Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Bak bu çok iyi fikirBen cidden bunu kocama paslarım

Bak bu çok iyi fikirBen cidden bunu kocama paslarım
Valla her şeyin temizliğini de düşünmeyin, erkeğin midesine giden yol mideden geçmiyor muydu, eee siz pişiriyorsunuz temizliği de onlar yapsın, ne ka güzel pişir taşır temizle, yok öyle dünya erkekler temizlesin, ben artık kaynanayım da Nevreste, damadın elinde vileda görmezsem olmaz, bana numara yapmak için viledayla siliyormuş gibi yapar da eline yakışmazsa anlarım diyorum

İnş reklam gelir de hediye ederler
Valla philips yapsın bir güzellik tabii ki diğer markalar da, ben ütü saç kurutma makinesi tv airfryer gibi ürünleri Philips’ten alıyorum, lütfen buradaki arkadaşlarımıza bir güzellik yapsınlar senelerdir müşterisiyim hakkında yazıp çiziyorum da.

Markalara duyurulur

Ablacım eşim sağ olsun yardım ediyor. Burada bile her geldiğinde odamı falan toparlıyoruz. Ben ağır işlere çok giremiyorum.
Aırfrey temizliği onda
Tabi ki hayat müşterek herkes her şeyi yapmalı
Ayyy ablacım hayırlı olsun Genç yaşta kayınvalidemi oldun

Bu aydan sonra belki ilgilerini çekeriz

Aman ablacım ne genci benim yaşımdakiler torun pışpışlıyor :))) he kuzum nişanladık kızı, bir evimin yavrusunu bir evin yavrusuna verdim, anası gibi şanslı elti görümce sıkıntısı olmayacak

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinÇok mutlu olsunlar inşallah
En güzeli ablam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…