O kadar para verdik, çalışsınYumurtalı ekmek, tost, eşim menemen yapmış geçen gece
Valla yapamadığı şey yok gibi hiç içli köfte yapmadım o yüzden bir şey diyemiyorum yine deBir arkadaş kategori netleşmeden içli köfte yapıyormuş. Onu yapabilir miyim dedi
Kesinlikle öyle mesela köfteyi ben 10-11 dk da pişiriyorum çok hızlı pişiriyor bir keresinde meyve kurutmuştum 2 saatlikti ayarı o aralar çok kullandım elektrikte hiç fark olmadı açıkcası bi çok yönden bence tasarruf özellikle yağ ve elektrikDiğer markaları bilmiyorum o yüzden sağlıklı bir kıyaslama yapamam ama eşimin arkadaşı uygun fiyatlı diye kumtel almış, bazı şeyleri Philips’e göre daha uzun sürede pişiriyor, dediğim gibi ben patatesi 15 dakika da hazır ediyorum 15 dakikada da köfte pişiyor toplam 30 dakika 5-6 kişilik menü hazır oluyor, fırına göre eksi yönleri illa ki vardır mesela ne kadar büyük olursa olsun bir fırın büyüklüğünde olamazlar ama önceden ısıtma derdi yok fırına göre daha az elektrik sarfiyatı var, ki bizde her gün en az 2 defa çalışıyor airfryer.
Ben kek yaptım. Silikon kalıplardan almıştımAy neler neler varya küçük kağıt kalıplar aldım kek yapıcam kafamda o var bu ara benim maksimum yapabileceğim şey :)
Patates fırındaki gibi kuru mu çıkıyor yoksa çaktırmadan yağ da ekleniyor mu?Markadan markaya sıcaklık ve süre ayarı değişiyor olabilir ama ben Philips için yazayım, Philips airfyer’ın 180 derecesi fırının 200-220 derecesiyle aynı dersem yalan olmaz, onu da şuradan anladım fırında kek yaptığımda 180 derecede 35 dakikada içi dışı çok güzel kabarır ve pişerdi, airfyer’ı ilk aldığımda keki fırındaki gibi 180 dereceye ayarlayarak koydum dışı yandı içi pişmedi, kek gibi yoğun hamur işlerini 150 derecede 35 dakika pişiriyorum oluyor, patates de 180 derecede 15 dakikada hazır.
Bazı arkadaşlar gereksiz kaldırdım kullanmadım diyorlar. Kimisi temizliği zor diyor. Biz her konuda aydınlanma istiyoruzValla yapamadığı şey yok gibi hiç içli köfte yapmadım o yüzden bir şey diyemiyorum yine de
İçli köfteyi denedim ben güzel yapıyor benceValla yapamadığı şey yok gibi hiç içli köfte yapmadım o yüzden bir şey diyemiyorum yine de
Az yağlı diyelimPatates fırındaki gibi kuru mu çıkıyor yoksa çaktırmadan yağ da ekleniyor mu?
Aslında bu yağsız fritöz değil ki. Ben niye yağsız diye düşünüyorum?
Amaanıınnn fırın daha fenaymış görüyormusuunnKesinlikle öyle mesela köfteyi ben 10-11 dk da pişiriyorum çok hızlı pişiriyor bir keresinde meyve kurutmuştum 2 saatlikti ayarı o aralar çok kullandım elektrikte hiç fark olmadı açıkcası bi çok yönden bence tasarruf özellikle yağ ve elektrik
Nevoş onlara uygun yağlı kağıtlar çıkarıldı çok güzel philipste temizlik sorunu var sanırım daha zor diğerlerine göreBazı arkadaşlar gereksiz kaldırdım kullanmadım diyorlar. Kimisi temizliği zor diyor. Biz her konuda aydınlanma istiyoruz
Öyle mi oluyorumOooo Munem demek sende zengosun
Ahhh ablam işte böyle güzel püf noktaları olan konular açılsın istiyorum
Hepimiz faydalanalım
Ayy harika görünüyo manueldemi yaptın detayları bana söyle :)Ben kek yaptım. Silikon kalıplardan almıştım Eki Görüntüle 3362570
Sufle gibi oldu mesela. Altı ıslak gibi oluyorsosla falan iyi gidiyor
Philips’in rezidansı dışardaymış. Sepeti falan daha meşakkatli. Xiaomi ona göre daha pratik bana göreBazı arkadaşlar gereksiz kaldırdım kullanmadım diyorlar. Kimisi temizliği zor diyor. Biz her konuda aydınlanma istiyoruz
Ben bilmemNevoş onlara uygun yağlı kağıtlar çıkarıldı çok güzel philipste temizlik sorunu var sanırım daha zor diğerlerine göre
Bunu kek ayarına göre yaptım. Tabi malzeme ölçüsü de az oluyor. Deftere yazmıştım atarım sanaAyy harika görünüyo manueldemi yaptın detayları bana söyle :)
Tabi fırın çok yakıyor ben mesela orman kebabı yapmıştım et yerine köfteli köfteyi patatesi onda kızarttım bezelyesini ocakta salçalı suyla pişirdim bir tane tencere gibi borcamım var ona karıştırdım hepsini direkt ayferde pişirdimAmaanıınnn fırın daha fenaymış görüyormusuunn
Tamam bekliyorum :)Bunu kek ayarına göre yaptım. Tabi malzeme ölçüsü de az oluyor. Deftere yazmıştım atarım sana
Abla biz burada ikiye ayrıldıkÖyle mi oluyorumya ben fiyatları fezaya çıkmadan almıştım daha doğrusu yalan söylemiş olmayayım şimdi, ben almadım mutfak işlerini sevmiyorum biliyorsun :))) 2 sene evvel İstanbul’a gittiğimde benimki nette görmüş airfrey’ı, mutfağa pek meraklıdır pişirsin yesin içsin, eve döndüm airfyer dedim bu ne, her şeyi pişiren alet dedi fırını da atmış ilk kullanımda uzay mekiği kullanıyor gibiydim hahahahahaha
Elinin altında işte çok güzellTabi fırın çok yakıyor ben mesela orman kebabı yapmıştım et yerine köfteli köfteyi patatesi onda kızarttım bezelyesini ocakta salçalı suyla pişirdim bir tane tencere gibi borcamım var ona karıştırdım hepsini direkt ayferde pişirdim