- Konu Sahibi cimcimegfb
- #581
ay canım boşver okuduğuna deymicek yeni bir üyecik![]()
Ya illa aratacaksın bana, catlarım meraktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım boşver okuduğuna deymicek yeni bir üyecik![]()
Ya illa aratacaksın bana, catlarım meraktan![]()
Ahahaha ben seni seviyorum mesela. Kocami da seviyorum tuttugum takimdan baslayarak her seyde karsit gorusluyuzdurevet ya ama burda bazılarında olmuyor biliyor ya görüşlerini, ne dese ters anlayıp ters cevap veriyor. benim gerçek hayatımda tuttuğum takıma çok zıt, siyasi görüşüme çok zıt olan okadar arkadaşım varki. hep bana sallabaş olan, her dediğimi onaylayan, hep pohpohlayan, aynı görüşte olduğum insan sıkar beni ayol![]()
Kesinlikle her kelimesine katılıyorum,hakkımızla calışıp dininip onun bile karşılığınıBen bu devirde yaşıyorum ya... Bu devirde.
Evet geçmişte kpss denen bir sınav gelmiş. Herkes sınava girsin. Puanını alsın. Atansın sirayla diye.
Tam da bahsettigim mantık bu. Herkes yaptı o da yapsın.
Hani Allah Peygamber Din? Hani islamiyet? Hani hak? Hani hukuk? Hani isminde ki adalet?
Allahım bütün hakkım haramdır bu tarz insanlara..
Sen sor benim emeklerimin karşılığıni.. Sen sor benim gözyaşlarimin hesabını.. Sen sor Allahım.
Bu saatten sonra sizi gozardi ediyorum. Ve size Kuran'ı Kerim i açıp okumanızı tavsiye ediyorum. Türkçe mealini...
Allah sizi de beni de herkesi de görüyor.. Bu da size son sözüm..
Onu bunu bırakın da soruma cevap verin recep tayyip erdoğan yeni bir parti kursa yinede akp der miydiniz acaba ? akp den kimi tanıyorsunuz recep tayyip erdoğan dan başka, siz partiyi değil tek bir adamı destekliyorsunuz,olanları değil size görüleni kabul ediyorsunuz.Verdim linki okudunuz mu ?
Davutoglunu tanıyorum canim yeterli mi ?Onu bunu bırakın da soruma cevap verin recep tayyip erdoğan yeni bir parti kursa yinede akp der miydiniz acaba ? akp den kimi tanıyorsunuz recep tayyip erdoğan dan başka, siz partiyi değil tek bir adamı destekliyorsunuz,olanları değil size görüleni kabul ediyorsunuz.
pelin ben istemez miyim din konuşulsun, dinlere bir garezim yok, hatta aksine tüm dinler ve ateizm, deizm dahil bütün görüşlere de açık biriyimdir, aman Şundan konuşmayalım dinden çıkarım demem, keşke konuşulsa ama yok olmuyor, hadi siyaşette çok çok ağzının ayarını bilmezsin o sana kızar laf sokar, sen ona kızar laf sokarsın, olmadı mahkemeye verir, kozunu orda paylaşırsın ama inanç öyle değil, başlarım senin dinine dese kişisel olur bende senin dinine dersin kavga edersin fakat iş Peygamberlere, kitaplara varıyor, ben bu konuda ufku çok açığım diyeni bile rahatsız edecek kadar kötü bir dil kullanıldığından din konuşulmasın.Konu din olmasa bile bi şekilde dine geliyor zaten mune.
Bence konuşulup, tartışılabilmeli ama tabi sen ne dersen o![]()
ozaman boşa kocanı karanfil olmaz bu iş illa aynı görüşte olmalısınızAhahaha ben seni seviyorum mesela. Kocami da seviyorum tuttugum takimdan baslayarak her seyde karsit gorusluyuzdur![]()
gördüm ve okudum canımm veee benn böyleee36. Sayfada kakao. Sen görünce anlarsın zaten karadenizlisin :)
pelin ben istemez miyim din konuşulsun, dinlere bir garezim yok, hatta aksine tüm dinler ve ateizm, deizm dahil bütün görüşlere de açık biriyimdir, aman Şundan konuşmayalım dinden çıkarım demem, keşke konuşulsa ama yok olmuyor, hadi siyaşette çok çok ağzının ayarını bilmezsin o sana kızar laf sokar, sen ona kızar laf sokarsın, olmadı mahkemeye verir, kozunu orda paylaşırsın ama inanç öyle değil, başlarım senin dinine dese kişisel olur bende senin dinine dersin kavga edersin fakat iş Peygamberlere, kitaplara varıyor, ben bu konuda ufku çok açığım diyeni bile rahatsız edecek kadar kötü bir dil kullanıldığından din konuşulmasın.
Hakikaten hazır değiliz, siyaseti bile sindiremedik, dini konulara girilirse siteye kilidi vur çık arkana bile bakma![]()
Sorduğum soyut bir soruya somut bir yanıt vererek kapasitenizi göstermişssiniz. Orta okulda hocanız kelimelerle resim çizin dediğinde de gerçek bir resim mi çiziyordunuz.Davutoglunu tanıyorum canim yeterli mi ?
gordukleerimden bir çoğu dogru geliyorsa bana kabul ediyorum evet . Size nasil dogru gelmeyip kabullenmiyorsaniz ..
Sorduğum soyut bir soruya somut bir yanıt vererek kapasitenizi göstermişssiniz. Orta okulda hocanız kelimelerle resim çizin dediğinde de gerçek bir resim mi çiziyordunuz.
Verdiğiniz veya tanıdığınız isimler başka birinin sulieti değil mi acaba ?
Sadece sunu söyleyim çıkar üzerine kurulu ilişkisiler aradaki cıkar bittiğinde bitmeye mahkumdur.