How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ailesine bağımlı eş..

Lutfen duruma el koy restini cek. Kuslukse kusluk kavgaysa kavga. Anlasilan guzellikten anlamayan bir esin var. Kimseye sakinlikten ayril diye tavsiye vermem ama seninki hakediyor sanki biraz
Çok zor geliyor artık. Daha fazlasına ne psikolojim ne bedenim dayanamıcak. Rest çekme zamanı geldi de çoktan geçiyor bile.

Haftasonu icin daha önceden planlar yapsaniz, mesela cumartesi gunu icin sinema/tiyatro bileti alsaniz? Yahut birilerine söz verseniz. Arkadaslarinizi eve davet etseniz. Esiniz haftasonu icin plan yapma derse de ben hayatimi ailene gitme plani uzerine mi kuracagim dersiniz.
11 aylık evlilik boyunca planlar yaptım. Şehir dışına gitmeyi teklif ettim. Şu ilde şurayı görmek istiyorum dedim yani yakın iller. Ama bahaneler buldu sonra gideriz vs diye. Bende haliyle kırılganlık oldu ve plan yapmayı bıraktım.

valla zor ne biçim evlilik demek geldi içimden
Hafta içi çalışıyorum zaten neden evimde eşimle yalnız vakit geçiremiyorum diye sorarım kendisine !
Hiç hoş değil ben olsam madem öncelikleri var kendi başına herhafta sonu gitsin,
bu kadar bağlı bile olsa kendi yuvası olduğunu unutmuş eşiniz, hatırlatmakta size düşünüyor devamlı dile getirin
bu sıklığı ayda 1 yapalım diye baskı kurun ,gerçekten kolaylıklar dilerim

valla zor ne biçim evlilik demek geldi içimden
Hafta içi çalışıyorum zaten neden evimde eşimle yalnız vakit geçiremiyorum diye sorarım kendisine !
Hiç hoş değil ben olsam madem öncelikleri var kendi başına herhafta sonu gitsin,
bu kadar bağlı bile olsa kendi yuvası olduğunu unutmuş eşiniz, hatırlatmakta size düşünüyor devamlı dile getirin
bu sıklığı ayda 1 yapalım diye baskı kurun ,gerçekten kolaylıklar dilerim
Daha önce konuşmam oldu. Ama yine değişen bişey olmadı. Aklı fikri sürekli memleketinde ailesinde. Ben bir hiçim gözünde.. Ailesinin bana yaklaşımı mükemmel prenses gibi davranırlar. Ama ben ailesi ile değil eşim ile bi hayat kurmak isteği ile evlendim. Eşimin benimle başbaşa program yapma gibi derdi yok. Evlilik değil bu ..

11 aylık evlilik boyunca hep böyleydi. Kışın kar, soğuk veya hasta olmam gibi durumlarda bile hep gitmek istiyor. 2 haftasonu gitmese uzun zamandır memlekete gidemiyoruz diyor.... Pazar erken dönelim talebimde bile bişeyle buluyo, derken pazar eve en erken giriş saatimiz akşam 9 oluyor..

bu ne biçim evlilik yaa.. benden beterleri de varmış gerçekten canım çok üzüldüm. bence rest çekmenin zamanı gelmiş de geçiyor kendi istiyosa gitsin sen bi yere gitme evinde keyif yap. eşinin ailesi de çok kötü insanlar. eşin düşünmese bile diyebilirler bu kızı sürekli buraya sürükleme yazık çalışıyo fln..

bu ne biçim evlilik yaa.. benden beterleri de varmış gerçekten canım çok üzüldüm. bence rest çekmenin zamanı gelmiş de geçiyor kendi istiyosa gitsin sen bi yere gitme evinde keyif yap. eşinin ailesi de çok kötü insanlar. eşin düşünmese bile diyebilirler bu kızı sürekli buraya sürükleme yazık çalışıyo fln..
Ailesi bana karşı çok iyiler. Prenses muamelesi yaparlar hep. Ama bizim eşimle aile olduğumuzun, bi düzenimiz olması grektiğinin, çalışıyo olup dinlenmem gerektiğinin farkında değiller. Eşimin babası aradı birgün özledik gelin dedi. Yoruluyorum işte haftasonu dinlenmek istiyorum dedim, eşim de yanımdaydı o sırada. Eşimin babası biz seni burda dinlendiririz cevabını verdi.

Yaşadığımız yere evlenince geldik. 11 aydır sürekli memleketine gimekten ortak karı koca arkadaş grubumuz olamadı malesef.
çok iyi dayanmışsınız
gerçi ilk evlilik yıllarımda böyle olsa bende anlamaz gider sonra bunalırdım
kv kp vs ile de aranız iyiyse önce sorun olmamıştır
ama zamanla bıkıyor insan
kesinlikle böyle yapın bu haftasonu gitmeyeceğim diyin
buraya da yazı hee merak ederiz :)

Ailesi bana karşı çok iyiler. Prenses muamelesi yaparlar hep. Ama bizim eşimle aile olduğumuzun, bi düzenimiz olması grektiğinin, çalışıyo olup dinlenmem gerektiğinin farkında değiller. Eşimin babası aradı birgün özledik gelin dedi. Yoruluyorum işte haftasonu dinlenmek istiyorum dedim, eşim de yanımdaydı o sırada. Eşimin babası biz seni burda dinlendiririz cevabını verdi.

benim eşimin annesi de çok iyi bana karşı. prenses muamelesi olmasa da hiç iş yaptırmaz beceriksiz olduğumu kavradığından beri klasik gelin beklentilerinden de vazgeçti. ama izin versem ister ki sürekli birlikte gezelim denize havuza sinemaya çay içmeye onlarda oturmaya bizde oturmaya, çarşıya kuaföre. 3 kişilik yaşayalım. ya kötü olsun benden uzak olsun yemin ederim bu durum daha zor. ben ilk evlendiğimde çok sıkıntı çektim çok ağladım bunaldım. sen tavrını koymadan düzelmeyecek emin ol. ama düzelmesi de çok zor olacak eşin anlayışsız onun kafa yapısını değiştirmek için çaba sarf etmen gerekecek pes etme.

çok iyi dayanmışsınız
gerçi ilk evlilik yıllarımda böyle olsa bende anlamaz gider sonra bunalırdım
kv kp vs ile de aranız iyiyse önce sorun olmamıştır
ama zamanla bıkıyor insan
kesinlikle böyle yapın bu haftasonu gitmeyeceğim diyin
buraya da yazı hee merak ederiz :)
Ailesi çok iyiler. Baştan beri sorun oldu benim için gidiş gelişler. Ama zamanla bırakır dedim bırakmadı. Bi haftasonu nöbetçiydi, diğer haftasonu evdeydik gitmedik. Hemen diğer haftasonu gitmek istedi. Bende evde bulunduğumuz haftasonu bişy anlamadım seni özledim bu haftasonu gitmeyelim dedim. Onda da annesine nöbetim var diye yalan söyledi gitmedik ama sonraki hafta hemen gittik. Derken yine aynı süreç devam etti.

benim eşimin annesi de çok iyi bana karşı. prenses muamelesi olmasa da hiç iş yaptırmaz beceriksiz olduğumu kavradığından beri klasik gelin beklentilerinden de vazgeçti. ama izin versem ister ki sürekli birlikte gezelim denize havuza sinemaya çay içmeye onlarda oturmaya bizde oturmaya, çarşıya kuaföre. 3 kişilik yaşayalım. ya kötü olsun benden uzak olsun yemin ederim bu durum daha zor. ben ilk evlendiğimde çok sıkıntı çektim çok ağladım bunaldım. sen tavrını koymadan düzelmeyecek emin ol. ama düzelmesi de çok zor olacak eşin anlayışsız onun kafa yapısını değiştirmek için çaba sarf etmen gerekecek pes etme.
Değişeceğinden umudum yok. Bu evlilikten bişey anlamadım. Gitmediği günler bile aklında fikrinde hep ailesi olan biri. Bedeni yanımda ruhu ailesinde..

Değişeceğinden umudum yok. Bu evlilikten bişey anlamadım. Gitmediği günler bile aklında fikrinde hep ailesi olan biri. Bedeni yanımda ruhu ailesinde..

bu şekilde söyle o zaman, sen evlenmemişsin hala ailenin bekar çocuğu olarak kalmak istiyorsun de. evlilği benimsememişse ailesine gitsin orda kalsın o zaman..

Daha önce konuşmam oldu. Ama yine değişen bişey olmadı. Aklı fikri sürekli memleketinde ailesinde. Ben bir hiçim gözünde.. Ailesinin bana yaklaşımı mükemmel prenses gibi davranırlar. Ama ben ailesi ile değil eşim ile bi hayat kurmak isteği ile evlendim. Eşimin benimle başbaşa program yapma gibi derdi yok. Evlilik değil bu ..

kesinlikle değil,ozaman tek kendi gitsin net !
Yada evlenmeseymiş ne saçmalık ya

bence sen gitme, bağırış çağırış olmadan kavga etmeden ona kendisinin gidebileceğini, senin haftasonu tatilini evde geçirmek istediğini söyle.
ben de çalışıyorum memleketime 4 saat yoldayım, yakına tayinim olunca anne babam her hafta sonu gideceğimi sandı, daha sık gitmemi istediler duygu sömürüsü bile yaptılar... benim de kendi evim var anne, bütün hafta haftasonu gelsin de kendime vakit ayırayım, temizlik alışveriş gezme tozma dinlenme vs... için diye bekliyorum dedim. alıştılar sonra. kendi anne baba kardeşlerim için bile 3 4 ayda bir gidiyorum.
eşin ya kendisi gitsin, ya da yeni evli kız tribinden çıkıp kendi evini benimsesin artık bi zahmet... sen her defasında gidersen onun işine gelir, bikaç kez gitmemelisin.

Her defasında dilimin ucuna geliyo. Sen benimle niye evlendin demek. Ama hep yutuyorum , söylemiyorum.

Ama sizde dilinizin ucunda bırakmayın lütfen yeri geldiğinde söyleyin
Valla kalbim dayanmaz benim
Eşimle ortak her iki ailden de uzak yapacağımız birşey yok ise niye evlenir ki insan
Tabiki ailelere gidilir ama yani bukadar da değil !!!

bence sen gitme, bağırış çağırış olmadan kavga etmeden ona kendisinin gidebileceğini, senin haftasonu tatilini evde geçirmek istediğini söyle.
ben de çalışıyorum memleketime 4 saat yoldayım, yakına tayinim olunca anne babam her hafta sonu gideceğimi sandı, daha sık gitmemi istediler duygu sömürüsü bile yaptılar... benim de kendi evim var anne, bütün hafta haftasonu gelsin de kendime vakit ayırayım, temizlik alışveriş gezme tozma dinlenme vs... için diye bekliyorum dedim. alıştılar sonra. kendi anne baba kardeşlerim için bile 3 4 ayda bir gidiyorum.
eşin ya kendisi gitsin, ya da yeni evli kız tribinden çıkıp kendi evini benimsesin artık bi zahmet... sen her defasında gidersen onun işine gelir, bikaç kez gitmemelisin.
Bir kere gitmedim. Bahane uydurdum. Uzaktan misafir gelcekti ev temizliği yapcam dedim. Siz kendi ailenize sınır çizebilmişsiniz. Ama benim eşimde o kafa yok

Ama sizde dilinizin ucunda bırakmayın lütfen yeri geldiğinde söyleyin
Valla kalbim dayanmaz benim
Eşimle ortak her iki ailden de uzak yapacağımız birşey yok ise niye evlenir ki insan
Tabiki ailelere gidilir ama yani bukadar da değil !!!
Evlilik değil zaten bu. İnanın severek evlendik ama soğudum. Böylesine hal içinde olan birine karşı içimde bişeyler söndü. İçimde yaşama hevesi bile kalmadı ki

Evliliğin ilk yılları genelde böyle can sıkıcı şeylerle gecer. Senin herif senin sözünü dinleyip aile oldugunuzun farkına elbet varır da o zamana kadar senden giden de gider sinir hastası olursun.

Erkekler ana babasının dışında artık kendisinin de bir ailesi oldugu fikrine cok gec adapte oluyolar.

11 ay olmuş. Bence biraz sen de tepkini belli etmelisin. Bu gidişle aranızda özel bir şey kalmayacak.

Evliliğin ilk yılları genelde böyle can sıkıcı şeylerle gecer. Senin herif senin sözünü dinleyip aile oldugunuzun farkına elbet varır da o zamana kadar senden giden de gider sinir hastası olursun.

Erkekler ana babasının dışında artık kendisinin de bir ailesi oldugu fikrine cok gec adapte oluyolar.

11 ay olmuş. Bence biraz sen de tepkini belli etmelisin. Bu gidişle aranızda özel bir şey kalmayacak.
Hiç özel olmadı ki.. Hep hayatımızın merkezinde ailesi. Eve köşe takımı aldık yeni. Eşimin dediği şu.. Ailem gelirse bize rahat ederler geniş açılıyo yatak oluyo diyo

ay Allahım bu ne ya okurken daraldım bunaldım. :oha:nöbet usulü çalışıyosa ertesi günü evde olmuyomu, o gün gitsin kendi. haftasonu karımla vakit geçireyim diye düşünmezmi insan. 2 haftada bir 4 saatlik yol çelilirmi ya, üstelik kendi arabanda yok kaç tane araba değiştiriyosunuz kim bilir. bayramdada 6 gün ordaymışsınız, senin ailende kaç gün kaldınız. senin ailene hep gidiyoruz zaten, bayramı kendi ailemde geçirmek istiyorum demedinmi.
benim gibi eşin ailesine 5 dk mesafe otoruyo olsaydınız, kendi evinizi kapatıp onlarla yaşamaya başlardınız sanırım :KK57:
kavga etmekten çekiniyorum gibi bişey demişsin, çekinme bu iş böyle gitmez

Back