- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Ben Kazen o kurali koymadan once banlandim galiba. Yani benim bizzat kendi cezamdiYok abla bana özel değil,yönetim karar almış sdiyasette banlanan herkes 30 eylüle kadar cezalı diye.Bende ona itiraz ettiydim zati.Hakkım olan cezayı çekeyim,beni bırakın dedim. Şimdide tamamen kalkmış banlar,hayırlısı bakalım.
Yasak, banlamalara düzenleme getirdik, konulara böyle bir düzenleme var demedik ki.dini konu yine yasakmı..
bimukabele mune. herkese başarılar:) hakaret eden kendi seviyesini belirler.. hakaretin küfrün ceza almasından yanayım. ama göreceğiz bakalım nereye kadar gidecekler. ucu anne babamıza dokunmasındaYasak, banlamalara düzenleme getirdik, konulara böyle bir düzenleme var demedik ki.
Ayrıca eleştirini okudum, sonuç olarak ister polemiğe girilsin, ister karşılıklı laf söylensin ceza alınmayacak, karar bu yönde.
Siyasiler, kurum ve Kuruluşlara hakaret, karalama, küfür olursa müdahale edilir.
Herkes kocaman, ne dediğini bilecek yaşta, hakaret etmeden yazmayı başarırlar sanıyorum.
Doğrudur, dediğim gibi geç gördüm açıklamanızı. Sayfalarda gezinirken gözüme çarpınca sormak istedim.Eklediğiniz son kısmı görmeden alıntı yapmış oldum bir kere ama yazımı okumuşsunuz zaten, din hassas, bu sitede yalnızca Müslümanlar'da yok, bir tarafı ayrıcalık yapmak olmaz.
Dini soruları ilgili sitelere, Diyanet'e veya müftülüklere sormak yerinde olur ve ayet paylaşılmaması da iyi olur sonuçta ayet varsa konuya dini yorumlar gelmesi kaçınılmaz.
Çok çok bölüm kapatılır olur biter, bölüm bölüm deniyorda bizde diyoruz ki olsa da olur olmasa da.bimukabele mune. herkese başarılar:) hakaret eden kendi seviyesini belirler.. hakaretin küfrün ceza almasından yanayım. ama göreceğiz bakalum nereye kadar gidecekler. ucu anne babamıza dokunmasında
yanii. iyice hakaretin dibine vurulursa olacağı o. ölüm yok ucunda.. teşekkürler. seviyeli siyasetler olsun diyeyim yinedeÇok çok bölüm kapatılır olur biter, bölüm bölüm deniyorda bizde diyoruz ki olsa da olur olmasa da.
Site siyaset bölümü için kurulmadı 15 yıl önce
Sizlere iyi siyasetler şimdilik çıkmam lazım.
Yasak, banlamalara düzenleme getirdik, konulara böyle bir düzenleme var demedik ki.
Ayrıca eleştirini okudum, sonuç olarak ister polemiğe girilsin, ister karşılıklı laf söylensin ceza alınmayacak, karar bu yönde.
Siyasiler, kurum ve Kuruluşlara hakaret, karalama, küfür olursa müdahale edilir.
Herkes kocaman, ne dediğini bilecek yaşta, hakaret etmeden yazmayı başarırlar sanıyorum.
dakika 1 gol 1 konum kapandıKonu din olmasa bile bi şekilde dine geliyor zaten mune.
Bence konuşulup, tartışılabilmeli ama tabi sen ne dersen o
Konu din, İslam olunca gereğinden fazla hırçın oluyor bazi hanim kizlarimiz.Böyle bir forumda dini konular yasak kalmalı bence. Geçen bir homo naledi konusunda evrim mevrim derken ucundan girdiler de amannnn eksik kalsın dedim
evet ya ama burda bazılarında olmuyor biliyor ya görüşlerini, ne dese ters anlayıp ters cevap veriyor. benim gerçek hayatımda tuttuğum takıma çok zıt, siyasi görüşüme çok zıt olan okadar arkadaşım varki. hep bana sallabaş olan, her dediğimi onaylayan, hep pohpohlayan, aynı görüşte olduğum insan sıkar beni ayolkarşıt görüşlü insanlarda anlaşabilir birbirini sevebilir, sadece dediğim gibi bazı insanlarda öfke kontrolu sorunu var anlamsız bi şekilde
Konu din, İslam olunca gereğinden fazla hırçın oluyor bazi hanim kizlarimiz.
Dini konunun yasak olmasini istemezdim ama ne yazik ki tartismayi bilemiyor insanlar. Buyur homo lanedini gördük...
evet ya ama burda bazılarında olmuyor biliyor ya görüşlerini, ne dese ters anlayıp ters cevap veriyor. benim gerçek hayatımda tuttuğum takıma çok zıt, siyasi görüşüme çok zıt olan okadar arkadaşım varki. hep bana sallabaş olan, her dediğimi onaylayan, hep pohpohlayan, aynı görüşte olduğum insan sıkar beni ayol
hayat görüşlerimizi bilemicem, ama düşüncelerimiz zıt farkındayım ama dediğim gibi hep beni onaylayan insanlar olursa çevremde olmazki bu iş. ayrıca burda yorumlarımdan beni çok farklı düşünenenler, aslımı görünce şok şok şokeee aynen canım, arkadaşı bırak insan kardeşiyle bile taban tabana zıt olabiliyor, gidip kimse kardeşini durup dururken sen neden böyle düşünüyorsun diye düşünceye carlıyor mu, yoooo, ee o zaman burda neden böyle
mesele senle ben de öyleyiz düşüncelerimiz hayat görüşlerimiz tamamen zıt muhtemelen, senin gibi bi kaç arkadaş daha var
bundan sonra sizin dışınızdakilere saygı duymayı tarafsız olamayı polemiklerde falan düşünmüyorum
Su evrim konusu... O konuda alintilayip yazmamak için zor tutmuştum kendimi ama itiraf edeyim.Hem de ne hırcınlık. Daha az önce bir konuda kurban bayramını sevmiyorum dememle nasıl sevmezsin diye girdi bir uye. Benim şahsi fikrime bile tahammul gösteremeyenler bir de dinle alakalı eleştirel bir fikir belirtsen neler demez? Ben de cok isterim dini konular konusulsun ama evrimi bile tartısamıyoruz. Ben maymundan gelmedim ama sizi bilemem diyenlerle dolu ortalık.
bak şimdi o hale nasıl gelinebildiki kaçıncı sayfada bacımm merak ettimm..
tarafsız olmayı da saygı duymayıda sorgulamaya başladım çünkü "bazı" üyeler kesinlikle tarafsızlığı iyi niyeti, saygıyı hak etmiyor, kendilerine bişey denmediği halde sürekli bi carlama halindeler, insan bu öfkeyle nasıl yaşar ki, merak ediyorum gerçekten... bu öfke nerden neden geliyor onuda merak ediyorumdüşünün bir de kendilerine bişey denmiş olsa öldürürler mazallah
HAHahhhaChess yerim seni
ALlahsen hangi konuda ayar verdin okumam lazım, seni ayar verirken dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?