- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
yapma yahuu yuh diyorum yaniii.. ne gerek varr hakaret ettide ne oldu ... insanlığın acizlikleri beyaaaa..Sen yokken buralarda neler oldu neler üyenin biri bir arkadaşa lazca hakaret etti. Hakarette level atladik yani :)) yani kendine yakistiran kadın çatır catir küfür de ediyor hakaret de valla. Halbuki bu forumda en son olması gereken şey hatta hic olmaması lazım. Yakışmıyor bize
evet ne yazarsan yaz, banlanmıyosun
haydi başla bakalım
bak şimdi o hale nasıl gelinebildiki kaçıncı sayfada bacımm merak ettimm..O kelimeyi tekrar etmek istemiyorum ama nasıl anlatacagimi da bilemiyorum :)) bu konuda chelzy'ye hakaret etti arkadaş.
O kelimeyi tekrar etmek istemiyorum ama nasıl anlatacagimi da bilemiyorum :)) bu konuda chelzy'ye hakaret etti arkadaş.
valla ben uzağım ban kalktı diye, tutamam kendimi biliyorum tersim fenadırAma ben ayıp şeyler bilmem ki pıtırcık pıtırcık yazarım
kendini bilememezlik,, densizlik keleşimm ..İşin rengi değişiyorsa zaten anında cezası verilmeli,yoksa fikir çatışması bile olsa karşılıklı kötüsöze gerek olmamalı bence..
Karşimdaki kişi evladıma söz söylüyorsa ben orada aslan kesilirim tabiki..
kendini bilememezlik,, densizlik keleşimm ..
valla ben uzağım ban kalktı diye, tutamam kendimi biliyorum tersim fenadır
valla ben uzağım ban kalktı diye, tutamam kendimi biliyorum tersim fenadır
Nasılsa ban yok görsün işte millet tersiniBen dalga gecmeli konusuyorum sinirimi bozanlarla ya hakaret makaret cıksss yapmam
tutma kendini ban man yok
kanıma giriyosunuz bakın beni salon kadını çizgimden çıkartıcaksınız illa
ben bile sabah birini tersledim o derece
eski sisteme göre ban almam muhtemeldi oysa ki
Hadi canım inanmam,seni hç görmedim birini terslerken genelde cevap vermezsin çünkü
Bak demekki bu rahatlık alışkanlık yapacak ona göre sen gene cevap verme bile
damarıma basan yok şimdilik, tersimi göstreceğim zaman etiketlerim seni
ay saol canım çok düşüncelisindamarıma basan yok şimdilik, tersimi göstreceğim zaman etiketlerim seniokursun mısır eşliğinde
Eklediğiniz son kısmı görmeden alıntı yapmış oldum bir kere ama yazımı okumuşsunuz zaten, din hassas, bu sitede yalnızca Müslümanlar'da yok, bir tarafı ayrıcalık yapmak olmaz.Mune dini tartışmalar, din konusu hassas olduğu için halen yasak diye belirtmiştiniz. Bu kapsamda bu bölümde ayet paylaşılması da halen yasak mıdır?
Teşekkürler.
edit: Yazmışsınız, ben görmemişim şimdi gördüm. Kusura bakmayın.
Valla korkum o canım, şimdi muneyle kazen bi topikte kurallar değişti der, bende görmem onu falan, başka bi topikte yeni densiz siyasitçi üyelere ayar verirken BAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?