Ailesine bağımlı eş..

valla cok zor bir durum, bir saatlik yarim saatlik mesafe olsa gidilir yine bu siklikta ma her hafta 4 saat yol git gel. ne mantikla yapiyor bunu esin.
byaram seyran olur gidilir kalinir ama onun harici cok sacma.
onlar bize BENIM uygun gordugum zmn gelsin bizde bayramlarda yaz tatillerinde gidelim diyip kestirip at gerekirse cnm.
cok zor boylesi. yada hamileligini bekleyip artik halimeyim gidemem, sende beni yalniz birakip gidemezsin diyeceksin.

Bencede sen gitme okadar yol gidilir mi ya iki haftada bir olmaz böyle seyy. Aman sakin yakın a taşınmayın daha beter olur.

Evlendiginde yeni aile kurdugunun farkina varamayan erkekleri anlamiyorum...Anne baba bir tek onda mi var? hadi simdi havalar iyi kar kis oldugunda ne olacak? Hamile oldugunda ne olacak? Sacma sapan isler

Ay okurken sıkıntı bastı valla bu ne arkadaş kendi gidiyorsa gitsin her seferinde neden beraber gidiyorsunuz

İyi de neden bu evlilikte hep eşinizin dediği oluyor ben anlamadım?Siz de bir birey değil misiniz?
Neden bu kadar pasif kalıyorsunuz?Sizin de bi anne babanız var siz dayatıyor musunuz anam da anam diye?
Eşinizden eksiğiniz ne de ananızı babanızı siz daha az o daha sık görüyor?
Erkek diye mi pipisi var diye mi onun anasına babasına daha sık gidilmeli?
Bıraksın bu ortadoğu kafasını artık geçsin bunları çalışan eli ekmek tutan kadınsınız ne diye bu kadar pasif kalıyorsunuz ki?

Hayatım ben yorgunum evimde dinleneceğim buyur sen gitmek istiyorsan git selam söyle benden de.
25 yaşında insansınız ne yapacak zorla mı götürecek ?
Israr ederse hayatım istediğin kadar ısrar et bundan sonra ben ayda 1 gitme kararı aldım saygı duyarsan sevinirim ha eğer saygı duymazsan da evdeki huzursuzluğa katlanırsın.
Bitti bu kadar.
Evlendiniz kocanız diye her istediğini yapmak zorunda mısınız karda kışta hasta hasta gittim diyorsunuz neden yani sebep ne ?
O sizin için yapar mıydı bu fedakarlığı?
Eşiniz düşüncesiz bencil de siz de çok pasifsiniz bu gidişle boşanma noktasına gelirsiniz çocuk yapmayın bari.

yok anacim yok cocuk felan doğurma sakin çünkü bu tipler neyse öyle devam ediyor aynisinin beteri benim basimda biz aynı sehirdeyiz kizim var 2 yasinda sürekli kizimi istylr birde onunla uğraşır durursun bende dogurmadan önce hiç gitmek istmezdim şimdi hiç istemiyorum.böyle insanlar sana o duyguyu bile zehir ediyor biz gittgmzde sanki esim kizim onların bend3 dış kapının dış mandali aman diymmm sakin ha

Aklın yolu bir. Herkes aynı şeyi söylemiş. O kadar istiyorsa kendisi her hafta sonu gitsin.
Okurken daraldım resmen
Bir de çalışmasanız belki zorlanırsınız ama çalıştığınız için bahane üretmeniz çok daha kolay.
Bahane de değil aslında, gerçekler..

Allah dusman basina vermesin. Bune böyle yahu. Nerde boyle bir sey gorulmus dicem de olmicak masallah erkekler bencil anneci olduğu surece.
Ben önceden kız evlenince annesinden ayrilamaz evini Özler diye tahmin ederdim. Neticede daha darin oluuor bayanlar birde kiz cocugu anneyle kiz kiza gecirdigi zamanlari ozler sanirdim. Hatta ahlar hep annesine gitmek ister sanirdim.
Ama ne zaman buyudum boyle durumlari gordum ogrendim maşallah erkekler annesinden ayrilamiyormus. Kadin gayette yeni yasamina evine yuvasina sahip cikiyormus. Nerde ne zaman yapmasi gerektigini biliyormus. Kadini narin bilirdim dedim ya aslinda en guclu olan kadınmis. Oyle kadin aglar zirlar zorluga gelemez diyorlar da halt yesin o erkekler.
Daha annesinin koynundan cikamicak adamlar evlenmis evcilik oynuyor.
Konu sahibi sende az saf misin desem ( temiz kalpli anlaminda) ne desem bilemedim.
Nasil rest cekmedin simdiye kadar.
Bundan sonra ver eline çıkısını kendi gitsin anasina bacisina.
Iyice cocuk oyuncağina cevirmisiniz evliligi.
Herkesin hayati var.
Gitmesin gormesin demez kimse ama her hafta da o kadar yol tepmek sanki emzikli bebe gibi.
Ayda 1 yada 2 kez gdilse yeter.
Hem senin ailen nerde sen gorebiliyon mu?
Gerci bu esinden firsat kaliyor mu aileni gormeye.
Bu ise el koy bence cok pisman olursun.

Valla okurken ben daraldim sen 11 aydır iyi katlanmissin bu adama.Madem bu kadar seviodu ailesini evlenmek yerine onlarla kalsaydı.Manyakmidir nedir anlayamadım ben. Gitme bacım kendi istiosa bırak gitsin gelmesin hatta.Sen ona yap bavulunu her cumadan takılsın ailesiyle..
Ayrıca çocuk yap rahatlarsin dien zihniyeti dehşetle takip ediyorum burda.Aile oldugunun bilincine varamamış esinin ne hissettigini zerre umursamayan bi adama bide çocuk yapicam oylemi??Adam evlendiginin,bi karısı olduğunun normal olan herkesin izin gününde karısıyla vakit geçirdiğinin bile farkında diil..Duzelmezse bosanilir bu adamdan çocuğuda ancak rüyasında görür..

Ben de biliyorum bu haftasonu, resmi tatil hele hele 8-9 günlük bayram tatilleri yaklaşırken basan daraltıyı.. Ailesiz adam buldum onda da arkadaş sevdası çıktı, gideriz gideriz doymaz bir de ezik büzük hallere girer 'gidemedik ya tüh' falan der keyifli bir anımızda, of vur ensesine oklavayı. Gelişme var ama. Ne yaptın dersen valla bazen dişlerimi sıka sıka sabır, bazen o teklif etmeden başka bir iş mazeret uydurup kendime oraya kaçma, bazen hastaya yatma (o zaman elleşmiyor Allahtan) ee bazen de kavga! o kadar da korkmamak lazım kavgadan, akacak kan damarda durmaz.

Çocuk düşünme...
Biz 3-4 haftada 1 giderdik ama bikaç seneden sonra o da yoruyor. Hadi ilk sene anlarım, bir heves hani eşiyle beraber gitmek istiyordur ama sonrası gerçekten bayiyor. Biraz bekle bakalım ailesine bu kadar düşkünse ileride evliliginize de karisabilirler. Ben de aynini yasiyordum, ilk evlilik yıldönümünü kutlayip ertesi gün sabahtan kosa kosa memlekete gitmiştik ,çok koymuştu. Boğuluyor insan, tek basina gitmeyi de asla kabul etmemisti.Bizimki bosanmayla bitti. Çocuk olursa bi de çocukla düşersin yollara, dikkat et

Ayda 1 bile fazla bence. Hayır anormal falan değilsiniz. Bu haftasonu yap bakalım ne diyecek. Peki hiç konuştunuz mu etraflıca ben gitmek istemiyorum yoruluyorum vs diye.

Benim babamda böyleydi malesef azalmıyor çocuk olunca küçükken hatırlıyorum da biz de her haftasonu giderdik ama bizimki 1 buçuk saat uzaklıkta falandı. O yüzden çocuk falan yapmayın zaten düşünmüyormusunuz da dikkat edin yani yanlışlıkla falan olmasın.

Çocuk olunca biter gibi düşüncem yok. Bu sefer ailesi torun görmek isteyecektir.

Esimde ve bende öyle oldu. Cocuk olunca kendi halimize daldık. Ilk evlendigim zamnlar surekli ailemi ozluyodum hergungitmek istiyordum :) simdi ne halim var ne vaktim. :) tabi herkes aynı olmaz. cocugu oneri olarak sunmadim.

Hafta sonuna plan yapın arkadaşlatınızla illaki ortak karı koca arkadaşınız vardı ve cok gitmek istiyorsa o gitsin .benim eşimde sizinki gibiydi ilk evlendiğimizde hatta arkadaşlarla plan yapmamıza rağmen planı iptal etmek isteyip ailesine gitmek istedi . O ailesine gitti ben arkadaşlarla buluştum şimdi ayda bir falan gidiyoruz sanırım yada 3 haftada bir ama alışana kadar 2.5 sene geçti

Aşırı anormal geldiniz bana.
250 km 4 saatlik yol.
Siz iyi misiniz?
Bu kadar yolu 2 gün için hele de bu sıklıkla başka giden yoktur, öğrenci olsa bile.

Ben kayınvalidem arayıp gelin dediğinde siz gelin siz hiç gelmiyosunuz diyorum, babanın dükkanı var kapatamaz diyor. 11 aylık evlilikte 3 kere geldiler. En son geldiklerinde kayınvalidem şikayet etti olculuktan, ve onlar özel arabayla geldiler biz otobüsle gidiyoruz. O zaman ben neler çekiyorum yolda midem bulanıyo diye dert yandım ama anlayan kim yine aynı yine aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…