Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Diğer markaları bilmiyorum o yüzden sağlıklı bir kıyaslama yapamam ama eşimin arkadaşı uygun fiyatlı diye kumtel almış, bazı şeyleri Philips’e göre daha uzun sürede pişiriyor, dediğim gibi ben patatesi 15 dakika da hazır ediyorum 15 dakikada da köfte pişiyor toplam 30 dakika 5-6 kişilik menü hazır oluyor, fırına göre eksi yönleri illa ki vardır mesela ne kadar büyük olursa olsun bir fırın büyüklüğünde olamazlar ama önceden ısıtma derdi yok fırına göre daha az elektrik sarfiyatı var, ki bizde her gün en az 2 defa çalışıyor airfryer.
Kesinlikle öyle mesela köfteyi ben 10-11 dk da pişiriyorum çok hızlı pişiriyor bir keresinde meyve kurutmuştum 2 saatlikti ayarı o aralar çok kullandım elektrikte hiç fark olmadı açıkcası bi çok yönden bence tasarruf özellikle yağ ve elektrik

Ay neler neler varya küçük kağıt kalıplar aldım kek yapıcam kafamda o var bu ara benim maksimum yapabileceğim şey :)
Ben kek yaptım. Silikon kalıplardan almıştım
IMG_6063.jpeg

Sufle gibi oldu mesela. Altı ıslak gibi oluyor 😁 sosla falan iyi gidiyor

Markadan markaya sıcaklık ve süre ayarı değişiyor olabilir ama ben Philips için yazayım, Philips airfyer’ın 180 derecesi fırının 200-220 derecesiyle aynı dersem yalan olmaz, onu da şuradan anladım fırında kek yaptığımda 180 derecede 35 dakikada içi dışı çok güzel kabarır ve pişerdi, airfyer’ı ilk aldığımda keki fırındaki gibi 180 dereceye ayarlayarak koydum dışı yandı içi pişmedi, kek gibi yoğun hamur işlerini 150 derecede 35 dakika pişiriyorum oluyor, patates de 180 derecede 15 dakikada hazır.
Patates fırındaki gibi kuru mu çıkıyor yoksa çaktırmadan yağ da ekleniyor mu? 🥴

Aslında bu yağsız fritöz değil ki. Ben niye yağsız diye düşünüyorum? 🤔

Kesinlikle öyle mesela köfteyi ben 10-11 dk da pişiriyorum çok hızlı pişiriyor bir keresinde meyve kurutmuştum 2 saatlikti ayarı o aralar çok kullandım elektrikte hiç fark olmadı açıkcası bi çok yönden bence tasarruf özellikle yağ ve elektrik
Amaanıınnn fırın daha fenaymış görüyormusuunn

Oooo Munem demek sende zengosun🤑🤣
Ahhh ablam işte böyle güzel püf noktaları olan konular açılsın istiyorum 🥰
Hepimiz faydalanalım🥰
Öyle mi oluyorum 🤣 ya ben fiyatları fezaya çıkmadan almıştım daha doğrusu yalan söylemiş olmayayım şimdi, ben almadım mutfak işlerini sevmiyorum biliyorsun :))) 2 sene evvel İstanbul’a gittiğimde benimki nette görmüş airfrey’ı, mutfağa pek meraklıdır pişirsin yesin içsin, eve döndüm airfyer dedim bu ne, her şeyi pişiren alet dedi fırını da atmış 😵‍💫 ilk kullanımda uzay mekiği kullanıyor gibiydim hahahahahaha

Amaanıınnn fırın daha fenaymış görüyormusuunn
Tabi fırın çok yakıyor ben mesela orman kebabı yapmıştım et yerine köfteli köfteyi patatesi onda kızarttım bezelyesini ocakta salçalı suyla pişirdim bir tane tencere gibi borcamım var ona karıştırdım hepsini direkt ayferde pişirdim

Öyle mi oluyorum 🤣 ya ben fiyatları fezaya çıkmadan almıştım daha doğrusu yalan söylemiş olmayayım şimdi, ben almadım mutfak işlerini sevmiyorum biliyorsun :))) 2 sene evvel İstanbul’a gittiğimde benimki nette görmüş airfrey’ı, mutfağa pek meraklıdır pişirsin yesin içsin, eve döndüm airfyer dedim bu ne, her şeyi pişiren alet dedi fırını da atmış 😵‍💫 ilk kullanımda uzay mekiği kullanıyor gibiydim hahahahahaha
Abla biz burada ikiye ayrıldık😁
Aırfrey olan zenginler ve olmayan fakfakirler:KK70:
Şimdi kimler zengo göreceğiz:KK70:
Faydalı bir alet ise şart ablacım 🤗Şimdi her şey teknolojik 🤗İyi günlerde kullanın inşallah 🤲 ❤️

Tabi fırın çok yakıyor ben mesela orman kebabı yapmıştım et yerine köfteli köfteyi patatesi onda kızarttım bezelyesini ocakta salçalı suyla pişirdim bir tane tencere gibi borcamım var ona karıştırdım hepsini direkt ayferde pişirdim
Elinin altında işte çok güzell

X