• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

evet ya ama burda bazılarında olmuyor biliyor ya görüşlerini, ne dese ters anlayıp ters cevap veriyor. benim gerçek hayatımda tuttuğum takıma çok zıt, siyasi görüşüme çok zıt olan okadar arkadaşım varki. hep bana sallabaş olan, her dediğimi onaylayan, hep pohpohlayan, aynı görüşte olduğum insan sıkar beni ayol :KK48:
Ahahaha ben seni seviyorum mesela. Kocami da seviyorum tuttugum takimdan baslayarak her seyde karsit gorusluyuzdur :KK53:

Ben bu devirde yaşıyorum ya... Bu devirde.

Evet geçmişte kpss denen bir sınav gelmiş. Herkes sınava girsin. Puanını alsın. Atansın sirayla diye.

Tam da bahsettigim mantık bu. Herkes yaptı o da yapsın.

Hani Allah Peygamber Din? Hani islamiyet? Hani hak? Hani hukuk? Hani isminde ki adalet?

Allahım bütün hakkım haramdır bu tarz insanlara..

Sen sor benim emeklerimin karşılığıni.. Sen sor benim gözyaşlarimin hesabını.. Sen sor Allahım.

Bu saatten sonra sizi gozardi ediyorum. Ve size Kuran'ı Kerim i açıp okumanızı tavsiye ediyorum. Türkçe mealini...

Allah sizi de beni de herkesi de görüyor.. Bu da size son sözüm..
Kesinlikle her kelimesine katılıyorum,hakkımızla calışıp dininip onun bile karşılığını

alamıyoruz,savunanların zerresini anlamıyorum,hastane diyorlar hastaneye gidiyorsun birbir çeşit

sıradan muayene olamıyorsun kardeşim hasta üç dört defa gitti muayene olamadı

sıradan,formaliteden

randevu aldığı halde,marketten iki parça şey alsak kaç lira tutuyo,açlık sınırının biraz üzerinde

yaşıyoruz,o kadar yıl okudum mühendis oldum doğru dürüst iş yok atama yok,kpss ye calıştım girdim

müfredata uygun olmayan sorular,verilmeyen kadrolar,herkes kendine bir baksın,hayatına öncelikle

neler oldu bu dönemde diye,

çünkü neden böyle diyorum işsiz akrabamız var battı kendisi ekonomik olarak sorun yaşadı adam hala akp savunuyor ulan diyorum (içimden :) ) sen neyi savunuyorsun allah aşkına,sen işssizsen çevren geçim derdindeyse sorumlusu kim,şu icraatları yaptı diyorlar sen faydasını gördün mü arkadaş,eşine çocuklarına bakacağın işin var mı önce bana bunu söyle,insanların gözü nasıl bu kadar kör olabiliyor artık pes,o kadar büyük bir körlük ki kendi durumlarını göremiyorlar,körü körüne savunmak budur,coğunluk böyle.

Verdim linki okudunuz mu ?
Onu bunu bırakın da soruma cevap verin recep tayyip erdoğan yeni bir parti kursa yinede akp der miydiniz acaba ? akp den kimi tanıyorsunuz recep tayyip erdoğan dan başka, siz partiyi değil tek bir adamı destekliyorsunuz,olanları değil size görüleni kabul ediyorsunuz.

Onu bunu bırakın da soruma cevap verin recep tayyip erdoğan yeni bir parti kursa yinede akp der miydiniz acaba ? akp den kimi tanıyorsunuz recep tayyip erdoğan dan başka, siz partiyi değil tek bir adamı destekliyorsunuz,olanları değil size görüleni kabul ediyorsunuz.
Davutoglunu tanıyorum canim yeterli mi ?
gordukleerimden bir çoğu dogru geliyorsa bana kabul ediyorum evet . Size nasil dogru gelmeyip kabullenmiyorsaniz ..

Son düzenleme:
ben Chelzy'ye hakaret eden üyenin eski bir üye olduğunu düşünüyorum.üslup aynı:KK51:

Konu din olmasa bile bi şekilde dine geliyor zaten mune.
Bence konuşulup, tartışılabilmeli ama tabi sen ne dersen o :KK70::KK70:
pelin ben istemez miyim din konuşulsun, dinlere bir garezim yok, hatta aksine tüm dinler ve ateizm, deizm dahil bütün görüşlere de açık biriyimdir, aman Şundan konuşmayalım dinden çıkarım demem, keşke konuşulsa ama yok olmuyor, hadi siyaşette çok çok ağzının ayarını bilmezsin o sana kızar laf sokar, sen ona kızar laf sokarsın, olmadı mahkemeye verir, kozunu orda paylaşırsın ama inanç öyle değil, başlarım senin dinine dese kişisel olur bende senin dinine dersin kavga edersin fakat iş Peygamberlere, kitaplara varıyor, ben bu konuda ufku çok açığım diyeni bile rahatsız edecek kadar kötü bir dil kullanıldığından din konuşulmasın.
Hakikaten hazır değiliz, siyaseti bile sindiremedik, dini konulara girilirse siteye kilidi vur çık arkana bile bakma:KK14:

pelin ben istemez miyim din konuşulsun, dinlere bir garezim yok, hatta aksine tüm dinler ve ateizm, deizm dahil bütün görüşlere de açık biriyimdir, aman Şundan konuşmayalım dinden çıkarım demem, keşke konuşulsa ama yok olmuyor, hadi siyaşette çok çok ağzının ayarını bilmezsin o sana kızar laf sokar, sen ona kızar laf sokarsın, olmadı mahkemeye verir, kozunu orda paylaşırsın ama inanç öyle değil, başlarım senin dinine dese kişisel olur bende senin dinine dersin kavga edersin fakat iş Peygamberlere, kitaplara varıyor, ben bu konuda ufku çok açığım diyeni bile rahatsız edecek kadar kötü bir dil kullanıldığından din konuşulmasın.
Hakikaten hazır değiliz, siyaseti bile sindiremedik, dini konulara girilirse siteye kilidi vur çık arkana bile bakma:KK14:

Evet çok haklısın munecim dediğin gibi hassas bir konu.

Davutoglunu tanıyorum canim yeterli mi ?
gordukleerimden bir çoğu dogru geliyorsa bana kabul ediyorum evet . Size nasil dogru gelmeyip kabullenmiyorsaniz ..
Sorduğum soyut bir soruya somut bir yanıt vererek kapasitenizi göstermişssiniz. Orta okulda hocanız kelimelerle resim çizin dediğinde de gerçek bir resim mi çiziyordunuz.
Verdiğiniz veya tanıdığınız isimler başka birinin sulieti değil mi acaba ?
Sadece sunu söyleyim çıkar üzerine kurulu ilişkisiler aradaki cıkar bittiğinde bitmeye mahkumdur.

polemik banının kalkması iyi oldu birine cvp verince devamı geliyor oda polemik oluyo du.
Geçen kuralların sıkı oldugu dönem birine polemik olmasın ban yemiyim diye özelden cvp verdim adım özelden hakaret edene çıktı yoksa topik ede yazardım ban korkusu olmasa.
Bu yüzden birilerinin profilinde dedikodumu yapanlar herkesi kendi gibi sanmasınlar.
Önce kimse c.başkanına hakaret eden Video koymasın. O hakaret olmadı benim kişinin kendi verdiği cvbı teyit eden özelden verdiğim cvp hakaret oldu.
Hakaret te güzellik gibi göreceli anlaşılan.
Bu durumda bazı uyanıklar kendileri..

Sorduğum soyut bir soruya somut bir yanıt vererek kapasitenizi göstermişssiniz. Orta okulda hocanız kelimelerle resim çizin dediğinde de gerçek bir resim mi çiziyordunuz.
Verdiğiniz veya tanıdığınız isimler başka birinin sulieti değil mi acaba ?
Sadece sunu söyleyim çıkar üzerine kurulu ilişkisiler aradaki cıkar bittiğinde bitmeye mahkumdur.

Kapasite mapasite uslubuna dikkat ederek konus benmle .. aynen ogretmen a diyordu ben b yapiyordum..
Bana kimi tanıyorsun dedin bende cevb verdim cevabim tatmin etmediyse . Kendi KAPASITENIZDE biriyle konuşun . Alinti yapmayın bidaha . Bu siyasette adam gbi konusma yapilmaz ...

Back
X