Ailesini memnun etmekle görevli anneci erkekler

Böyle bir soya sahip olsun ister mi, beğenmediği insanlara eşi de dahil, nesil vermek ister mi onu sormak lazım.
Çocuğa kötü örnek olacak babaanne sigara tiryakisi,öteki ot kullanıp kafa bulan amca.
Bence ister.Niye bilmiyorum burada okuduğum kadarıyla çoğu kadının tek amacı anne olmak.

Çocuğa kötü örnek olacak babaanne sigara tiryakisi,öteki ot kullanıp kafa bulan amca.
Bence ister.Niye bilmiyorum burada okuduğum kadarıyla çoğu kadının tek amacı anne olmak.
İnsan köklerine eğilimli bir varlık, herkes kendi doğrularını bulacak karakterde olamıyor. O irade isteyen bir şey.

İnsan köklerine eğilimli bir varlık, herkes kendi doğrularını bulacak karakterde olamıyor. O irade isteyen bir şey.
Burada bir konu daha vardı.Yanlış hatırlamıyorsam eşi bağımlıydı.Karısı da bile bile çocuk yapmıştı.Bunun doğrusunu bulmak çok mu zor?Biraz düşünse bu kararın yanlış olduğunu anlar.İşte o doğru kararı niye veremiyor onu anlayamıyorum.

Bu kadar ağır konuşmanı gerektirecek nasıl bi nefret var acaba sizde hakettiğini yaşıyor bazıları demek ne demek yani anlayamadım mutsuz olan herkes bile isteye seve seve yaşamıyor
Benim kimseye karşı bir nefretim yok hanımefendi, ben size olabilecek senaryoyu yazdım bana ne sizin evliliğinizden istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz ancak bu tuhaf evliliğe bir çocuğu mahkum etmeyin.

ben ne okudum böyle ya ?
4 gün Esra Erol izlemiş gibi oldum cidden.
Allah böyle eş,kaynana ve de kusura bakmayın ama gelin nasip etmesin bize de çevremize de .
Her koyun kendi bacağından asılır.Çocuk yapmak isteyebilirsin ama bu aile içerisinde olmaz .Çocuğa yazık olur .

Daha istemede annesinin elini bırakmayan adamla evlenmeyecektiniz. Ay ben 16 yaşındaki oğlumun elini farkında olmadan, yaya geçidinde tutunca anne ben cocuk muyum, manyak mısın ahasahasa diye güldü. Bunlar ana oğul bir tuhaflar. Boşayın bu herifi.

Merhaba,bende yarısını okudurm.Yorumlara bakdım,yorumlara verdiğin cevaplara bakdım ve sana şiddetle bir psikiyatr ile görüşmeni tavsiye ediyorum

Bazan insan sağlıklı düşünemiyor.Esra Erol da izlerken hayret ediyorum hata üstüne hata yapılıyo bazan…sağlıklı düşünemediklerinden oluyor.Sağlam bir ailesi olmadığından kimsesiz olmasından,değersizlik sevgisizlik hissinden oluyor.Bu kızımızın ailesi yok mu kızlarını gelip alsınlar bu ortamdan.Bu vesileyle şunu sölicem lütfen herkes anne baba olmasın

Kalitesiz bir aileye düşmüşsün aile önemli sorunların asla bitmeyecek

Peki siz ne düşünüyorsunuz ? Sevildiğinizi önemsendiğinizi kaliteli bir ailede düzgün bir yaşantı da olduğunuzu mu ? Çocukla taçlandırmanız eksik kalmış gerçekten yapında bizde sonra sizi çocukla boşanabilmeniz için destekleyelim.. Yazık gerçekten neden bir insan kendinize bunu yapar bilmiyorum ister boşanın ister boşanmayın ama bencilce çocuk yapıp onun hayatını mahvetmeyin!!!

Mümkün olan en yakın zamanda boşanmanızı tavsiye ederim hatta sonrasında bütün ilişkinizi kesin

Allah kolaylık versin ama çekilmez bu yani boşayın bırakın annesinin yanına ve kaçın ordan

Kızlar yarın duruşmam var tek celsede bitiyor ! İlişki boyunca yaşadığım psikolojik şiddetlerinden dolayı sağlıklı düşünme yetimi kaybetmiştim çünkü bu evlilikte suçlu benmisim gibi hissettirildi hep evlilik böyle bişey algısı oluşturdum neyse Allah kabul etmedi ve taşınmamız gerekti taşınma esnasında yaşanan olaylardan dolayı herkesin foyası ortaya cıktı ailem çekip aldı beni. destek alıyorum 3.seansım ben iyileşeceğim ben önemliyim ben değerliyim herkese teşekkür ederim

Bir oğlum var şükür ama bu anacı erkekler toplatilsin ya

Anacı adamlar hiç değişmez,bunların bile türleri vardır Karısının ağzına bir kaşık bal çalıp ,arkadan iş çeviren,anasıyla plan kurup,haberi yokmuş gibi davranan çakal tipi olanlar en tehlikelisi sizin koca bu kategoriye giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…