- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.228
- 73
- Konu Sahibi galibadefne
Ben erkek olsam ve evlenememiş isem belki bakardım bilmiyorum
Bu cazgırlığa siz bakar mıydınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cazgırlığa siz bakar mıydınız![]()
Öncelikle saygı çerçevesi içerisinde yazdıgınız için teşekkür ederim hepsine tek tek cevap veriyorum o haldeNasıl yani aileden hiç kimse ile mi tanışmadın? İş yerine falan gittin mi peki, evine falan?
7 senedir tanıyorsan borcun ne hakkında olduğuna dair bir fikir yürütebilirsin bence. Araba ev gibi bir yatırım mı yaptı yoksa bakmakla yükümlü olduğu bir ailesi mi var veya kumar vs? 39 yaşına kadar hayatını toparlaması lazımdı.
Senin için para harcıyor mu düzgün mekanlarda? Hediye alıyor mu? Okul hayatında sana maddi olarak destek oldu mu? Veya şu an çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan maddi olarak destek oluyor mu?
Bu soruların cevabı çok önemli.Buradan anlaşılır ilişkiniz hakkında ciddi olup olmadığı.
İşin aslı erkekler kız arkadaşlarını aileleri ile tanıştırmıyorsa bunun üç sebebi vardır. Ya kıza ciddi gözle bakmıyordur ya da ailesinin tanışır tanışmaz evlilik bakısı yapacağını düşündüğü için ağırdan alıyordur. Üçüncü sebep zaten malum.
Aşkım elimi sallasam ellisi bu his ne demek bilir misin nereden bileceksin kiBu cazgırlığa siz bakar mıydınız![]()
Ben bakmam edebimle bekar kalırım daha iyi bir ömür bu tantanayı çekeceğime bizim oralarda çingene torbasından düşmüş deriz böylelerineBen erkek olsam ve evlenememiş isem belki bakardım bilmiyorum
Ellisi değil ellilisi yazacaktnz galibaAşkım elimi sallasam ellisi bu his ne demek bilir misin nereden bileceksin ki![]()
Geldiğiniz yeri iyi biliyorsunuz heBen bakmam edebimle bekar kalırım daha iyi bir ömür bu tantanayı çekeceğime bizim oralarda çingene torbasından düşmüş deriz böylelerine![]()
Adamın bir ömür çekeceğini zannetmiyorumBen bakmam edebimle bekar kalırım daha iyi bir ömür bu tantanayı çekeceğime bizim oralarda çingene torbasından düşmüş deriz böylelerine![]()
18 sene önce hem ailesi hem kendisi beni evlenmeye zor ikna etti, hala dört döner etrafımda. Dünyayı geziyoruz kocamla. Kendisi şu anda sörf yapıyor ben de köpekle yürüyüş yaptım, kahve içiyorum. Ben bu siteye evlilik hazırlıkları yaparken üye oldum. Çok kişiden fikir aldım yardım gördüm, şimdi de elimden geldiğince yardım amaçlı yazıyorum bir şeyler. Size tavsiyem bitirin bu ilişkiyi. İstenmediğiniz yerde durmayın. Trollük yapan ergenseniz de sevgili bulma yolu bu değil.Ama hala burada ve bu gibi sitelerde takılıyorsunuz eşinizin yanında canınız mı sıkılıyor sizi eğlendiremiyormu koskoca insanın bu sitede ne işi ola ki yoksa![]()
Agdhhdd ah tatlım ah kiminle konuştuğunu bilmeden laf yetiştirmeye çalışmana bayıldımAşkım elimi sallasam ellisi bu his ne demek bilir misin nereden bileceksin ki![]()
Konunuz ve yazdıklarınız gerçekse; daha 17 yaşındayken, küçücük ilçenizdeki 32 yaşındaki adamla sevgili olmuşsunuz.Aileniz neden sizi bu adamdan korumadı ?Aşkım elimi sallasam ellisi bu his ne demek bilir misin nereden bileceksin ki![]()
Yok canım gördüğümü iyi biliyorumGeldiğiniz yeri iyi biliyorsunuz he![]()
Seni nasıl bu kadar üzdülerde acısını benden çıkarıyorsun boşanmak üzere olan bi evlilik kurtulmaya çalışıyor dimi kurtulur inşallah olur öyle seyler evlilikte teyzecimmmmAgdhhdd ah tatlım ah kiminle konuştuğunu bilmeden laf yetiştirmeye çalışmana bayıldımelini sallasan ellisi olduğunu nerden biliyosun çocukluğundan beri aynı adamlaysan küçük kız :))) peki benim o hissi bilmediğimi nerden çıkardın? Bir kızı on kişi ister bir kişi alır demişler ama doğru asıl sen nerden bileceksin ki amca diyeceğin adam bile istememiş seni sonuçta
![]()
bi düşünün yüzüğüm olmadıgı için olabilir mi mesela? Nişanlı sözlü evli olmadıgım için?? Güzelim ve bunun farkındayım upuzun sırma gibi saçlarım fiziğim mavi gözlerim daha anlatıyımmıKonunuz ve yazdıklarınız gerçekse; daha 17 yaşındayken, küçücük ilçenizdeki 32 yaşındaki adamla sevgili olmuşsunuz.Aileniz neden sizi bu adamdan korumadı ?
İlişkinizi sizce kimse bilmiyor mu yani ? Hadi çıkın, sallayın elinizi; bakalım o elli kişiyi bulabilecek misiniz.![]()
Yok adam zor bir çocukluk geçirmişteKonunuz ve yazdıklarınız gerçekse; daha 17 yaşındayken, küçücük ilçenizdeki 32 yaşındaki adamla sevgili olmuşsunuz.Aileniz neden sizi bu adamdan korumadı ?
İlişkinizi sizce kimse bilmiyor mu yani ? Hadi çıkın, sallayın elinizi; bakalım o elli kişiyi bulabilecek misiniz.![]()
Tamam teyze evliYok adam zor bir çocukluk geçirmişte
Yok anne ve ablasına bakmak zorunda imiş de
Yok maddi gücü yokmuş da ondan evlenmiyormuş (maddi imkanı yoksa ailesine nasıl bakıyor ve konu sahibinin isteklerini yerine getiriyor)
Bence adam evli
Ablası dediği de karısı çıkabilir
Anlatın; hikaye okumayı severim.bi düşünün yüzüğüm olmadıgı için olabilir mi mesela? Nişanlı sözlü evli olmadıgım için?? Güzelim ve bunun farkındayım upuzun sırma gibi saçlarım fiziğim mavi gözlerim daha anlatıyımmı![]()
Uzun saç mavi gözbi düşünün yüzüğüm olmadıgı için olabilir mi mesela? Nişanlı sözlü evli olmadıgım için?? Güzelim ve bunun farkındayım upuzun sırma gibi saçlarım fiziğim mavi gözlerim daha anlatıyımmı![]()
Anladım, sanırım baba vefat etmiş veya anne baba boşanmış.Öncelikle saygı çerçevesi içerisinde yazdıgınız için teşekkür ederim hepsine tek tek cevap veriyorum o halde
İş yerine gittim iş yerinde staj yapıyordum ayrıyetten arkadaşlarını hep tanıyorum yakın olarak
Evine gitmedim içerisine girmedim
Borcu bitcoin 2 yıl öncesine kadar evlenmeyi düşünüyorduk bi birikimi vardı yetersiz hissettiği için bunu katlamak amacıyla bitcoine yatırdı arkadaş gazıyla ne yazıkki pişman oldu sonra şuanda çok bi borcu yok bitmek üzere bittiğinde istemeye gelmeyi düşünüyor
Kendi evleri var araba yok başka bi yatırım da yok
Bakmakla yükümlü oldugu ablası ve annesi var evin herşeyiyle mecbur o ilgileniyor sorumluluk edinmiş
Şuanda kumar gibi bi bağımlılığı yok sadece borcunu ödeyip birikim yapma peşinde
Aslında ailesi yüzünden çok bi birikim yapamıyor istekleri bitmiyor çünkü
Benim için sürekli para harcar ne istersem alır benim laf arasında söylediğim ve unuttuğum birseyi o asla unutmaz ve er yada geç karşıma çıkarır getirir
İzin günlerini sadece benimle geçiriyor
İş dışında başka bir hayatı yok
Okul hayatımda bana hep destek oldu mezuniyetime ailem gelemediği için kendisi getirdi her konuda destek oldu elinden geldiğince ben çalışmıyorum maddi güce ihtiyacım yok açıkçası evde son tek çocuğum bu konuda sıkıntı yaşamıyorum ama o hep bana destek sağlar bana belli etmeden çünkü benim böyle şeyler kabul etmeyeceğimi bilir
Ailesi evlenmesini istiyor fakat bizimki korkuyor borç yüzünden herşey tepetaklak olurda ben onu bırakırım diye yetemeyeceğini düşünüyor
Birsey istediğinde onu alamazsam çok üzülürüm diyor bu yüzden kendini hazır hissetmiyor.
Beni çok sevdiğinden adım kadar eminim size belki tuhaf gelicek ama birseyden tam anlamıyla emin olursunuz ya öyle yani sadece bu tanıştırmama adım atmama konusu kafamı karıştırıyordu aslında anlıyorum da onu zor bi çocukluk geçirmiş arkadaşlarım eş dost herkes beni ne kadar sevdiğini görüyor ve söylüyorlar başka sorunuz var ise cevapyapabilirim
Kendinden 7 yaş büyük kadına teyze diyosun ama kendinden 15 yaş büyükle evlenmek için buraya konu açıyosun valla kafan çok güzelmiş güle güle kullanSeni nasıl bu kadar üzdülerde acısını benden çıkarıyorsun boşanmak üzere olan bi evlilik kurtulmaya çalışıyor dimi kurtulur inşallah olur öyle seyler evlilikte teyzecimmmm