• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesiyle tanıştırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım, sanırım baba vefat etmiş veya anne baba boşanmış.

Ben yazdıklarında bir gariplik görmedim açıkçası. Fakat sen şu an maddi olarak sıkıntı çekmesen bile artık çalışman gerek. Çünkü ortada belli ki ömür boyu bakılması gereken bir anne ve abla var. Tamam ortada bir ev var ama orada anne ve abla oturmaya devam edecek. Tek maaşla hem eve kira ödeyip, evi geçindirip hem kök ailesine bakamaz. Bu yüzden senin de çalışıyor olman lazım ki kazan kaynasın.

Kötü haber bu hep böyle olacak. Sen hayat boyu ailesine bakmasını göze alabilir misin? Açıkça soruyorum çünkü burada bir çok kızımız durumu kavrayamayıp nasılsa evlenince ailesine maddi yardım yapmaz diye düşünüyor ama o iş öyle olmuyor sonra da tartışmalar başlıyor.

Sanırım erkek arkadaşın bütün bunları düşünüyor. Sen de şu bir üstte yazdığımı iyice düşün taşın, ona göre elini taşın altına sok.
Haklısınız evet baba vefat etmiş ablasının ve annesinin güzel maaşı var kendilerine yetecek kadar çünkü onların birikimi var ablası zaten evlenmeyi düşünmüyor annesiyle ilgilenmek için gerektiği yerde o benim ben onun ailesiyle ilgileneceğim elbette

Anladım, sanırım baba vefat etmiş veya anne baba boşanmış.

Ben yazdıklarında bir gariplik görmedim açıkçası. Fakat sen şu an maddi olarak sıkıntı çekmesen bile artık çalışman gerek. Çünkü ortada belli ki ömür boyu bakılması gereken bir anne ve abla var. Tamam ortada bir ev var ama orada anne ve abla oturmaya devam edecek. Tek maaşla hem eve kira ödeyip, evi geçindirip hem kök ailesine bakamaz. Bu yüzden senin de çalışıyor olman lazım ki kazan kaynasın.

Kötü haber bu hep böyle olacak. Sen hayat boyu ailesine bakmasını göze alabilir misin? Açıkça soruyorum çünkü burada bir çok kızımız durumu kavrayamayıp nasılsa evlenince ailesine maddi yardım yapmaz diye düşünüyor ama o iş öyle olmuyor sonra da tartışmalar başlıyor.

Sanırım erkek arkadaşın bütün bunları düşünüyor. Sen de şu bir üstte yazdığımı iyice düşün taşın, ona göre elini taşın altına sok.
Siz tüm yorumlari okudunuz mu ?
7 yıllık ilişki
İlişki başladığında adam 32 konu sahibi 17 imiş
Tamam bunada tamam ama 7 yılda hiç mi adamın durumu düzelmez evlilik için

7 yıllık ilişki
S
7 yıllık ilişki
Siz her konuşmaya neden atlıyorsunuz burnunuz gerekli yerde kalsın artık lütfen

Kendinden 7 yaş büyük kadına teyze diyosun ama kendinden 15 yaş büyükle evlenmek için buraya konu açıyosun valla kafan çok güzelmiş güle güle kullan🤗 çok şükür kocacımla bizi boşatacak bir allahın kulu olamaz🧿 buna evlenmekle kafayı bozmuş hayatta başka hiçbir gayesi olmayan kendini bişey zannedip herkese üstten üstten konuşup ufacık yaşına bakmadan ahkam kestiğini düşünen zavallılar dahil🫠 ayrıca o kadar bekarsın ki evlilikte neler olur bilmiyosun o yüzden bilmediğin konulara burnunu sokmamalısın tatlım benim. Sen şimdi git güzelce hazmet burda yazılanları sonra yüreğin varsa adamın seni oyaladığı gerçeğiyle yüzleş.
Valla kahkaha atarak okuyoruz mesajları arkadaşımla hep böyle komik ol emi yoksa başka türlü çekilmezsin sen

Haklısınız evet baba vefat etmiş ablasının ve annesinin güzel maaşı var kendilerine yetecek kadar çünkü onların birikimi var ablası zaten evlenmeyi düşünmüyor annesiyle ilgilenmek için gerektiği yerde o benim ben onun ailesiyle ilgileneceğim elbette
Oyalıyor adam seni
Bak seni kırmak yargılamak vs için yazmıyorum
Abla ve annenin maaşı var ise bide abla anneye bakacak ise adam neyi bekliyor evlenmek için kimse çok büyük paralar ile dört dörtlük eşya ve ev ile evlenmiyor sonuçta
Madem seviyorsunuz birbirinizi beraber çalışıp evlenin

S

Siz her konuşmaya neden atlıyorsunuz burnunuz gerekli yerde kalsın artık lütfen
Hoşuma gidiyor işim yok şuan vakit geçiriyorum
Ayrıca hakaret varı küfür vs de yazmıyorum
Ayrıca burada diğer üyelerle muhabbet edebilirim sizi bağlamaz

Oyalıyor adam seni
Abla ve annenin maaşı var ise bide abla anneye bakacak ise adam neyi bekliyor evlenmek için kimse çok büyük paralar ile dört dörtlük eşya ve ev ile evlenmiyor sonuçta
Tamam oyalıyor

Oyalıyor adam seni
Benim eşimin yeğeni var bu yaşlarda ablası bekar annesi de maaş alıyor ablası da
Aynı kişi olabilirler mi ?

Valla kahkaha atarak okuyoruz mesajları arkadaşımla hep böyle komik ol emi yoksa başka türlü çekilmezsin sen
Canım benim ya nasıl da tanımadığı insanlar hakkında ahkam kesip kendi çingeneliğine bakmadan artistlik taslıyor kıyamam beni çeken çekiyo canım sen o güzel kafanı yorma :) hoş yormaya pek ihtiyacın olmamış şimdiye kadar ki çocukken tanıştığın adamın pedofil olduğunu idrak edememişsin

Canım benim ya nasıl da tanımadığı insanlar hakkında ahkam kesip kendi çingeneliğine bakmadan artistlik taslıyor kıyamam beni çeken çekiyo canım sen o güzel kafanı yorma :) hoş yormaya pek ihtiyacın olmamış şimdiye kadar ki çocukken tanıştığın adamın pedofil olduğunu idrak edememişsin
31 yaş sendromu çözdüm sonunda tanıdıgım iyi bir psikiyatri var :)

Sağol canım ben psikoloğum zaten, istersen gel sana ücretsiz seans yapalım başka türlü çocukluk travmalarından kurtulamayacaksın belli ki :)
Terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna dememişler hahahahahahshagada bu arada keşke sizde çocuk olabilseniz genclik çocukluk bambaşka ha pardon siz o duyguları çoktan unutmuşsunuzdur gerçiiii :)

7 yıllık ilişki
Duzelmeyebilir.

Ben 8 yıllık bir ilişki sonucunda daha bu yıl evlenebildim. Babam yok, agabeyim hayırsız. Annemin 1.5 emekli maaşı var. Evin gecimini sağlayan kişi bendim. Universite, yüksek lisans yok doktora derken belimi doğrultmam çok uzun zaman aldi. Ne zaman ki eşek gibi çalışmaya başlayıp para biriktirip ev alıp anneme bakabilecegim birikimi yaptım ancak o zaman tamam diyebildim evlilik için.

Tamam esimin maddi durumu iyi, her şeyi yapmaya hazirdi ama ben gururlu bir insanım. Bir de hepimiz insanız, beşer sasariz. Çok büyük bir aşk olsa dahi zamanin ne getireceği belli olmaz. Haydi beni geçtik ama ortada yaşlı bir kadın var. Onun geleceğini riske atamazdim.

Velhasıl kendimden pay biciyorum ben.

Tam bir sorumsuzluk örneği gosterip anne bundan sonra yalnızsın ben de sana sadece üç beş yardım ederim diyebilirdim ama sonucta ağzımın tadı kalmazdi. Ve annem gerçekten problemli bir kadin, zaten evlenmemem için her şeyi yaptı. Eşim kötü biri olduğu için degil, tamamen bencilce sebeplerden.Bunu da ekleyeyim.

Babasız olmak gerçekten çok zor. Durumu anlıyorum. Eğer sen de hızlıca aksiyon alırsan bence mesele daha kolay çözülür.Bir de sabır...

Terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna dememişler hahahahahahshagada bu arada keşke sizde çocuk olabilseniz genclik çocukluk bambaşka ha pardon siz o duyguları çoktan unutmuşsunuzdur gerçiiii :)
Ahdhdhhdj özel hayatımda psikolog değilim tatlım çok şükür danışanlarım da sen gibi cazgır çingene tipler değil psikoloğa gitmek de ayıp utanılacak bişey değil utanmana gerek yok :))) yoo çocukluğum çok güzel geçti herhangi bir amcayla takılmadığım için şimdi de gençliğim gayet güzel geçiyo istediğim zaman istediğim şekilde yaşayabilecek seviyedeyim, evlenmek için uygun koşulları sağlayamamış babam yaşındaki kişiyle kafayı bozmadığım için mental sağlığım yaşıtlarımla görüştüğüm ve çeşitli aktivitelerde bulunduğum için de fiziksel sağlığım yerinde :) sana da tavsiye ederim genç delikanlı biriyle mutlu bir yuva kur daha gençleşirsin yoksa çürüyeceksin, bundan bir 10 yıl sonra kocan olursa o şahıs eli ayağı tutmayıp yaşlandığında zira 50 olmuş olacak sen daha 35 cıvıl cıvıl gezmek isterken.

Ne kadar da halk ağzından konuşuyorsunuz yan yana görseniz bizi gözleriniz dolar sevgimizden etrafınızda o kadar kötü niyetli insan var ki herkesw ve herşeye aynı gözden bakıyorsunuz 17 değil 18 dim Yani reşittim bu arada inanır mısınız konuşacak konularımız hiç bitmiyor 7 yıldır üstelik o kadarrr güzel anlaşıyoruz ki görseniz kıskançlıktan bile çatlardınız belki hiç bu kadar sevilemeyeceğim diye:)
Konuşalacak konularınızın bitmemesi sizinle ilgili değil, beyefendiyle ilgili bi problemi gösteriyor. Sizin bir suçunuz yok. 35-40 yaşında biri bir kız çocuğuyla ortak konular buluyorsa ciddi problemli gelişmemiş olgun olmayan veya ciddi sapık biridir. Şu an size etkileyici gelebilir. Çünkü küçüksünüz. Sizi yönetebilir. Çok fazla sevgi göstererek kapılmanıza sebep olabilir. Ciddiyseniz ve şaka değilse bu konu, bir üniversiteye girin biraz öevreyi tanıyın farklı bir şehre gidin. O zaman biraz daha kendinizi tanıma imkanınız olur. Sevginizi ve ilişkinizi de ölçersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back