Ailesini memnun etmekle görevli anneci erkekler

Ailenizi böyle insanlarla muhatap ediyorsunuz ya ben onlara acıyorum.

Evladım ne çocuğu, hadi kendinize kıymet vermiyorsunuz eşiniz o çocuğa vermeyip annesine paraları verince ne yapacaksınız? Yine sakin kalırım demeyin, içinizden canavar çıkar.

Eşiniz değişir mi, hayır değişmez.

Yaşamı problemli annesini memnun etmek üzerine kurulu. Ailesinden ilgi görmeyen çocuklar büyüyünce farklı davranış kalıplarına giriyor, eşiniz ailesini çok yıkıcı bir yol seçmiş.

Bu tip durumlarda eşinizin aile ilişkilerini konuşarak değiştirebileceğiniz bir olgu yerine doğal felaket olarak düşünün.

Onlar değişmedi... siz ne yapacaksınız?

Otomatik saate kurulu gibi “Yaşım geldi çocuk yapmam lazım” demek yerine “Çocuğum nasıl ortamda büyüyecek?” diye düşünün.

Kızlar cuma bayram namazını bilmezdi mesela namaza başlattım kurana basladı hani sözümü dinler dikkat eder ama aileci yapısını değişmiyor aşırı merhametli ama bazı hareketleri ne alaka diyorsun
Kuranda anne babaya karşı hassas olması söyleniyor. Başarınızı anlatırken ne düşündünüz bilmiyorum ama adam bu ayeti okuyunca annesine içgüdüsel olarak daha da yapışacak.

Evlilik böyle olmaz. Ya bu deveyi şikayet etmeden güdeceksiniz ya da malum sonuç. Yoksa hasta olursunuz.

Çocuk olursa, eşinizin düzeleceğini hiç düşünmeyin bilakis sizin kocanız gibi kişiler baba olduktan sonra daha çok anneye yöneliyorlar.

yarın duruşmam var boşanıyorum

Siz bana araba araba ve bağımlı kaynım araba istiyor diye ağlayan bir üyeyi hatırlattınız

Bu aileyi cok mu aradiniz? Bosanin gitsin.

Boşanacakmışsınız sanırım hakkınızda hayırlısı olsun. Baştan bu toksik aile ilişkilerini farketseydiniz keşke ama yanlışta ısrar etmemek de çok değerli. Neler yaşadınız bu süreçte, nasıl bu noktaya geldiniz neler yaşadınız merak ettim doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…