Ailesini memnun etmekle görevli anneci erkekler

Uzun geldi.Boyle aileleri mıknatısla mi çekiyorsunuz.Evlenmeden önce abisi madde kullanmiyormuydu.

B

Bu kocayla bir de çocuk mu yapmak istiyorsunuz... Çocuğunuzun rızkını gider abisinin ot alması için verir ben size söyleyeyim. Gerçi eminim bunun da farkındasınız.
Vallahi billahi kanım dondu madde bağımlısı amca normal olmayan eş ve kayınvalide ama kocası basbasayken romantik görmek istediklerinizi görüyorsunuz böyle hayat devam etmez ya eşiniz mesafeli bir bağ oluşturacak ya da siz hayatiniza bakacaksınız bir kriz anında çocuğunuza ne yapacağını düşünün ve korunmaya devam edin lütfen başka bir çocuğun canının yanmasına dayanamam ben şahsen yeter

Kızlar cuma bayram namazını bilmezdi mesela namaza başlattım kurana basladı hani sözümü dinler dikkat eder ama aileci yapısını değişmiyor aşırı merhametli ama bazı hareketleri ne alaka diyorsun
Adam sizi sevmiyor ki dinle donla alakası yok bu durumun. Sizi ailesi olarak görmüyor. Sizinle ayrı bir aile kurduğunun farkında olmayı bırak, bunu istemiyor bile. İşine gelmiyor. Bazıları gerçekten farkında olmaz, anlamaları zaman alır, ama sizinki istemiyor.

Bir daha konu açacak olursan lütfen noktalama işareti, paragraf kullan. Okuyup bir de yorum yapabilmiş üyelerin sabrına hayran kaldım.

Kaynananızın aşırı derecede psikolojisi bozuk.çok ağır ve abes davranışları var.şakaya vurulacak ya da amann çok var bunlardan şaşırmadım bile denecek gibi değil.ağır bir vaka bence.bu yaşta, kaynana olan bir kadının tiktokta takılması(tiktokun amaçlarını müge anlı programından biliyoruz), kendi oğluyla sevgili gibi yazışması çok çok ağır.kısaca manyağın teki.hatta bence hastaneye bile yatacak kadar.kocada da iş yok, ailesinde de. Arada cinsellik olsa belki diyeceksin ama ne saygı ne sevgi ne cinsellik, aile kafadan kontak.kısaca bu işin toparlanacak yanı yok.tam bir enkaz.kaderine terkedin siz bu manyaklar ailesini.tutunacak bir dal bile konuda.düşünecek, ikilemde kalacak en ufak bir neden bile yok.2 güzel sözü varmış arada o da yalandır zaten.söyle.geç ne olacak.davranışlarla desteklenmedikten sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar cuma bayram namazını bilmezdi mesela namaza başlattım kurana basladı hani sözümü dinler dikkat eder ama aileci yapısını değişmiyor aşırı merhametli ama bazı hareketleri ne alaka diyorsun
İnsanı değiştirmek yerine kendinize uygun biriyle evlenecektiniz. Namaz kılmasının veya kuran okumasının bunlarla bir alakası yok

Bu kocayla bir de çocuk mu yapmak istiyorsunuz... Çocuğunuzun rızkını gider abisinin ot alması için verir ben size söyleyeyim. Gerçi eminim bunun da farkındasınız.
Bırak ot parasına vermeyi adamda çocuk yapabilecek cinsel kapasite bile yok neresinden tutsan elinde kalıyor. Ayda bir defa ilişkiye girip hamile kalan kadınlardan değilim diye şükredeceğinize, neden olmuyor, daha fazla yapmalıyız diyorsunuz.herkes gerçekten hakettiği gibi yaşıyor çoğu zaman.konu sahibi belli ki çocuk yapıp, boşanmamak için çocuk bahanesini kullananlardan olacaktı ama kısmet olmamış o zaman ikinci bahaneyi deneyebilirsiniz. Anne babanın illaki bir hastalığı bulunur
Meal: sinek kadar kocam olsun başımda dursun.koca da koca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala çocuk isteyebiliyorsan sana hersey müstahak be güzelim

Çocuğunuz olsa ki bence iyi ki olmamış,bu babaanneye,bu amcaya nasıl bırakırsınız.Muhakkak çocuğu bırakmanız gereken bir durum olacak.Gidip,gelme bile sorun.Sigara dumanı,ot,tik tok..

Bu kadar ağır konuşmanı gerektirecek nasıl bi nefret var acaba sizde hakettiğini yaşıyor bazıları demek ne demek yani anlayamadım mutsuz olan herkes bile isteye seve seve yaşamıyor

Bu kadar ağır konuşmanı gerektirecek nasıl bi nefret var acaba sizde hakettiğini yaşıyor bazıları demek ne demek yani anlayamadım mutsuz olan herkes bile isteye seve seve yaşamıyor
Çoğu seve seve yaşıyor.bir kısım kadın bu tarz durumlardan zevk alıyor.kapiyı çek çık.bu kadar mı zor ? Bitti gitti.katil falan değilse tabi.afganistanda mıyız?

Bir tane sebebiniz yok şu eziyeti yaşamak için, tek motivasyon çocuk olurdu, o yüzden size elini sürmekten imtina eden adamdan çocuk yapmak için uğraşıyorsunuz ya.

Hakettiğini yaşıyor değil de seçimlerinin sonucunu yaşıyor.Çocuğunuzun böyle bir aile de büyümesini istermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…