Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Kesinlikle öyle mesela köfteyi ben 10-11 dk da pişiriyorum çok hızlı pişiriyor bir keresinde meyve kurutmuştum 2 saatlikti ayarı o aralar çok kullandım elektrikte hiç fark olmadı açıkcası bi çok yönden bence tasarruf özellikle yağ ve elektrik

Patates fırındaki gibi kuru mu çıkıyor yoksa çaktırmadan yağ da ekleniyor mu?

Aslında bu yağsız fritöz değil ki. Ben niye yağsız diye düşünüyorum?

Amaanıınnn fırın daha fenaymış görüyormusuunn

Oooo Munem demek sende zengosun
Ahhh ablam işte böyle güzel püf noktaları olan konular açılsın istiyorum
Hepimiz faydalanalım
Öyle mi oluyorum ya ben fiyatları fezaya çıkmadan almıştım daha doğrusu yalan söylemiş olmayayım şimdi, ben almadım mutfak işlerini sevmiyorum biliyorsun :))) 2 sene evvel İstanbul’a gittiğimde benimki nette görmüş airfrey’ı, mutfağa pek meraklıdır pişirsin yesin içsin, eve döndüm airfyer dedim bu ne, her şeyi pişiren alet dedi fırını da atmış ilk kullanımda uzay mekiği kullanıyor gibiydim hahahahahaha

Amaanıınnn fırın daha fenaymış görüyormusuunn
Tabi fırın çok yakıyor ben mesela orman kebabı yapmıştım et yerine köfteli köfteyi patatesi onda kızarttım bezelyesini ocakta salçalı suyla pişirdim bir tane tencere gibi borcamım var ona karıştırdım hepsini direkt ayferde pişirdim

Abla biz burada ikiye ayrıldık
Aırfrey olan zenginler ve olmayan fakfakirler
Şimdi kimler zengo göreceğiz
Faydalı bir alet ise şart ablacım Şimdi her şey teknolojik İyi günlerde kullanın inşallah

Elinin altında işte çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…