Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Patates fırındaki gibi kuru mu çıkıyor yoksa çaktırmadan yağ da ekleniyor mu?

Aslında bu yağsız fritöz değil ki. Ben niye yağsız diye düşünüyorum?
kendi kullanımımı anlatayım ben hepten yağsız yal gibi yiyemem doğrusu ama kızartma gibi aşırı yağlı şeyleri de yiyemem, airfyerda yağ kullanılıyor ama mesela ben 3 büyük boy patatese yarım tatlı kaşığı yağ döküp iyice karıştırıp öyle koyuyorum airfyera, ama ayıptır söylemesi köfteye kanat but gibi tavuk ürünlerine zaten kendi yağlı olduğundan yağ eklemiyorum ızgara gibi pişiyor.

Yarışma olmasa yemek yapacağım yok halbuki Ben en iyisi yutubır olayım Ordi ile Püfüdükler

Tavaya kapak koyup yapsam aynı hesap yani

Bana firmalar sponsor olmazsa ayferleri karalarım
Doğal ısı olur seninki
Olur bence yokken benden daha iyi biliyosun

Kaç watt ki fırından daha az harcıyor?

Bazı arkadaşlar gereksiz kaldırdım kullanmadım diyorlar. Kimisi temizliği zor diyor. Biz her konuda aydınlanma istiyoruz
Bence bu kişiden kişiye kullanımına bağlı olarak değişkenlik gösterir, herkes alıyor ben de alayım hevesiyle alıp ayda yılda bir kullanılacaksa hiç o kadar para vermeye gerek yok, fırında da yapılır aynı şeyler ama düzenli kullanan biriyseniz fırına göre çok pratik, dediğim gibi bizde her gün en az 2 defa çalışıyor çünkü biz ekmeğimizi de kendimiz yapıyoruz, ekmek pişiyor yemek pişiyor hamur işi kek poğaça çok yaparız onlar pişiyor, pratikliği de fırın gibi önceden bilmem kaç dakika ısıttığın fırına koy derdin yok, hazırla at airfryera süre ve sıcaklığı gir, bitttiğinde otur ye.

Thermomix geldi aklıma. O değil sanırım. Onun da bir ara popülerliği arttı ama fiyattan dolayı daha ortalıkta görmedim

Abla bir tarifte sana mı versek vallahi sen tam aradığım konu yazarısın
Bende alırsam çok kullanacağımı düşünüyorum. Ben faydasız olduğunu düşünmüyorum
Temizlik dersen her şey bir şekilde kirleniyor. Fırın bile sık sık temizlenmesi gerekiyor.

O zaman 2024 için evrene pozitif mesaj gönderiyorum munecanim,benimde olsun bi tane

Aman onu kimse sevmez mecburen yapıyoruz

Bunu konunda aynen böyle yaz
A-aaaaa kocalar ne işe yarıyor yerken iyi, ımmmhh ne güzel diyorlar, temizliği de kocalar yapsın.

Pilipis selam bak reklamınızı yapıyor gibi oluyorum resmen, rica ediyorum aksesuarlarını uzay mekiğine el freni alıyormuşuz gibi fiyatlara satmayın tamam iyisiniz hoşsunuz da aparatlar uçmuş

Bu kategori sizden de yemek gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…