Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
A-aaaaa kocalar ne işe yarıyor yerken iyi, ımmmhh ne güzel diyorlar, temizliği de kocalar yapsın.

Pilipis selam:KK3: bak reklamınızı yapıyor gibi oluyorum resmen, rica ediyorum aksesuarlarını uzay mekiğine el freni alıyormuşuz gibi fiyatlara satmayın tamam iyisiniz hoşsunuz da aparatlar uçmuş:KK14:
Bak bu çok iyi fikir😁Ben cidden bunu kocama paslarım:KK70:

Bak bu çok iyi fikir😁Ben cidden bunu kocama paslarım:KK70:
Valla her şeyin temizliğini de düşünmeyin, erkeğin midesine giden yol mideden geçmiyor muydu, eee siz pişiriyorsunuz temizliği de onlar yapsın, ne ka güzel pişir taşır temizle, yok öyle dünya erkekler temizlesin, ben artık kaynanayım da Nevreste, damadın elinde vileda görmezsem olmaz, bana numara yapmak için viledayla siliyormuş gibi yapar da eline yakışmazsa anlarım diyorum😂

İnş reklam gelir de hediye ederler 🤲🫶
Valla philips yapsın bir güzellik tabii ki diğer markalar da, ben ütü saç kurutma makinesi tv airfryer gibi ürünleri Philips’ten alıyorum, lütfen buradaki arkadaşlarımıza bir güzellik yapsınlar senelerdir müşterisiyim hakkında yazıp çiziyorum da.

Markalara duyurulur:KK8:

Valla her şeyin temizliğini de düşünmeyin, erkeğin midesine giden yol mideden geçmiyor muydu, eee siz pişiriyorsunuz temizliği de onlar yapsın, ne ka güzel pişir taşır temizle, yok öyle dünya erkekler temizlesin, ben artık kaynanayım da Nevreste, damadın elinde vileda görmezsem olmaz, bana numara yapmak için viledayla siliyormuş gibi yapar da eline yakışmazsa anlarım diyorum😂
Ablacım eşim sağ olsun yardım ediyor. Burada bile her geldiğinde odamı falan toparlıyoruz. Ben ağır işlere çok giremiyorum.
Aırfrey temizliği onda🤣
Tabi ki hayat müşterek herkes her şeyi yapmalı😁
Ayyy ablacım hayırlı olsun 🥰❤️Genç yaşta kayınvalidemi oldun🥰🧿

Valla philips yapsın bir güzellik tabii ki diğer markalar da, ben ütü saç kurutma makinesi tv airfryer gibi ürünleri Philips’ten alıyorum, lütfen buradaki arkadaşlarımıza bir güzellik yapsınlar senelerdir müşterisiyim hakkında yazıp çiziyorum da.

Markalara duyurulur:KK8:
Bu aydan sonra belki ilgilerini çekeriz :halay:

Ablacım eşim sağ olsun yardım ediyor. Burada bile her geldiğinde odamı falan toparlıyoruz. Ben ağır işlere çok giremiyorum.
Aırfrey temizliği onda🤣
Tabi ki hayat müşterek herkes her şeyi yapmalı😁
Ayyy ablacım hayırlı olsun 🥰❤️Genç yaşta kayınvalidemi oldun🥰🧿
Aman ablacım ne genci benim yaşımdakiler torun pışpışlıyor :))) he kuzum nişanladık kızı, bir evimin yavrusunu bir evin yavrusuna verdim, anası gibi şanslı elti görümce sıkıntısı olmayacak🤣🤣

Aman ablacım ne genci benim yaşımdakiler torun pışpışlıyor :))) he kuzum nişanladık kızı, bir evimin yavrusunu bir evin yavrusuna verdim, anası gibi şanslı elti görümce sıkıntısı olmayacak🤣🤣
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin❤️🤲Çok mutlu olsunlar inşallah 🤲 ❤️
En güzeli ablam ya😁

X