Ben Philips için ikna oldumBen kapkararsız müşteriyim. Beni firmalar ikna etsin
Yaaaaa sen ne tatlı bir kv olursun kimbilir munecanim yaaa,hayırlı olsun, Allah tamamina erdirsin inşallahAman ablacım ne genci benim yaşımdakiler torun pışpışlıyor :))) he kuzum nişanladık kızı, bir evimin yavrusunu bir evin yavrusuna verdim, anası gibi şanslı elti görümce sıkıntısı olmayacak
Bir firma gelmez bence. Dur rakipleri kızıştırıyorumBiz neciyiz kardeş
Tüm parçaları çıkıp yıkananlar varmış bende ona ikna olmak için çok müsaitim nevosBen Philips için ikna oldum
Tamam kuzu sen devam etBir firma gelmez bence. Dur rakipleri kızıştırıyorum
Biz alana kadar daha çok gelişirTüm parçaları çıkıp yıkananlar varmış bende ona ikna olmak için çok müsaitim nevos
İkna olma, firmalar edecekTüm parçaları çıkıp yıkananlar varmış bende ona ikna olmak için çok müsaitim nevos
Ben bu yıl güzel puan alip hediye olarak isteyeyimBiz alana kadar daha çok gelişir
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinÇok mutlu olsunlar inşallah
En güzeli ablam ya
Çooook teşekkür ederimYaaaaa sen ne tatlı bir kv olursun kimbilir munecanim yaaa,hayırlı olsun, Allah tamamina erdirsin inşallah
İnşallah canımBen bu yıl güzel puan alip hediye olarak isteyeyimbari bi hedefim olsun nevos
Çok aminÇooook teşekkür ederim
ASSOSyal ah gülüm sorma, ben deli fişekbugün beni almaya geldiler techo mix müzik açmışlar arabada, kızım göbeği açık techno müzik dinleyen kaynana mı olur diyor eee alışsın ben böyle kaynanayım dedim
Allah herkesin evladını hayırlı insanlarla karşılaştırsın, herkes yuvasında mutlu olsun da bunlar işin latifesi
Kumteli olan benŞimdi kumtelle Philipsi aynı kefeye kim koyacak
Offf ne diyorsun direkt gol attın ablacım14 ablacımama zengin olup tarif almayan 3-5 kişi daha var
Artık kimler üstüne alırsa
Valla ciddi, dediğim gibi beklentim yok maksat eğlenmek eğlenirken de cihazı tanıtmak olsun, airfyer’a sarılıp mı poz vereceğizAyyy ciddi mi