Yarışma olmasa yemek yapacağım yok halbukiPüf noktları sen de maşallah
Tavaya kapak koyup yapsam aynı hesap yaniAz yağlı diyelim
Evet fırını boşalt ısıt bunlarla uğraşma derdi yok en azındanElinin altında işre çok güzell
kendi kullanımımı anlatayım ben hepten yağsız yal gibi yiyemem doğrusuPatates fırındaki gibi kuru mu çıkıyor yoksa çaktırmadan yağ da ekleniyor mu?
Aslında bu yağsız fritöz değil ki. Ben niye yağsız diye düşünüyorum?
Doğal ısı olur seninkiYarışma olmasa yemek yapacağım yok halbukiBen en iyisi yutubır olayım Ordi ile Püfüdükler
Tavaya kapak koyup yapsam aynı hesap yani
Bana firmalar sponsor olmazsa ayferleri karalarım
Evettt nesee yeni evime geçeyimde alırım nasılsa fırınım olmayacak oturduğum evde ev sahibinin çünküEvet fırını boşalt ısıt bunlarla uğraşma derdi yok en azından
İnşallah kuzucum :)Evettt nesee yeni evime geçeyimde alırım nasılsa fırınım olmayacak oturduğum evde ev sahibinin çünkü
Evet temizlesi zor hatta eziyetPhilips’in rezidansı dışardaymış. Sepeti falan daha meşakkatli. Xiaomi ona göre daha pratik bana göreen azından rezidans kapalı
Kaç watt ki fırından daha az harcıyor?Tabi fırın çok yakıyor ben mesela orman kebabı yapmıştım et yerine köfteli köfteyi patatesi onda kızarttım bezelyesini ocakta salçalı suyla pişirdim bir tane tencere gibi borcamım var ona karıştırdım hepsini direkt ayferde pişirdim
Bence bu kişiden kişiye kullanımına bağlı olarak değişkenlik gösterir, herkes alıyor ben de alayım hevesiyle alıp ayda yılda bir kullanılacaksa hiç o kadar para vermeye gerek yok, fırında da yapılır aynı şeyler ama düzenli kullanan biriyseniz fırına göre çok pratik, dediğim gibi bizde her gün en az 2 defa çalışıyor çünkü biz ekmeğimizi de kendimiz yapıyoruz, ekmek pişiyor yemek pişiyor hamur işi kek poğaça çok yaparız onlar pişiyor, pratikliği de fırın gibi önceden bilmem kaç dakika ısıttığın fırına koy derdin yok, hazırla at airfryera süre ve sıcaklığı gir, bitttiğinde otur ye.Bazı arkadaşlar gereksiz kaldırdım kullanmadım diyorlar. Kimisi temizliği zor diyor. Biz her konuda aydınlanma istiyoruz
Ben üşengecim ondan, ben fırın temizlemeyi de sevmem, ocak, fritöz, davlumbaz.. bunlar bana göre değil.
Bunu konunda aynen böyle yazEvet temizlesi zor hatta eziyet
Thermomix geldi aklıma. O değil sanırım. Onun da bir ara popülerliği arttı ama fiyattan dolayı daha ortalıkta görmedimBence bu kişiden kişiye kullanımına bağlı olarak değişkenlik gösterir, herkes alıyor ben de alayım hevesiyle alıp ayda yılda bir kullanılacaksa hiç o kadar para vermeye gerek yok, fırında da yapılır aynı şeyler ama düzenli kullanan biriyseniz fırına göre çok pratik, dediğim gibi bizde her gün en az 2 defa çalışıyor çünkü biz ekmeğimizi de kendimiz yapıyoruz, ekmek pişiyor yemek pişiyor hamur işi kek poğaça çok yaparız onlar pişiyor, pratikliği de fırın gibi önceden bilmem kaç dakika ısıttığın fırına koy dedin yok, hazırla at airfryera süre ve sıcaklığı gir, bitttiğinde otur ye.
1500 diye hatırlıyorumKaç watt ki fırından daha az harcıyor?
Abla bir tarifte sana mı versek vallahi sen tam aradığım konu yazarısınBence bu kişiden kişiye kullanımına bağlı olarak değişkenlik gösterir, herkes alıyor ben de alayım hevesiyle alıp ayda yılda bir kullanılacaksa hiç o kadar para vermeye gerek yok, fırında da yapılır aynı şeyler ama düzenli kullanan biriyseniz fırına göre çok pratik, dediğim gibi bizde her gün en az 2 defa çalışıyor çünkü biz ekmeğimizi de kendimiz yapıyoruz, ekmek pişiyor yemek pişiyor hamur işi kek poğaça çok yaparız onlar pişiyor, pratikliği de fırın gibi önceden bilmem kaç dakika ısıttığın fırına koy dedin yok, hazırla at airfryera süre ve sıcaklığı gir, bitttiğinde otur ye.
O zaman 2024 için evrene pozitif mesaj gönderiyorum munecanim,benimde olsun bi tanekendi kullanımımı anlatayım ben hepten yağsız yal gibi yiyemem doğrusuama kızartma gibi aşırı yağlı şeyleri de yiyemem, airfyerda yağ kullanılıyor ama mesela ben 3 büyük boy patatese yarım tatlı kaşığı yağ döküp iyice karıştırıp öyle koyuyorum airfyera, ama ayıptır söylemesi köfteye kanat but gibi tavuk ürünlerine zaten kendi yağlı olduğundan yağ eklemiyorum ızgara gibi pişiyor.
Aman onu kimse sevmez mecburen yapıyoruzBen üşengecim ondan, ben fırın temizlemeyi de sevmem, ocak, fritöz, davlumbaz.. bunlar bana göre değil.
Bak dolapları çok güzel silerim içini dışını çifte ovala bembeyaz çıkar oh mis ama böyle kıvrımlı içli dışlı şeyleri temizlemeyi sevmiyorum
Çokmuş ama. Fırın daha büyük olduğu için daha zor ısınıyordur belki. Bahane buldum. Ayferde pişecek yemek kime yetecek1500 diye hatırlıyorum
Benim düşünceleri görenler alır mı bilmemBunu konunda aynen böyle yaz
A-aaaaa kocalar ne işe yarıyor yerken iyi, ımmmhh ne güzel diyorlar, temizliği de kocalar yapsın.Bunu konunda aynen böyle yaz
Bu kategori sizden de yemek gelir miBence bu kişiden kişiye kullanımına bağlı olarak değişkenlik gösterir, herkes alıyor ben de alayım hevesiyle alıp ayda yılda bir kullanılacaksa hiç o kadar para vermeye gerek yok, fırında da yapılır aynı şeyler ama düzenli kullanan biriyseniz fırına göre çok pratik, dediğim gibi bizde her gün en az 2 defa çalışıyor çünkü biz ekmeğimizi de kendimiz yapıyoruz, ekmek pişiyor yemek pişiyor hamur işi kek poğaça çok yaparız onlar pişiyor, pratikliği de fırın gibi önceden bilmem kaç dakika ısıttığın fırına koy derdin yok, hazırla at airfryera süre ve sıcaklığı gir, bitttiğinde otur ye.