmem onu falan, başka bi topikte yeni densiz siyasitçi üyelere ayar verirken BAN:KK70::KK70::KK70:

Mune Mune dini tartışmalar, din konusu hassas olduğu için halen yasak diye belirtmiştiniz. Bu kapsamda bu bölümde ayet paylaşılması da halen yasak mıdır?

Teşekkürler.

edit: Yazmışsınız, ben görmemişim şimdi gördüm. Kusura bakmayın.
Eklediğiniz son kısmı görmeden alıntı yapmış oldum bir kere ama yazımı okumuşsunuz zaten, din hassas, bu sitede yalnızca Müslümanlar'da yok, bir tarafı ayrıcalık yapmak olmaz.
Dini soruları ilgili sitelere, Diyanet'e veya müftülüklere sormak yerinde olur ve ayet paylaşılmaması da iyi olur sonuçta ayet varsa konuya dini yorumlar gelmesi kaçınılmaz.

Back
X