UmarımBenim düşünceleri görenler alır mı bilmemPhilips mahkemeye vermez umarım asdfkl
E tabi porsiyon küçük oluyor :)Çokmuş ama. Fırın daha büyük olduğu için daha zor ısınıyordur belki. Bahane buldum. Ayferde pişecek yemek kime yetecek
Bak bu çok iyi fikirA-aaaaa kocalar ne işe yarıyor yerken iyi, ımmmhh ne güzel diyorlar, temizliği de kocalar yapsın.
Pilipis selambak reklamınızı yapıyor gibi oluyorum resmen, rica ediyorum aksesuarlarını uzay mekiğine el freni alıyormuşuz gibi fiyatlara satmayın tamam iyisiniz hoşsunuz da aparatlar uçmuş
Bak benim cici kıs buBak bu çok iyi fikirBen cidden bunu kocama paslarım
Evet daha önce görmüşüm nasıl unuttum ya
Valla her şeyin temizliğini de düşünmeyin, erkeğin midesine giden yol mideden geçmiyor muydu, eee siz pişiriyorsunuz temizliği de onlar yapsın, ne ka güzel pişir taşır temizle, yok öyle dünya erkekler temizlesin, ben artık kaynanayım da Nevreste, damadın elinde vileda görmezsem olmaz, bana numara yapmak için viledayla siliyormuş gibi yapar da eline yakışmazsa anlarım diyorumBak bu çok iyi fikirBen cidden bunu kocama paslarım
Kime hediye edecekler :)İnş reklam gelir de hediye ederler
Yarismayla işteKime hediye edecekler :)
Valla philips yapsın bir güzellik tabii ki diğer markalar da, ben ütü saç kurutma makinesi tv airfryer gibi ürünleri Philips’ten alıyorum, lütfen buradaki arkadaşlarımıza bir güzellik yapsınlar senelerdir müşterisiyim hakkında yazıp çiziyorum da.İnş reklam gelir de hediye ederler
Tabii ki banaKime hediye edecekler :)
İnşallah :)Yarismayla işte
Ablacım eşim sağ olsun yardım ediyor. Burada bile her geldiğinde odamı falan toparlıyoruz. Ben ağır işlere çok giremiyorum.Valla her şeyin temizliğini de düşünmeyin, erkeğin midesine giden yol mideden geçmiyor muydu, eee siz pişiriyorsunuz temizliği de onlar yapsın, ne ka güzel pişir taşır temizle, yok öyle dünya erkekler temizlesin, ben artık kaynanayım da Nevreste, damadın elinde vileda görmezsem olmaz, bana numara yapmak için viledayla siliyormuş gibi yapar da eline yakışmazsa anlarım diyorum
E yani :)Tabii ki bana
777Valla philips yapsın bir güzellik tabii ki diğer markalar da, ben ütü saç kurutma makinesi tv airfryer gibi ürünleri Philips’ten alıyorum, lütfen buradaki arkadaşlarımıza bir güzellik yapsınlar senelerdir müşterisiyim hakkında yazıp çiziyorum da.
Markalara duyurulur
Biz neciyiz kardeşTabii ki bana
Bu aydan sonra belki ilgilerini çekerizValla philips yapsın bir güzellik tabii ki diğer markalar da, ben ütü saç kurutma makinesi tv airfryer gibi ürünleri Philips’ten alıyorum, lütfen buradaki arkadaşlarımıza bir güzellik yapsınlar senelerdir müşterisiyim hakkında yazıp çiziyorum da.
Markalara duyurulur
Aman ablacım ne genci benim yaşımdakiler torun pışpışlıyor :))) he kuzum nişanladık kızı, bir evimin yavrusunu bir evin yavrusuna verdim, anası gibi şanslı elti görümce sıkıntısı olmayacakAblacım eşim sağ olsun yardım ediyor. Burada bile her geldiğinde odamı falan toparlıyoruz. Ben ağır işlere çok giremiyorum.
Aırfrey temizliği onda
Tabi ki hayat müşterek herkes her şeyi yapmalı
Ayyy ablacım hayırlı olsunGenç yaşta kayınvalidemi oldun
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinAman ablacım ne genci benim yaşımdakiler torun pışpışlıyor :))) he kuzum nişanladık kızı, bir evimin yavrusunu bir evin yavrusuna verdim, anası gibi şanslı elti görümce sıkıntısı olmayacak