• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Yok abla bana özel değil,yönetim karar almış sdiyasette banlanan herkes 30 eylüle kadar cezalı diye.:KK53:Bende ona itiraz ettiydim zati.Hakkım olan cezayı çekeyim,beni bırakın dedim.:KK53:Şimdide tamamen kalkmış banlar,hayırlısı bakalım.:KK53:

30 eylül olayını biliyorum,hatta o ara çekinerek yazıyordum bende :KK53: hatta 1 gün önce rüyama bile girdi,watspattan biri mesaj yazmış evimin resmi çekip bu ev senin mi diye yazmış.Sabahındada siyasetten ceza alan 30 eylüle kadar yok diye ..Anamm ne oluyor dedimm bir an :KK48:

Bazı polemiktede laflar havada uçuyor ama,karşılıklı bir fikri düzgüncene tartışabilsek bazen oda olmuyor..
canım zaten polemik var polemik var. hakarete giren kişisel polemikler tabiki banlanmalı. ama karşılıklı bir fikri savunmak ceza sebebi olmamalı bana göre. kişsele girince polemmik işte o zaman işin rengi değişiyor.

canım zaten polemik var polemik var. hakarete giren kişisel polemikler tabiki banlanmalı. ama karşılıklı bir fikri savunmak ceza sebebi olmamalı bana göre. kişsele girince polemmik işte o zaman işin rengi değişiyor.

İşin rengi değişiyorsa zaten anında cezası verilmeli,yoksa fikir çatışması bile olsa karşılıklı kötüsöze gerek olmamalı bence..

tahmin edebiliyorum canımm ama inan gerek yokk onu anladım yaniii..

Karşimdaki kişi evladıma söz söylüyorsa ben orada aslan kesilirim tabiki..

İşin rengi değişiyorsa zaten anında cezası verilmeli,yoksa fikir çatışması bile olsa karşılıklı kötüsöze gerek olmamalı bence..

Karşimdaki kişi evladıma söz söylüyorsa ben orada aslan kesilirim tabiki..
zaten olay kötü söz..
yoksa fikirler tartışılabilir. düşünceler karşılıklı savunulabilir. ama kötü söz olduğu an tabiiki ban şart

yok canımm ne hakaretii yahu kızlarr ben o kadar hakaret edileceğini sanmıyorumm.. delimiyiz ayol hakaret edip duracağızz..

Sen yokken buralarda neler oldu neler üyenin biri bir arkadaşa lazca hakaret etti. Hakarette level atladik yani :)) yani kendine yakistiran kadın çatır catir küfür de ediyor hakaret de valla. Halbuki bu forumda en son olması gereken şey hatta hic olmaması lazım. Yakışmıyor bize

zaten olay kötü söz..
yoksa fikirler tartışılabilir. düşünceler karşılıklı savunulabilir. ama kötü söz olduğu an tabiiki ban şart

Kötü söz olunca durum değişiyor bir anda,yoksa farklı fikirlerde olsa ki,buradaki arkadaşlarımızla bile ayrı düşüncelerimiz olabiliyor ..

Sen yokken buralarda neler oldu neler üyenin biri bir arkadaşa lazca hakaret etti. Hakarette level atladik yani :)) yani kendine yakistiran kadın çatır catir küfür de ediyor hakaret de valla. Halbuki bu forumda en son olması gereken şey hatta hic olmaması lazım. Yakışmıyor bize

Ciddenmi geri sayfalarda bişey okudum omu yoksa.

Back
X